Bu durumda 8 olmadan uyuyorlar dımı? Gece kacta kalkıyorlar birde sabah kacta tamamen uyanıyorlar? Ben o kadar erken uyutmak istemiyorum cunku ben hiçbir zaman 12 den once uyuyamiyorum. 21:30-22:00 de uyutuyoruz7 de uyku girişimlerine başlıyoruz. Saat kaçta başarılı olursak:)) erken uyutmak lazım ama Havanın kararmasını, ezanın okunmasını bekliyorlar. Öylede huylular:))
Bizim epikrizde yazıyor hangi ay hangi kontrol yapılacağı.
Bir kaç gündür huysuzlar. Bazen 8 bazen 9 gibi uyuyorlar. Uyutma faslımız hala uzun geliyor bana. Aksam 11-12 gibi besliyorum. Sonra 3-4-5 gibi uyanıyorlar. Bi standart yok maalesef.Bu durumda 8 olmadan uyuyorlar dımı? Gece kacta kalkıyorlar birde sabah kacta tamamen uyanıyorlar? Ben o kadar erken uyutmak istemiyorum cunku ben hiçbir zaman 12 den once uyuyamiyorum. 21:30-22:00 de uyutuyoruz
Biz bu bebeklerin folik asidi, omegasını fazla mı kaçırdık ne :) bizim randevular alınmıştı hastaneden çıkarken rop işitme kalça başka da bir şey demedi ben kontrollerinde sorayım. Nasıl uyutuyorsun ?7 de uyku girişimlerine başlıyoruz. Saat kaçta başarılı olursak:)) erken uyutmak lazım ama Havanın kararmasını, ezanın okunmasını bekliyorlar. Öylede huylular:))
Bizim epikrizde yazıyor hangi ay hangi kontrol yapılacağı.
Aynen hep folik asitten bunlar. Kucağımda uyutuyordum. Şimdi yattıkları yerde kendileri uyusunlar diye alıştırmalar yapıyorum. Sen nasıl uyutuyorsun?Biz bu bebeklerin folik asidi, omegasını fazla mı kaçırdık ne :) bizim randevular alınmıştı hastaneden çıkarken rop işitme kalça başka da bir şey demedi ben kontrollerinde sorayım. Nasıl uyutuyorsun ?
Ağlıyor muBir çocuk 5 saat nasıl uyanık kalır yaa
Kız ya kucakta ya ayakta erkek kucakta o da indirdiğin anda uyanıyorlar gündüz gece emziriyorum yataklarına yatırıyorum uykuya devam ama 2 gecedir işkence gibi mememde şu an süt yok uykusuzluktan sağdığımdam veriyorum biberon istemiyor kız babası kucakta uyutmaya çalışıyor çaresizimAynen hep folik asitten bunlar. Kucağımda uyutuyordum. Şimdi yattıkları yerde kendileri uyusunlar diye alıştırmalar yapıyorum. Sen nasıl uyutuyorsun?
hayırlı olsun diğer bebeğinize tez zamanda kavuşursunuz inşallah.Kızlar merhaba çarşamba günü saat 15.00da sezeryan a girdim iki yavrumu da sağlıkla aldım kucağıma çok şükür suyu azalan 1750 gr normal olan 2050 gr dogdu 33+4te dogurdum.kizimin bir tanesi evde bizimle diğeri kuvezde fakat bebeğim iyi serum cihaz vs hiçbir şey bağlı değil sadece kilo alması için kuvezde 2000gr geçince çıkaracaklar bayrama evinizde olur dedi doktorevdeki minik bi yandan arada hastaneye gidiyorum o bi yandan koşturmak başka..sancı vs hiçbirşeye takılmayın bende sancinin s si yoktu doktor bu halde 3 haftaya kadar daha gider diyordu bebekler için hayırlı zaman önemli istersen almam ama dedi karnında ölebilir dedi.bunu riske atamazdim..boşverin hayırla kucağınıza almaya bakın inşallah...Allah herkesi yavrusuna kavustursun..
Bizde ilk zamanlar kucakta ve ayakta gece gündüz uyutmaya çalışıyorduk. Çok zor gerçektenKız ya kucakta ya ayakta erkek kucakta o da indirdiğin anda uyanıyorlar gündüz gece emziriyorum yataklarına yatırıyorum uykuya devam ama 2 gecedir işkence gibi mememde şu an süt yok uykusuzluktan sağdığımdam veriyorum biberon istemiyor kız babası kucakta uyutmaya çalışıyor çaresizim
Kiloları artınca kucakta cok zor olmaya başlıyor Allah kolaylık versin. Memede uyuyuncada e bir sure sonra uyanıp meme olmadıgını farkettiklerinde ağlıyorlar ve uyanma sıklığı artıyor. Bizim park yatağın titreşim yapan sesi var ben onu kullanıyorum uyutmak icin. Once meme sonra mama yapıyoruz sessiz ve karanlık bir odada zaten mayisiyorlar sonra uyumadan park yatağa koyuyorum titreşime basıyorum bazen hemen bazen yarım saatte filan uyuyor. Henuz tek bebeğe yapıyorum, bu alışsın digerine başlıcam. Beninde gunduz sıkıntı var gunduz titreşimler uyuyamiyorlar, ev tipi ana kucağında sallıyoruz, bazen annem ayağına alıyor. Insallah zamanla rayına oturacak hersey, kolaylıklar dilerimKız ya kucakta ya ayakta erkek kucakta o da indirdiğin anda uyanıyorlar gündüz gece emziriyorum yataklarına yatırıyorum uykuya devam ama 2 gecedir işkence gibi mememde şu an süt yok uykusuzluktan sağdığımdam veriyorum biberon istemiyor kız babası kucakta uyutmaya çalışıyor çaresizim
Bende de saç dökülmesi var. Dediğin gibi her yer saç. Saçlarımı açamıyorum. Kızlar çekiştirmeye başladı. Ben uzun süredir vitaminde kullanmıyorum. Hamileliğim döneminde bıkmıştım ilaçlardanGunaydin guzel anneler benim savların son bir haftadır cok dökülmeye basladi, bebeklerim 3ay 3 haftalıklar. Saclarım sanki yerlere akıyor, elimi atıyorum nir avuç sac, zaten az sacım var. Sizde de dökülme var mi, ne yapmak lazım azaltmak icin biliyor musunuz? Gebelikte kullandığım vitamine devam ediyorum birde Dr a gittim çinko düşük cikti hap basladi ama dökülme son sürat devam ediyor.
Mızmızlanıyor etrafa bakıyor,aç gibi ellerine saldırıyor,mama yiyor uyuyor yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor,yine aç gibi,emziriyorum uyuyor yatırıyorum uyanıyor,hiç böyle yapmazdı,birde bana gülüyor yani halimeAğlıyor muyoksa öylece durmak mı istiyor?
Kiloları artınca kucakta cok zor olmaya başlıyor Allah kolaylık versin. Memede uyuyuncada e bir sure sonra uyanıp meme olmadıgını farkettiklerinde ağlıyorlar ve uyanma sıklığı artıyor. Bizim park yatağın titreşim yapan sesi var ben onu kullanıyorum uyutmak icin. Once meme sonra mama yapıyoruz sessiz ve karanlık bir odada zaten mayisiyorlar sonra uyumadan park yatağa koyuyorum titreşime basıyorum bazen hemen bazen yarım saatte filan uyuyor. Henuz tek bebeğe yapıyorum, bu alışsın digerine başlıcam. Beninde gunduz sıkıntı var gunduz titreşimler uyuyamiyorlar, ev tipi ana kucağında sallıyoruz, bazen annem ayağına alıyor. Insallah zamanla rayına oturacak hersey, kolaylıklar dilerim
bende 8 tane fıtık var boyundan bele kadar bu gidişle 8 olur 18 :) Allah hepimize kolaylık versin. Benimkilerin yarım saat bir yerde yattığını düşünemiyorum rüya gibi. Kaçıncı ayda bebeklerin , cinsiyetleri ne?Kiloları artınca kucakta cok zor olmaya başlıyor Allah kolaylık versin. Memede uyuyuncada e bir sure sonra uyanıp meme olmadıgını farkettiklerinde ağlıyorlar ve uyanma sıklığı artıyor. Bizim park yatağın titreşim yapan sesi var ben onu kullanıyorum uyutmak icin. Once meme sonra mama yapıyoruz sessiz ve karanlık bir odada zaten mayisiyorlar sonra uyumadan park yatağa koyuyorum titreşime basıyorum bazen hemen bazen yarım saatte filan uyuyor. Henuz tek bebeğe yapıyorum, bu alışsın digerine başlıcam. Beninde gunduz sıkıntı var gunduz titreşimler uyuyamiyorlar, ev tipi ana kucağında sallıyoruz, bazen annem ayağına alıyor. Insallah zamanla rayına oturacak hersey, kolaylıklar dilerim
Sanki benimkileri anlattın :)Mızmızlanıyor etrafa bakıyor,aç gibi ellerine saldırıyor,mama yiyor uyuyor yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor,yine aç gibi,emziriyorum uyuyor yatırıyorum uyanıyor,hiç böyle yapmazdı,birde bana gülüyor yani halime
4 te yattı bu arada...
Benimde ilk Çocuğumda öyleydi kaşlarım kirpiklerim bile azalmıştı.bu zamana kadar dökülmeyince seviniyordum ama bir haftadır Dediğin haldeyim. 3 dişim fena ağrıyor o kadar kalsiyum almaya da dikkat ettim. Fırsatım da yok dişçiye gitmeyeGunaydin guzel anneler benim savların son bir haftadır cok dökülmeye basladi, bebeklerim 3ay 3 haftalıklar. Saclarım sanki yerlere akıyor, elimi atıyorum nir avuç sac, zaten az sacım var. Sizde de dökülme var mi, ne yapmak lazım azaltmak icin biliyor musunuz? Gebelikte kullandığım vitamine devam ediyorum birde Dr a gittim çinko düşük cikti hap basladi ama dökülme son sürat devam ediyor.
Bu dediğim benim ufak yani cazgır olan:) yazık diğeri mazlum,Sanki benimkileri anlattın :)
3ay 3 hafta oldu insallah haftaya 4 ay bitecektek yüm ikizi erkekler canım. Seninkiler?bende 8 tane fıtık var boyundan bele kadar bu gidişle 8 olur 18 :) Allah hepimize kolaylık versin. Benimkilerin yarım saat bir yerde yattığını düşünemiyorum rüya gibi. Kaçıncı ayda bebeklerin , cinsiyetleri ne?
Benimde boynum ağrıyor. Arada elim uyuşuyor bende fıtıktan şüpheleniyorumbende 8 tane fıtık var boyundan bele kadar bu gidişle 8 olur 18 :) Allah hepimize kolaylık versin. Benimkilerin yarım saat bir yerde yattığını düşünemiyorum rüya gibi. Kaçıncı ayda bebeklerin , cinsiyetleri ne?