İkizlerle Yeni Hayat

Birde su sallamadan uyutma yontemini bilen varsa bi yazsin Allah askina iki saniye birak sallamadan gozler hemen aciliyo oyyy

Biz ikisinide ayni karyolada yatiriyoruz hala bizim odada yatiyolr kizin uykusu hafif biraz oglan aglayinca uyaniyo bazen napicqz bilmiyorum

Buz park besigin birini oturma odasina birini yatak odasina koyduk gunduz hep oturma odasindayiz aksamda oturma odasina yatirip gece 12-1 mamasinda yatak odasina aliyoruz hala tek besikte yatiyorlar
Bizde ayni sekil yapiyorz bi besik oturma odasinda biri bizim odada sallamaya alistiysa artik zor vazgecirmesi benimde kizim biraz alismis yapcak bisey yok

Hamilelikte ve dogumdan 4 aya kadar ailelerin yanindaydij birden tek kaldik simdi simdi toparlaniyorum en azindan mide bulantilarim gecti . Ek gidaya gecen var mi bu arada dr bize gecebilirsiniz dedi yogurtla basliyoruz

Buz park besigin birini oturma odasina birini yatak odasina koyduk gunduz hep oturma odasindayiz aksamda oturma odasina yatirip gece 12-1 mamasinda yatak odasina aliyoruz hala tek besikte yatiyorlar
Bizim çocukların odada yatakları var. Bizim odada da park yatak var bir tane. Gündüz neresi olursa Karışık yatıyorlar. Gece kendi odalarında uyutup sonra yatacağımız zaman kendi odamıza geçiriyoruz. Bu arada benimkiler uyumaya hazırlanırken kafalarını sağa sola sallamaya başladılar. Doktora sorduk dün normal dedi.

Biz ikisinide ayni karyolada yatiriyoruz hala bizim odada yatiyolr kizin uykusu hafif biraz oglan aglayinca uyaniyo bazen napicqz bilmiyorum
  • Bir süre sonra birbirlerinin ağlama sesine alışacaklar. Biz uyanmasınlar birbirlerini diye ayırıyoruz bazen ama yanlış yapıyoruz.

Haklısın cnm,banada hep hamileyken doğum yapanlar uyu uyu diyip dururdu ama uyunmuyodu ki kalçalarım eziliyodu, şimdide uyunmuyor napıcaz bilmiyorum

Sabretmeye çalışmaktan başka çare yok. Bazı günler öyle darlanıyorum ki doktor bugün alalım bebekleri dese sevineceğim sanıyorum. Sonra tövbe diyip aman ben çekerim sıkıntı bir gün bir gün dursunlar diyorum :) ikizleri olan bir arkadaşım, birine beddua mı edeceksin Allah sana ikiz versin de derdi :) daha hamilelikten ne demek istediğini anladım :)

Aynen öyle Allah bize sabır ve güç kuvvet versin inşallah.bende en son kontrolden sonra devamlı doğsalar diyip duruyodum doktor hangi gün olsun diyince en uzak olanı seçtim bizimkiler şaşırmıştı bende 1 gün 1 gündür demiştim:)
arkadaşın sana mı beddua etti acaba
Şaka bir yana herkes zor diyor ama bunların güzel yanları da yok değil, o zamanda biz hava atıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…