Biz ikisinide ayni karyolada yatiriyoruz hala bizim odada yatiyolr kizin uykusu hafif biraz oglan aglayinca uyaniyo bazen napicqz bilmiyorumBi
Bizde çok sabahladik öyle halen de devam ediyoruz. .birisi uyaninca diğerini de uyandır iyor.sizleri odaları ayirdiniz mi.şimdilik 2 si birden aglayınca annem sesi duyup koşup yardıma geliyor.yakinda yalnız kalcam tekbasima ne yapıcam gece bl miyorum
Bizde ayni sekil yapiyorz bi besik oturma odasinda biri bizim odada sallamaya alistiysa artik zor vazgecirmesi benimde kizim biraz alismis yapcak bisey yokBuz park besigin birini oturma odasina birini yatak odasina koyduk gunduz hep oturma odasindayiz aksamda oturma odasina yatirip gece 12-1 mamasinda yatak odasina aliyoruz hala tek besikte yatiyorlar
Hamilelikte ve dogumdan 4 aya kadar ailelerin yanindaydij birden tek kaldik simdi simdi toparlaniyorum en azindan mide bulantilarim gecti . Ek gidaya gecen var mi bu arada dr bize gecebilirsiniz dedi yogurtla basliyoruzçok haklısın buzamana kadar geçen iki kişilik bir hayatın varken bir anda iki tane minicik bebek giriveriyor hayatına ve korkuların bir anda dağ gibi oluyor ağlarsa ne yaparım kusarsa ne ederim aman kıpırdadı aman mıkırdadı hep gözünün içine bakıyorsun kıyamıyorsun ağlatmaya hep nasıl bakarım nasıl büyütürüm kaygısı oluyor insanda , sonra birbirinize adapte olunca bir zaman sonra keyfini sürmeye başlıyorsun korkuların geçiyor ve tek başınada işin içinden çıkılabileceğini anlıyorsun
Sallamadan uyutanlara çok özeniyorum bende. Şu an deneme yapıyoruz. Uyku eğitimiyle ilgili ama henüz bir ilerleme kaydedemedik.Birde su sallamadan uyutma yontemini bilen varsa bi yazsin Allah askina iki saniye birak sallamadan gozler hemen aciliyo oyyy
Az akışlı olması daha iyi sanırım memeyi reddetmemesi için. Açıkçası deliklerin sayılı olduğunu bilmiyordum.Arkadaslar biberon emziklerini kac delikli kullaniyorsunuz acaba iki delikliye gecsemmiki 4 ay bitti
Bizim çocukların odada yatakları var. Bizim odada da park yatak var bir tane. Gündüz neresi olursa Karışık yatıyorlar. Gece kendi odalarında uyutup sonra yatacağımız zaman kendi odamıza geçiriyoruz. Bu arada benimkiler uyumaya hazırlanırken kafalarını sağa sola sallamaya başladılar. Doktora sorduk dün normal dedi.Buz park besigin birini oturma odasina birini yatak odasina koyduk gunduz hep oturma odasindayiz aksamda oturma odasina yatirip gece 12-1 mamasinda yatak odasina aliyoruz hala tek besikte yatiyorlar
Biz ikisinide ayni karyolada yatiriyoruz hala bizim odada yatiyolr kizin uykusu hafif biraz oglan aglayinca uyaniyo bazen napicqz bilmiyorum
Ben emzirmiyorum ya acaba tek delikli azmi geliyor diye dusunuyorum sinirleniyorlar icerken cok :)Az akışlı olması daha iyi sanırım memeyi reddetmemesi için. Açıkçası deliklerin sayılı olduğunu bilmiyordum.
Nasil bir egitim canimSallamadan uyutanlara çok özeniyorum bende. Şu an deneme yapıyoruz. Uyku eğitimiyle ilgili ama henüz bir ilerleme kaydedemedik.
Bizimkilerde kucakta uykuya dalmaya alışıklar. Onun için yatakta pışpışlayarak uyutmaya çalışıyoruz ama ne mümkün ağlamaktan bir hal oluyorlar.Nasil bir egitim canim
Aynen ya kucakta pestilimiz çıkıyor yatırınca 2 dk sürmüyor,tek olsaydı görürlerdi de neyseeBirde su sallamadan uyutma yontemini bilen varsa bi yazsin Allah askina iki saniye birak sallamadan gozler hemen aciliyo oyyy
Neden emzirmiyorsun cnm seninde mi benim gibi sütün yokBen emzirmiyorum ya acaba tek delikli azmi geliyor diye dusunuyorum sinirleniyorlar icerken cok :)
Sadece 1.5 ay anne sutu verebildim sonra kesildiNeden emzirmiyorsun cnm seninde mi benim gibi sütün yok
Anladım cnm hiç yoktan iyi yine,yani bana göre.Sadece 1.5 ay anne sutu verebildim sonra kesildi
Uyumak istiyoruuum
Haklısın cnm,banada hep hamileyken doğum yapanlar uyu uyu diyip dururdu ama uyunmuyodu ki kalçalarım eziliyodu, şimdide uyunmuyor napıcaz bilmiyorumBen deşimdiden böyle doğumdan sonra ne olacak diye daha bir geriliyorum.
Haklısın cnm,banada hep hamileyken doğum yapanlar uyu uyu diyip dururdu ama uyunmuyodu ki kalçalarım eziliyodu, şimdide uyunmuyor napıcaz bilmiyorum
Aynen öyle Allah bize sabır ve güç kuvvet versin inşallah.bende en son kontrolden sonra devamlı doğsalar diyip duruyodum doktor hangi gün olsun diyince en uzak olanı seçtim bizimkiler şaşırmıştı bende 1 gün 1 gündür demiştim:)Sabretmeye çalışmaktan başka çare yok. Bazı günler öyle darlanıyorum ki doktor bugün alalım bebekleri dese sevineceğim sanıyorum. Sonra tövbe diyip aman ben çekerim sıkıntı bir gün bir gün dursunlar diyorum :) ikizleri olan bir arkadaşım, birine beddua mı edeceksin Allah sana ikiz versin de derdi :) daha hamilelikten ne demek istediğini anladım :)