Ikiz annesi olmak bence çok havalı insanlar hemen farkediyorlar:) maşallah Allah kolaylık versin diyorlar:)Aynen öyle Allah bize sabır ve güç kuvvet versin inşallah.bende en son kontrolden sonra devamlı doğsalar diyip duruyodum doktor hangi gün olsun diyince en uzak olanı seçtim bizimkiler şaşırmıştı bende 1 gün 1 gündür demiştim:)
arkadaşın sana mı beddua etti acaba
Şaka bir yana herkes zor diyor ama bunların güzel yanları da yok değil, o zamanda biz hava atıcaz
Evet orası öyle herkes dönüp dönüp bakıyo arkamızdan konuşuyor ama önce ne güzeelll diyip sonra ama çok zor ya demiyolar mı bıkkınlık gelmedi değil gerçi düşünün daha dışarı öyle gezmelere falan çıkmadık o zaman kafayı yedirirler herhalde.Ikiz annesi olmak bence çok havalı insanlar hemen farkediyorlar:) maşallah Allah kolaylık versin diyorlar:)
Mukuslu mu? Rengi nasıl? Havalarda etkili oluyor. Ama başka sebepte olabilir. Alerji bunlardan biri.Kızlar benim bebişler kakalarını hep cıvık yapıyolar önceden öyle değildi sıcaklardan mı acaba?
Sarı kalıntılar var o mukus mu oluyor acaba,üşütse yeşil olurmuş bi ara olmuştu çok şükür geçtiMukuslu mu? Rengi nasıl? Havalarda etkili oluyor. Ama başka sebepte olabilir. Alerji bunlardan biri.
Mukus sümükümsü oluyor. Kalıntılar varsa iyi öğütememişte olabilir. Çokta inceleme. Tekrarlanıyorsa veya kanlıysa sorun oluyor.Sarı kalıntılar var o mukus mu oluyor acaba,üşütse yeşil olurmuş bi ara olmuştu çok şükür geçti
Ben kaynatmiyorumKızlar bebeklerin banyo suyunu kaynatıyo musunuz
Kaynatmiyrum direk musluktan dolduruyorum.kızimda damacana suyla yikardim bunlarda o kadar incelemiyorum hem de yorgunluk vakitsizlikten saldim gittiBen kaynatmiyorum
Evet orası öyle herkes dönüp dönüp bakıyo arkamızdan konuşuyor ama önce ne güzeelll diyip sonra ama çok zor ya demiyolar mı bıkkınlık gelmedi değil gerçi düşünün daha dışarı öyle gezmelere falan çıkmadık o zaman kafayı yedirirler herhalde.
Aslında bizi kıskanıyolar da ondan böyle moral bozuyo da olabilirler aslında
Bana hiçk8m se ne güzel demedi daha. Genelde halime üzülüp aciyorlar.ilerde karsilasacagim zorlukları söylüyorlar. Şimdi yine iyi günlerin hele bi yurusunler görürsün vb. Valla ruhum daralıp insan içine çıkmak istemiorum herkes bakio.ama ben yavrucuklarimi çok seviyorum ALLAHIM a binlerce şükür olsun sagliklica sihhatlice evlatlarimiz var gerisi de bos
Mukus sümükümsü oluyor. Kalıntılar varsa iyi öğütememişte olabilir. Çokta inceleme. Tekrarlanıyorsa veya kanlıysa sorun oluyor.
Aynen öyle.k8mseye yaranilmaz her duruma göre moral bozacak bişe söylerler zaten de benim etrafıma cok denk gelmisler ben de hassasim sanırım. Dedigim gibi şükürler olsun Allah sağlık sihhat versin yavrularimiza. Bir gulumsemeleri dünyaya bedel.Onlarda baya abartmışlar benim ikiz doğum yapan arkadaşım var çokta memnun 2 yaşına girecekler neredeyse bana hiç öyle çok zor falan ben çok çektim de öldüm bittim demedi hiç, diyenlerde hiç umrumda değil çekerim evlatlarım değil mi der geçerim.
Allah'ımıza binlerce şükür olsun biz bir istedik o lütfedip iki evlat nasip etti kime ne...
Seninkiler ne kadarlık cnmAynen öyle.k8mseye yaranilmaz her duruma göre moral bozacak bişe söylerler zaten de benim etrafıma cok denk gelmisler ben de hassasim sanırım. Dedigim gibi şükürler olsun Allah sağlık sihhat versin yavrularimiza. Bir gulumsemeleri dünyaya bedel.
Ek gıdaya geçen varsa bana bi yol göstersin lütfen. Yoğurt mu yedireyim corba başlayım mi
http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2012/12/ek-gdaya-baslama-meselesi.html?m=1Aynen öyle.k8mseye yaranilmaz her duruma göre moral bozacak bişe söylerler zaten de benim etrafıma cok denk gelmisler ben de hassasim sanırım. Dedigim gibi şükürler olsun Allah sağlık sihhat versin yavrularimiza. Bir gulumsemeleri dünyaya bedel.
Ek gıdaya geçen varsa bana bi yol göstersin lütfen. Yoğurt mu yedireyim corba başlayım mi
Bana hiçk8m se ne güzel demedi daha. Genelde halime üzülüp aciyorlar.ilerde karsilasacagim zorlukları söylüyorlar. Şimdi yine iyi günlerin hele bi yurusunler görürsün vb. Valla ruhum daralıp insan içine çıkmak istemiorum herkes bakio.ama ben yavrucuklarimi çok seviyorum ALLAHIM a binlerce şükür olsun sagliklica sihhatlice evlatlarimiz var gerisi de bos
Onlarda baya abartmışlar benim ikiz doğum yapan arkadaşım var çokta memnun 2 yaşına girecekler neredeyse bana hiç öyle çok zor falan ben çok çektim de öldüm bittim demedi hiç, diyenlerde hiç umrumda değil çekerim evlatlarım değil mi der geçerim.
Allah'ımıza binlerce şükür olsun biz bir istedik o lütfedip iki evlat nasip etti kime ne...
Aynen öyle.k8mseye yaranilmaz her duruma göre moral bozacak bişe söylerler zaten de benim etrafıma cok denk gelmisler ben de hassasim sanırım. Dedigim gibi şükürler olsun Allah sağlık sihhat versin yavrularimiza. Bir gulumsemeleri dünyaya bedel.
Teşekkür ettim.yalnız bu sayfalar açılmıyor ben de.üye fln mi olcam acabahttp://bebekyapimbakimonarim.kadinlarkulubu.com.tr/2012/12/ek-gdaya-baslama-meselesi.html?m=1
http://bebekyapimbakimonarim.kadinl.../arzunun-bebek-onderliginde-ek-gdaya.html?m=1
http://bebekyapimbakimonarim.kadinl.../arzunun-bebek-onderliginde-ek-gdaya.html?m=1
Canım şu linkleri bir oku istersen. Belki faydalı olur sana.
Teşekkür ettim.internetten arastirmaya
5 aylıklar
Yoğurt ama saat kaçta ne kadar vericem kaç gün sonra corba ya mi geciymdaha önce de yazmıştım yine yazayım, hiiiç kulak asmayın öyle diyenlere, büyüdükçe kolaylaşıyor, yürüdüklerinde rahat edeceksiniz, çünkü daha çok kendi kendilerini oyalayabilecekler. tabi ki peşlerinden gitmek, onlarla oynamak vs bedenen yoracak sizi, ama en azından birlikte aktivite yapmak size de iyi gelecek. bebek bakmaktan, çocuklarla vakit geçirmek/oyun oynamak kısmına geçeceksiniz.
çocuğuna da bağlı tabi, benimkilerden biri kolikti ve emzirme sıkıntımız vardı, o nedenle ilk aylar acayip zor geçti. gerçekten su içmeden geçirdiğim gün olurdu, eşim gelene kadar ki annemle ikimiz bakıyorduk. ama hergeçen gün daha yiye gitti durum. şimdi de h.sonu pestilim çıkıyor, pztesi olsa da ofiste bir çay içsem diyorum :) ama gezme tozma yorgunluğu oluyor bu sefer ki
bence yoğurtla başlayabilirsiniz