ben akşam üzeri balkona çıkarıyorum 1 saate yakın kalıyoruz açık havada bakınıyorlar şaşkın şaşkın :)Bebişleri güneşe çıkaran var mı?
Bende ateş düşürücü vermemek için direniyoruz. Geçen sefer bizde soyup suyla vücutlarına kompres yapmıştık. İnşallah bu sefer ihtiyaç olmaz. Bizde nöbetteyiz bakalım:/kıyamam bizim 37.7 çıktı eşim ve bende hastanede çalışıyoruz acil dr 38 olmamasına dikkat edin dedi gece bir ara soyduk ara koltuk altına alnına soğuk kompres yaptık birde mamadan sonra ateş düşürücü verdik gece ateş olmadı bidaha rahat uyudular , ama hep bekledim sabaha kadar
çok haklısın buzamana kadar geçen iki kişilik bir hayatın varken bir anda iki tane minicik bebek giriveriyor hayatına ve korkuların bir anda dağ gibi oluyor ağlarsa ne yaparım kusarsa ne ederim aman kıpırdadı aman mıkırdadı hep gözünün içine bakıyorsun kıyamıyorsun ağlatmaya hep nasıl bakarım nasıl büyütürüm kaygısı oluyor insanda , sonra birbirinize adapte olunca bir zaman sonra keyfini sürmeye başlıyorsun korkuların geçiyor ve tek başınada işin içinden çıkılabileceğini anlıyorsunSlm kizlar benim yardimci basladi sidilik iyi ama ben hala kotuyum kendimi hala kotu hissediyorum midem bulaniyor bacaklarim titriyor surekli aglamakliyim uyanip aglayacaklar diye . Lousaligim boyle degildim. Eski hayatımımi isyiyorum yoksa gene ailelerin yanimda olmasini mi iki çocuğu bas edemiyormuyum bilmiyorum bunlaru nasil buyutecem bilmiyorum kimseye bise soyleyemiyorum halime uzulurler diye esim yardimci sagolsun gece bile uyaniyor ama ben cooook kotuyum
bukadar yüklenme kendine sen hasta olursan Allahın sana mucizesi olan bebişleri ne yapacak sonra onları düşün canım benim, onlar bize birer mucize birer hediye :)Kizlari birakacak kimsem yok yardimci yeni basladi . Nefes bile alamiyorum ins bu gunlerde gececek lutfen Allahim yardim et bize.burayada yazmazsam catlayacam
inş Allahımın izniyle hayırlısıyla bu geceyi güzel atlatırsınız yavrularım benim miniklerim kıyamam onlaraBende ateş düşürücü vermemek için direniyoruz. Geçen sefer bizde soyup suyla vücutlarına kompres yapmıştık. İnşallah bu sefer ihtiyaç olmaz. Bizde nöbetteyiz bakalım:/
hahaha biz eşimle hiç ama hiiiççç anlaşamıyoruz çocuklar olduğundan beri helede doyururken :) küsüyoruz resmen sonra bi bakıyoruz sarmaş dolaş ah bu çocuklar ne hallere sokuyorlar bizi :)Bende birbirleriyle oynayacakları günleri hayal ediyorum:) bu günler geçecek. Bende eşime çok sarıyorum. Sonra pişman oluyorum
Her zaman bir zorluk var anlaşılan napalım artık Allah sabır ve dayanma gücü versin hepimizeçok şükür bizim gaz sorunumuz hiç olmadı ,kısa süre mamayı değiştirince oldu onun dışında gaz nedir bilmedik, 3 ayı doldurunca herşey daha bir yoluna giriyor ama bebekler anlamaya başladıkları için ozaman daha çok ilgi ve oyun bekliyorlar ve uykuları daha kısa ve az oluyor ama benim yorgunluğum dahada bir artıyor bi birini oynat bi diğerini bi birini kucağına al bi diğerini bi bakıyorum akşam olmuş
herkes aynı yiyiyor birbirini :)Benim eşim de bebeklerle ilgilenirlen tv izlemeye çalışıyo. Sonra da susmuyo bu çocuk bende diyo. Sende nasıl duruyo diyo. Ben de ben çocuğa konsantre oluyorum.senin elin işte gözün oynaşta diyorum.
dün gece birini kucağıma aldım çocuk uyuyor yalnız öpüyorum gülüyor hızlı hızlı birkaç kez öpüyorum uykusunda kahkaha atıyor başladım gülmeye eşimi kaldırdım uykudan bak dedim annem geldi bakın dedim uyuyor öpüyorum öpüyorum birkaç kez ard arda kahkaha atıyor yavrummm gecenin bir yarısı nasılda keyfim yerine geldi :)Benimkiler sohbet muhabbet ooo sürekli konuş ve oynama modunda lar o zaman güzel oluyor cidden maşallah kuzularımıza ama çok zor büyüyor lar yapcak bişi yok
Bende bir akşam üzeri çıkarmayı düşünüyorum,ama bizimkiler daha küçük anlamazlar etrafı falan, neyse havası yeter:)ben akşam üzeri balkona çıkarıyorum 1 saate yakın kalıyoruz açık havada bakınıyorlar şaşkın şaşkın :)
ben akşam üzeri balkona çıkarıyorum 1 saate yakın kalıyoruz açık havada bakınıyorlar şaşkın şaşkın :)
çok şükür bizim gaz sorunumuz hiç olmadı ,kısa süre mamayı değiştirince oldu onun dışında gaz nedir bilmedik, 3 ayı doldurunca herşey daha bir yoluna giriyor ama bebekler anlamaya başladıkları için ozaman daha çok ilgi ve oyun bekliyorlar ve uykuları daha kısa ve az oluyor ama benim yorgunluğum dahada bir artıyor bi birini oynat bi diğerini bi birini kucağına al bi diğerini bi bakıyorum akşam olmuş
Bugün bizde 2. Dozları olduk. Bügünde bizim ateş nöbetimiz var. Şu an 37 lerde. Bakalım yükselecek mi:/
Bizde çok sabahladik öyle halen de devam ediyoruz. .birisi uyaninca diğerini de uyandır iyor.sizleri odaları ayirdiniz mi.şimdilik 2 si birden aglayınca annem sesi duyup koşup yardıma geliyor.yakinda yalnız kalcam tekbasima ne yapıcam gece bl miyorumKabus bir geceden sonra sabah oldu sukur kizim gece hic durmadi agla agla zor uyuttuk sonra bi ara oglanin sesine uyandim onukucagima aldim kalkip bide ne goriyim kizim uzerindeki battaniyeyi oldugu gibi ustunecekmis yuzu falan kapanmis cocuk gorunmuyo seside cikmiyo benim oglankucagimda esime bagirmamla kalkmasi bir oldu zaten cadi beni cok korkuttu yaomrumden omur gitti nasil cekmis okadar anlmadim uyutmadilar da bizi bugece hala uyumuyo cimcime
Bizde 38 i gördük başlarındayım. Islak bezle vücutlarını soğutuyorum. Şimdilik ilaç vermedim.Karma asidan gelince calpol verdim ben ateş birden çıkar havale fln olur dir korktum.belki farkedemezsem garanti olsun die. 6 saat sonra olmayınca bi daha vermedim ilk dozda. Diğer do zda 6 saat sonra baktım ateş cikio 38 geçince tekrar verdim
Gece aynı yerde yatırmaya çalışıyoruz. Gündüz farklı yerlerde yattıkları da oluyor.Bi
Bizde çok sabahladik öyle halen de devam ediyoruz. .birisi uyaninca diğerini de uyandır iyor.sizleri odaları ayirdiniz mi.şimdilik 2 si birden aglayınca annem sesi duyup koşup yardıma geliyor.yakinda yalnız kalcam tekbasima ne yapıcam gece bl miyorum
Ozel hic birsey yapmadim cok sukur gaz nedir bilmedikGaz sorunu olmayan birini ilk defa duyuyorum özel bişey yaptınız mı. Dogunca soda vermek hurma vermek vb. Gibi
Buz park besigin birini oturma odasina birini yatak odasina koyduk gunduz hep oturma odasindayiz aksamda oturma odasina yatirip gece 12-1 mamasinda yatak odasina aliyoruz hala tek besikte yatiyorlarGece aynı yerde yatırmaya çalışıyoruz. Gündüz farklı yerlerde yattıkları da oluyor.
Kızlar hep aynı yatakta mı yatırıyorsunuz? Yoksa oda oda dolaşıyorlar mı gün içinde ve gece?