İkizlerle Yeni Hayat

Koca 2 hafta daha bizle de ona sevindim:)) sizin işinizde zor hamile halinizle birde çocukla ilgilenmek.

O zaman size şahane olmuş, zorluk konusunda siz benden daha ötedesiniz benim ikizler halen karnımda en azından :) Öbürü de büyüdü çok şükür ama çalışıyor olsaydım bu emrivakiye çok sinirlenirdim. Bir çok çalışan ve çocuğu artık bakıcı bakmayacak kadar büyük olan arkadaş yazı zar zor atlatıyor, çocuklar orada burada İki hafta şimdi onlara tam kötü sürpriz oldu.

Bende hiç anlamadım kasılmaları,arada göbek deliği etrafı sertleşiyodu o kadar,oda kuzucuklarımın totoşlarıydı diye düşünüyorum:)

Aah ahh hamilelik günlerimi özlüyorum,hamileyken de biran önce doğsun diyordum son aylarda çünkü çook zoorr sıkıntı basıyodu resmen,booll booll tadını çıkar bugünlerin daha yarısında sayılırsın:)

Bebekler yer değiştirdiğinde içteki o hareketliliği farkediyordum hatta eşimede gösteriyordum. Elini karnıma koyuyordu heyecanla. Ama kasılma da sabit bir şekilde bazen bir dk karnın acayip yamuluyor. Yani açıkçası benim tespit bilimsel değil. Nst ye girdiğimde Sancı çıkıyordu. Ama ben hiç hissetmiyordum. Benzer şeyleri yaşamışızdır. Ama şunu söyleyeyim lütfen panik olmayın. Benim kasılmalarım öyle aşırı değildi. Ama bi gece suyum geldi. Olacağın önüne geçilmiyor. Anı yaşayın. Kendinizi doğum sonrasına hazırlayın. Bende bir an önce gelsinler diyenlerdendim. Şimdi gün içinde 2-3 saat kanguru gibi tekrar içime alsam da biraz uyusam diye düşÜnmüyor değilim:))

Kabus bir geceden sonra sabah oldu sukur kizim gece hic durmadi agla agla zor uyuttuk sonra bi ara oglanin sesine uyandim onukucagima aldim kalkip bide ne goriyim kizim uzerindeki battaniyeyi oldugu gibi ustunecekmis yuzu falan kapanmis cocuk gorunmuyo seside cikmiyo benim oglankucagimda esime bagirmamla kalkmasi bir oldu zaten cadi beni cok korkuttu yaomrumden omur gitti nasil cekmis okadar anlmadim uyutmadilar da bizi bugece hala uyumuyo cimcime

Kizlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum haftaya 3 4 gunlugune tatile gitmeyi dusunuyorz yalovaya yazliga ama kararsiz kaldk ya bebekler icin sorun olurmu acaba diye bizimkiler malum erken dogdular ya gerci kirkimiz cikti ama normal bebek gibi degiller genede hasta falan olurlarmi hava degisimi sorun olurmu acaba gecend kontrolde doktora sormustk gitmeniz sorun olmaz ama cok kalabaliga girmesnlr demisti siz nedersiniz sizce napalim.. Hem orda bebeklere bakicak 3 kisi var bende biraz dinlenmis olurm cikar gezerm bi kendime gelirim diye dusundum ama bilemedik sizlerde varmi boyle bebislerle tatile giden

Şahsi arabanızla gidecekseniz sorun olmuyor pek ama otobüsle giderseniz klimaları aşırı çalıştırıyorlar. Hava Değişimi iyi oluyor. Biz bu sene malesef tatile gitmedik korktuk. Bizimkilerde erken doğdu. Ama şimdi aramıyor değilim.

Bebişlerin ikiz olmasının faydaları. ÇOk geçmiş olsun.

canım hayırlı olsun Allah kurtarmış. Sarılık dediğin gibi önemsenmeyecek bir şey değil aksine çok önemli. Bizde fototerapi aldık. Çok stresliydi.

Deniz kenarı deil ama 3 ayrı şehre gezmeye gittim sorun olmadı bence sizin için çok ii olur. Bebeklerde biraz alışmış olur.ii tatiller

gaz olunca çok zor helede iki bebek Allah yardımcımız olsun inş ama bu zor günlerde geçecek,

çok şükür bizim gaz sorunumuz hiç olmadı ,kısa süre mamayı değiştirince oldu onun dışında gaz nedir bilmedik, 3 ayı doldurunca herşey daha bir yoluna giriyor ama bebekler anlamaya başladıkları için ozaman daha çok ilgi ve oyun bekliyorlar ve uykuları daha kısa ve az oluyor ama benim yorgunluğum dahada bir artıyor bi birini oynat bi diğerini bi birini kucağına al bi diğerini bi bakıyorum akşam olmuş

Bugün bizde 2. Dozları olduk. Bügünde bizim ateş nöbetimiz var. Şu an 37 lerde. Bakalım yükselecek mi:/
kıyamam bizim 37.7 çıktı eşim ve bende hastanede çalışıyoruz acil dr 38 olmamasına dikkat edin dedi gece bir ara soyduk ara koltuk altına alnına soğuk kompres yaptık birde mamadan sonra ateş düşürücü verdik gece ateş olmadı bidaha rahat uyudular , ama hep bekledim sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…