İkizlerle Yeni Hayat

Ciddi mi inşallah bizimki de öyle olur hatta tamamen iz kaybolur. Çok derin cizdi baya alt katmanları gitmiş o yüzden iz kalıo mus. Contractubex den daha ii bi ilaç varmış onu kullandım 2 ay. Ama ben bildiğim için gözüme takılıyor sürekli. Sonra da Allah başka dert vermesin diorum nelerle uğraşanlar var. Annelik böyle bişe iste

Benim bebekler emmeyi bıraktı gibi gece uyurken emiyorlar.ben de süt sagiyorum sürekli en azından mama az yerler die.hastane tipi pompa kiraladim.sutum baya arttı. Aklınızda olsun.

Bebek arabasi ayrı ayrı almaya karar verdim.kizimdan kalan maclaren var.diğerini de chicco liteway die düşünüyorum olsun

Hastane tipi pompaların kirası ne kadar canım? Sanırım İstanbul'da değildin.
Birde aylar ilerledikçe dikkatleri çok dağılıyor. Etrafı incelemekten emmeye konsantre olamıyorlar.

Aynen benimkiler de dadece gece uykuda emiyolar.ya da kucağımda dans ederek.o da bazen.daha önce pompa kullanıyo muydun?

Dikkatlerinin dağıldığı donemde 3,5 -4 ay gibi memeyi bırakan cok bebek oluyor. O nedenle sessiz bir odaya çekilip başkda hicbirsey ile ilgilenmeden emzirmek lazım. Oğlum sürekli memeyi bırakıp etrafa bakardı sabırla beklerdim bakmasi bitince dönüp emerdi. Bakalım bunlarda nasıl olacak, insallah uzun sure emzirebiliriz.
Birde aylar ilerledikçe dikkatleri çok dağılıyor. Etrafı incelemekten emmeye konsantre olamıyorlar.

Medela nin kiraladim 80 tl aylık kirası. 50 tl de aparati var. Bende zaten medela nin mini elektrik li pompası vardı ona uyumluymus 10 tl de ona uyan bi parça var.90 tl oldu aylık. Düzenli sagamasam da baya farketti baya güçlü çekiyor ben ankaradayim.

B
Aynen benimkiler de dadece gece uykuda emiyolar.ya da kucağımda dans ederek.o da bazen.daha önce pompa kullanıyo muydun?

Ben bu emzirme işini beceremedim.aç mi kaldı noldu derken mama takviyesi sonrada biberon alistilar. Çoğu zaman sagdim verdim.birini ben verirken dierini eşim ya da annem icirdi. Aynı zamanda açıkiyor lar çok da gazlilar di gece gündüz uyku yok süt de yetmiyor du. Böyle oldu nasip artık da emmiyorlar.medela elektrikli pilli kullanıyordum.

Dikkatleri de dağılıyor bir de kendilerini geri atıyorlar. Bir de al7smadiklari için san8rim güçlü cekemiyor lar memeyi bosaltamiyorlar.doymadikarı icin agliyorlar aynı kısır döngü. İşin icinden çıkamadım zaten de bıraktılar gibi.

Bi
Yok cnm ya nöbetteyim de hep aynı şeyler bi düzene girseydik hayırlısıyla
Bizimkiler 4.5 aylık duzeleceklerine daha da costular.dün gece sabaha kadar carsafta salladik çünkü durmadilar çok agladilar çarşaf ii geldi. Şimdi sutlerini icirdim uyudular ama benim uykum kaçtı. Uyumam laxim 2 saate yeniden uyanirlar. Uyuya miyorummm

Maşallah bizimkilerde keşke o kadar olsalar,bende düzelirler diye 3.ayı bekliyordum

Canım sen bebişlerimi saatli mi besliyorsun yoksa acıkınca mı besliyorsun?

Maşallah bizimkilerde keşke o kadar olsalar,bende düzelirler diye 3.ayı bekliyordum

3. Ay dolunca duzeldiler baya aslında.gece tek başıma idare eder olmustum ve kesintisiz 3 saat uykuyu gördüm. Yoksa gece de annemle bakıyorduk.1 haftadır boyleler çok sıcak sanırım ondan yatamiyorlar uykuya dalamiyorlar problemli ler. Zinco damla veriyorum bazı günler rahat yatıyorlar. Humana ii geceler cayi almıştım bi ara iciremeden günü doldu.tekrar alsam mi die dusunuorum hergece icirsem zinco damla dan daha mı ii olur acaba

Canım sen bebişlerimi saatli mi besliyorsun yoksa acıkınca mı besliyorsun?
Acikinca besliyorum.normalde 10 gibi yatıp 1_2 gibi uyanıyorlardı 4-5 gibi sonra 6-7 gibi uyanıp 1 saat durup Yarım saat 1 saat uyuyup uyanıyorlardı artık. Şimdi memlekete geldik bir de çok sıcak düzenleri şaştı gaz mi bilmiyorum çok sorunlular

Ben doğal şeylerden yanayım bizimkilerin de gazı var annem kimyonlu su veriyor,humananın o çayını duymamıştım rezeneli miydi o,anneler için birde çocuklar için var demişlerdi varsa kullanabilirsin bence

3. Ay gaz için bir Dönüm Noktası sanırım. Ama o da bütün bebekler için geçerli değil. Sonrasında da başka sorunlar diş Çıkarma, aşı nöbetleri, gelişim atakları. Daha uzun bir yolumuz var. İnşallah hepsini aşacağız.

İnşallah canım ya,şu ikizlerin bir eğlenceli taraflarına gelebilseydik biran önce

Ne için bu Çay ve damlalar? Bende memlekete gittiğimde aynı sorunlarla karşılaştım. Yerlerini yadırgadılar herhal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…