Bes günlükten sarılık icin kan vermeye gittiğimizde bile doktor çıkarın eldivenleri eller beyin gelişimi icin cok onemli demiştide mecburen tuttuk bizde gözlerine sokuyorlar diye. Çıkarınca bir sure sonra sokmamayi öğreniyorlar:)
Cok kucuk oldukları icin belirgin bir iz kalmayacaktır üzülmeyin benim yüzümde de cok yakından bakıp incelenirse farkedilebilen bir çizik var Bebekken çizmişim annem cok üzülmüş. Ama iste belli degil hic zamanla azalmış gitmiş. Madecasol veya contratubex kremler var yara izi icin onları da önermedi mı doktor? Bebeklere kullanılır mı bilmiyorum. Ben çizikleri derin olursa pisik kreminde çinko olduğu icin iyi gelir diye pisik kremi sürüyorum.
Hastane tipi pompaların kirası ne kadar canım? Sanırım İstanbul'da değildin.Benim bebekler emmeyi bıraktı gibi gece uyurken emiyorlar.ben de süt sagiyorum sürekli en azından mama az yerler die.hastane tipi pompa kiraladim.sutum baya arttı. Aklınızda olsun.
Bebek arabasi ayrı ayrı almaya karar verdim.kizimdan kalan maclaren var.diğerini de chicco liteway die düşünüyorum olsun
Benim bebekler emmeyi bıraktı gibi gece uyurken emiyorlar.ben de süt sagiyorum sürekli en azından mama az yerler die.hastane tipi pompa kiraladim.sutum baya arttı. Aklınızda olsun.
Bebek arabasi ayrı ayrı almaya karar verdim.kizimdan kalan maclaren var.diğerini de chicco liteway die düşünüyorum olsun
Hastane tipi pompaların kirası ne kadar canım? Sanırım İstanbul'da değildin.
Birde aylar ilerledikçe dikkatleri çok dağılıyor. Etrafı incelemekten emmeye konsantre olamıyorlar.
Hastane tipi pompaların kirası ne kadar canım? Sanırım İstanbul'da değildin.
Birde aylar ilerledikçe dikkatleri çok dağılıyor. Etrafı incelemekten emmeye konsantre olamıyorlar.
Aynen benimkiler de dadece gece uykuda emiyolar.ya da kucağımda dans ederek.o da bazen.daha önce pompa kullanıyo muydun?
Dikkatleri de dağılıyor bir de kendilerini geri atıyorlar. Bir de al7smadiklari için san8rim güçlü cekemiyor lar memeyi bosaltamiyorlar.doymadikarı icin agliyorlar aynı kısır döngü. İşin icinden çıkamadım zaten de bıraktılar gibi.Dikkatlerinin dağıldığı donemde 3,5 -4 ay gibi memeyi bırakan cok bebek oluyor. O nedenle sessiz bir odaya çekilip başkda hicbirsey ile ilgilenmeden emzirmek lazım. Oğlum sürekli memeyi bırakıp etrafa bakardı sabırla beklerdim bakmasi bitince dönüp emerdi. Bakalım bunlarda nasıl olacak, insallah uzun sure emzirebiliriz.
Yok cnm ya nöbetteyim de hep aynı şeyler bi düzene girseydik hayırlısıylaHayırdır nasılsın cocuklar mi uyumuyor
Bizimkiler 4.5 aylık duzeleceklerine daha da costular.dün gece sabaha kadar carsafta salladik çünkü durmadilar çok agladilar çarşaf ii geldi. Şimdi sutlerini icirdim uyudular ama benim uykum kaçtı. Uyumam laxim 2 saate yeniden uyanirlar. Uyuya miyorummmYok cnm ya nöbetteyim de hep aynı şeyler bi düzene girseydik hayırlısıyla
Maşallah bizimkilerde keşke o kadar olsalar,bende düzelirler diye 3.ayı bekliyordumBi
Bizimkiler 4.5 aylık duzeleceklerine daha da costular.dün gece sabaha kadar carsafta salladik çünkü durmadilar çok agladilar çarşaf ii geldi. Şimdi sutlerini icirdim uyudular ama benim uykum kaçtı. Uyumam laxim 2 saate yeniden uyanirlar. Uyuya miyorummm
Canım sen bebişlerimi saatli mi besliyorsun yoksa acıkınca mı besliyorsun?Bi
Bizimkiler 4.5 aylık duzeleceklerine daha da costular.dün gece sabaha kadar carsafta salladik çünkü durmadilar çok agladilar çarşaf ii geldi. Şimdi sutlerini icirdim uyudular ama benim uykum kaçtı. Uyumam laxim 2 saate yeniden uyanirlar. Uyuya miyorummm
Maşallah bizimkilerde keşke o kadar olsalar,bende düzelirler diye 3.ayı bekliyordum
Acikinca besliyorum.normalde 10 gibi yatıp 1_2 gibi uyanıyorlardı 4-5 gibi sonra 6-7 gibi uyanıp 1 saat durup Yarım saat 1 saat uyuyup uyanıyorlardı artık. Şimdi memlekete geldik bir de çok sıcak düzenleri şaştı gaz mi bilmiyorum çok sorunlularCanım sen bebişlerimi saatli mi besliyorsun yoksa acıkınca mı besliyorsun?
Ben doğal şeylerden yanayım bizimkilerin de gazı var annem kimyonlu su veriyor,humananın o çayını duymamıştım rezeneli miydi o,anneler için birde çocuklar için var demişlerdi varsa kullanabilirsin bence3. Ay dolunca duzeldiler baya aslında.gece tek başıma idare eder olmustum ve kesintisiz 3 saat uykuyu gördüm. Yoksa gece de annemle bakıyorduk.1 haftadır boyleler çok sıcak sanırım ondan yatamiyorlar uykuya dalamiyorlar problemli ler. Zinco damla veriyorum bazı günler rahat yatıyorlar. Humana ii geceler cayi almıştım bi ara iciremeden günü doldu.tekrar alsam mi die dusunuorum hergece icirsem zinco damla dan daha mı ii olur acaba
3. Ay gaz için bir Dönüm Noktası sanırım. Ama o da bütün bebekler için geçerli değil. Sonrasında da başka sorunlar diş Çıkarma, aşı nöbetleri, gelişim atakları. Daha uzun bir yolumuz var. İnşallah hepsini aşacağız.Maşallah bizimkilerde keşke o kadar olsalar,bende düzelirler diye 3.ayı bekliyordum
İnşallah canım ya,şu ikizlerin bir eğlenceli taraflarına gelebilseydik biran önce3. Ay gaz için bir Dönüm Noktası sanırım. Ama o da bütün bebekler için geçerli değil. Sonrasında da başka sorunlar diş Çıkarma, aşı nöbetleri, gelişim atakları. Daha uzun bir yolumuz var. İnşallah hepsini aşacağız.
Ne için bu Çay ve damlalar? Bende memlekete gittiğimde aynı sorunlarla karşılaştım. Yerlerini yadırgadılar herhal.3. Ay dolunca duzeldiler baya aslında.gece tek başıma idare eder olmustum ve kesintisiz 3 saat uykuyu gördüm. Yoksa gece de annemle bakıyorduk.1 haftadır boyleler çok sıcak sanırım ondan yatamiyorlar uykuya dalamiyorlar problemli ler. Zinco damla veriyorum bazı günler rahat yatıyorlar. Humana ii geceler cayi almıştım bi ara iciremeden günü doldu.tekrar alsam mi die dusunuorum hergece icirsem zinco damla dan daha mı ii olur acaba