İkizlerle Yeni Hayat

Bende gece gunduz kolsuz citcitli badi giydiriyorum 3 saatte bir 120 ml veriyorum sen nekadar veriyorsun

Kızlar bebeklerinize pudra sürüyor musunuz? Birde saçları dökülüyor mu? bizimkilerin her yeri kıl gözlerinin içine bile düşüyor...

Kızlar bebeklerinize pudra sürüyor musunuz? Birde saçları dökülüyor mu? bizimkilerin her yeri kıl gözlerinin içine bile düşüyor...
Pudra kullanmıyorum ben. Pişik için krem kullanıyorum ihtiyaç olduğunda. Benimkilerinde saçları dökülüyor. Konak yaptı biraz haftada bir badem Yağı sürüp tarıyorum saçlarını. Peki bebeyağı kullanan var mı? Bebe yağını saçlara sürüyor musunuz?

Bebe yağı gözenekleri tıkıyor dediler bizde losyon var ama daha hiç bişey sürmedik,bu arada ben pudrayı vücudu için sormuştum sıcak ya kızarıklık oluyor özellikle gıdıkları koltuk altları falan

Yok pudra hiç sürmedim şimdiye kadar. Doktora da sormadım. Sen sormuşmuydun?

Bizimkiler aguu sesleri çıkarıyor. Bizimle goz teması kuruyor, sesli ışıklı oyuncaklara ve aynalara bakıyor. Ama birbirlerini hic umursamiyorlar. Herhalde yavaş yavaş oda olacak:) biz iyileşip bebekler dünyaya alıştıkca bu is zevkli hale gelecek:)

Bende pudra kullanmiyorum gidiklarina bacak kivrimlarina pisik kremi suruyorum saclarimiz dokulmuyor ins dokulmez yaa sirma saclilarim benim :)

Bebek yagini yikanma sularina damlatiyorum bir kac damla

Bizde bu hafta 120 ml geçtik. Ben bazen çıt çıtlarını kullanmıyorum. Sereserpe yatıyorlar. Bazende elbise giydiriyorum gecelik niyetine:)) ( hevesli anne)
Biz uzun zamandir 120 yiz ama iki uc gundur cabuk acikiyorlar yetmiyor sanirim bazende oyun derdine icmiyolar :) ben hic ciplak yatirmadim teriyorlar ya terleri ustlerinde kurup hasta olurlar

Bu hafta biraz huyları degişti divani açıyoruz yan dönüp popoya pış pış istiyorlar pusette bile aynı istiyorlar ama bu aralar sallamadan uyutmaya alıştırıyorum çok ağlarlarsa sallıyorum kuzularımı <3

Kizlar ikizlere tek basina bakabilen var mi tek basina bakmak mumkun mu ? Benim annemin evi cok uzak kayvalidemlede bakmak istemiyorum cok ic ice olupta herseye karisip kaynanalik taslicak biri cunku uzerimde oterite kurmaya calisabilir

V
Kizlar ikizlere tek basina bakabilen var mi tek basina bakmak mumkun mu ? Benim annemin evi cok uzak kayvalidemlede bakmak istemiyorum cok ic ice olupta herseye karisip kaynanalik taslicak biri cunku uzerimde oterite kurmaya calisabilir
Var tabi cnm ama kk girmeye fırsat bulamıyorlar bildigim kadarıyla:) ilk 3ay destek lazım annene taşınmaya çalışırsan iyi olabilir, yoksa sezeryan sonrası kendine de bakamazsın bedenden cok zorlanırsın, süt dinlenmeden olmuyor. Kolaylıklar dilerim:)

Ah kv gelip baksa:)) ikiz olunca insan birisinin yardımına ihtiyaç duyuyor. Seninki nasıldır bilmem ama 40 kat el bakıcıya para vereceğime torununa şevkatle bakacak birini tercih ederim ama bu kişi benim annemde olsa eşimin annesi de olsa kendi kurallarını koymakta zorlanıyorsun. Ilk zamanlar LetsDance ın da dediği gibi birisi sana yardımcı olmazsa zor olur. Çünkü bebekler Dünya'ya alışırken baya stres içinde oluyorlar. Çok ağlayabiliyorlar. O zaman hem loğusa sendromun hem iki bebek işler çığrından çıkabilir.

Tek bakan mutlaka vardır kendi duzenleri ni kuru kucaga alustirmadiklarindan bahsediyorlar genelde ben de arastirmustim netten okumustum fln ama gerçekler çok farklı oldu. 2 gazlı erkek bebek üstelik de erken doğuyorlar tam zamanında doğmuş kilosu yerinde bi bebekten mutlaka farklılar. Gece uyumuyorsun gündüz uyumuyorsun bise yiycek vaktin bile yok zaten yapamıyorsun yemek fln. Oyle olunca süt olmuyor. Annemle gece gündüz beraber baktığımız halde yetişmedik.3 aydan sonra düzene girdiler.ki çok zor yine de. Annem artık gidecek bakıcı arıyorum stres oldum napcam die. Benim bebeklerim de zor gazlı kucak isteyen uyumayan.

Benim ikizler ilk dodugunda 40 gun bendeydi annem ve kv sirayla geldiler sonra geceleri esim evde oldugu surece snnem gunduzleri geldi ara ara hep yanliz kaldim ama ev isi yemek falan yok tabiki 3 aya girdikten sonra degisti baya yanliz kalmalarim artti yada ben anneme geldim ilcedeyim ben yakiniz annemle son zamanlarda artik anlamaya basladilar ya tek bakabiliyorum yemek olayida var artik ev isimide yapabiliyorum ama agirlik cocuklarda tabikid kendimi kaptirmiyorum ev isine yere yatirip oyuncak asiyorum sıkılana kadar biraz isimi hallediyorum biraz besige yatirip ordaki oyuncaklarla oyaliyorum tv acip pusetlere koyuyorum ordaki hareketler renkler dikkatlerini cekiyor uykulari geliyor sonra uyutuyorum boyle geciyor simdilik onlar oyalabirken evimin isini yapiyorum nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…