İkizlerle Yeni Hayat

Bende artık çok fazla kucağa almayıp yatakta oyalamaya çalışıyorum. Ama sıcaklarda çok fazla aynı pozisyonda yattıklarında sırtları pişiyor. Onun için arada kucağa alıp dolaştırıyoruz. Bir kv çok fazla kucakçı. Aman ağlatmayın ALIN kucağa. Onun için kendi çocuğumu büyütmek için 3. Kişilere ihtiyaç duymak inan çok canımı sıkıyor. Kendi doğrularımla hareket edemiyorum.

Ben de bundan muzdaribim.kendi çocuğuma yetemediğimi düşünüyorum.onları başkalarına muhtaç ettiğimi hissedip gizliden özür diliyorum bazen. Ben de kv ile bakıyorum.genelde uyumlu ama bazen istemediğim şeyler yapıyo.uyarınca da ben çok "korumacı" oluyorum. Sağlıklı büyüsünler de katlanırım deyip rahatlıyorum...

Ben de bundan muzdaribim.kendi çocuğuma yetemediğimi düşünüyorum.onları başkalarına muhtaç ettiğimi hissedip gizliden özür diliyorum bazen. Ben de kv ile bakıyorum.genelde uyumlu ama bazen istemediğim şeyler yapıyo.uyarınca da ben çok "korumacı" oluyorum. Sağlıklı büyüsünler de katlanırım deyip rahatlıyorum...
Inşallah kendi Başımıza bakacağımız gÜnler de gelecek. Seninkiler şu an ne kadarlık oldular?

Inşallah kendi Başımıza bakacağımız gÜnler de gelecek. Seninkiler şu an ne kadarlık oldular?

10 gün sonra 3 ayları doluyo allahın izniyle.aramızda 1 ay vardı senle yanlış hatırlamıyosam.bi de 33 haftalık doğdular.sürekli burunları tıkalı. Ne yapcağımı şaştım kaldım.

10 gün sonra 3 ayları doluyo allahın izniyle.aramızda 1 ay vardı senle yanlış hatırlamıyosam.bi de 33 haftalık doğdular.sürekli burunları tıkalı. Ne yapcağımı şaştım kaldım.
25inde 3 aylık olacağız bizde düzeltilmiş olarak. Burun tıkanıklığı bizde de oluyor. Kiloları nasıl seninkilerin?

okyanus suyu kullanıyorum ben burunları tıkalı olunca ama artık yavaş yavaş azaldı tıkanıklar önceden çok fazlaydı

Arkadasim benimkilere 3 saat ara cok uzun geliyor. Sık sık besleniyorlar. Doymuyorlar mi diye daha fazlasini yapiyorum o zaman da bitirmiyorlar. Nerdeyse 1 bucuk 2 saatte bir besleniyorlar. 4 ayliklar benimkiler ama basindan beri boylelerdi
4 aylık 1 buçuk 2 saatte acıkıyorsa mama yetmiyordur kaç ml veriyorsun benimkilerde 4 aylık 120 veriyorum ve 3,4 -4 saatte besleniyolar gündüz arada 90 veriyorum ozaman 3 saatte acıkıyorlar

Bizim uc aylik kontrolumuzde dr gece beslenmesini birak 3 saatte besleme sadece ilk ay icin gecerli dedi ben hemen birakamadim valla simdi gece 12 12 30 gibi besliyorum sabaha kadar zaten 5 30 en gec 6 30 da kalkiyorlar
bizimkilerde gece 01 de beslenip birde 05 de yada 06 da besleniyorlar acıkınca ağlamaya başlıyorlar zaten

bence bulgur yeme çünkü gaz yapıyor rezene çayı ve malt içeceği var eczanelerde bulabilirsin

Emziğe kesinlikle alıştırılmalı. Dışarı çıktığımda kurtarıcım o oluyor. Birde bu dönemlerde bebeklerin emme reflekslerini tatmin etmek lazım. Yoksa huzursuzlanıyorlar. Yalnız cevap yazdığımız saatler gece ve sabaha karşı:)) ikizler bir ayrıcalık:))
meme kesinlikle kurtarıcı, ee gece uyuyunca bizde kendimize vakit ayırıyoruz napalım :)

Arkadaslar bu aksam ogluslar 22:30 itibariyle uyudular, buyuk oglumla kitap okuyup beraber yatabildik:) ikimizde cok mutlu olduk. Bakalım gece bizi ne bekliyor, henuz uyanmadılar. Uykusuz kalmayayim süt olsunn diye bir an once yatma telaşına düştum. Herkese iyi uykular özellikle bebislerle:)

Arkadaslar bu aksam ogluslar 22:30 itibariyle uyudular, buyuk oglumla kitap okuyup beraber yatabildik:) ikimizde cok mutlu olduk. Bakalım gece bizi ne bekliyor, henuz uyanmadılar. Uykusuz kalmayayim süt olsunn diye bir an once yatma telaşına düştum. Herkese iyi uykular özellikle bebislerle:)
Canım çok sevindim senin adına. Sanırım 3. Ay belirtileri başlamış:)) devamı da gelir umarım

Kizlar bebisleriniz kac aylik oldular ve birbirini takip etmeye basladilarmi benimkiler artik birbirlerine bakmaya basladilar bi tanesi biraz kiskanc olacsk sanirim digerini alinca ilgisi baska yonde olsa bile direk bizi bulup takip ediyor

Evet dÜn Bizde farkettik. Birbirlerine yaklaştırınca bakıyorlar artık. Önceden sadece bizle göz kontağı kurarlardı. Beni oda içinde takip etmeye başladılar. :)) Hı bide AAAUUUU diye iletişim kurmaya başladılar.
Kizlar bebisleriniz kac aylik oldular ve birbirini takip etmeye basladilarmi benimkiler artik birbirlerine bakmaya basladilar bi tanesi biraz kiskanc olacsk sanirim digerini alinca ilgisi baska yonde olsa bile direk bizi bulup takip ediyor

25inde 3 aylık olacağız bizde düzeltilmiş olarak. Burun tıkanıklığı bizde de oluyor. Kiloları nasıl seninkilerin?

Biz de 19 unda düzeltilmiş 1 buçuk aylık olucaz inşllh. Şu anda 4 buçuk civarı kiloları. Bitanesi gözlrriyle takip etmeye başladı.ona seviniyorız bugünlerde.

Kızlar ne sıklıkta banyo yaptırıuosunuz? Bi de ısıtıcı kullanıyo musunuz banyo yaptırırken.benimkilerin burnu tıkalı.korkuyorum üşütürüm diye.

okyanus suyu kullanıyorum ben burunları tıkalı olunca ama artık yavaş yavaş azaldı tıkanıklar önceden çok fazlaydı

Ben de fizyolojik serum verdi dr onu kullanıyorum.okyanus suyu o mu oluyo? Ama çok uzun sütmüyo etkisi hemen geri tıkanıyo.yavrularım uykularından uyanıyolar tıkalı olunca Çok üzülüyorum o hallerine. Allah bsşka dert vermesin.

Kızlar ne sıklıkta banyo yaptırıuosunuz? Bi de ısıtıcı kullanıyo musunuz banyo yaptırırken.benimkilerin burnu tıkalı.korkuyorum üşütürüm diye.
BeN her gün su dökmeye çalışıyorum üzerlerine. 2 günde 1 ise şampuanla yıkıyorum. Yıkadığım yerde ısıtıcı kullanmıyorum. Giysi olarak askılı body giydiriyorum. Bende cereyanda kalmalarından korkuyorum ama havalar çok sıcak şu günlerde de biraz basık. Çok terliyorlar. Serum fizyolojikte tuzlu su aslında. Bende arada sırada yapıyorum. Bir öğünde kaç ml veriyorsunuz mama olarak şu an?

X