İkizlerle Yeni Hayat

bizde ilk zamanlar 15 gün arayla 2 kez gittik rop muayenesine, daha sonra 30 gün dolunca gittik, 40 gün sonra tekrar görücem dedi doktor geçenlerde gittik çok şükür damarlar iyi gelişmiş birdahaki kontrolümüz 6 ayı doldurunca, bence ihmal edilmemesi gerekir diye düşünüyorum, hastanede bir bayanla tanışmıştım ben götürmedim zamanında şimdi çocuğumun bir gözü görmüyor dedi üzüldüm çok

çocuklar çok fazla ağlıyor onlar içerde ben dışarda ağlıyorum eşim giriyor içeriye sen dayanamazsın diyor bana ,

Rop muayenesine ne zaman gitmek gerekiyor acaba biz daha gitmedik

AyNen rop ve bera çok önemli. Çok şükür halimize. Bizde 6. Ayda gidicez. Bakalım hayırlısı

Kızlar bebişlerin kırkı çıktığında azda olsa bir düzene giriyorlar mı yani uyku olsun alt değişme olsun yeme olsun, bir farklılık oluyor mu yani? Lütfen oluyor diyin:)

B

Biz rop veya bera yaptirmadik.dr.hic soylemedi.goz dr.na mi goturmemiz lazim sizleri cocuk dr.mu yonlendirdi
Canım bizimkiler prematüre oldukları için çocuk doktorumuz yönlendirdi. Akranlarını yakalayana kadar kontrolleri olacak. Yaklaşık 2 yıl Seninki prematüre sınıfına girmemiştir.

Kızlar bebişlerin kırkı çıktığında azda olsa bir düzene giriyorlar mı yani uyku olsun alt değişme olsun yeme olsun, bir farklılık oluyor mu yani? Lütfen oluyor diyin:)
Ben 3. Ay'ı bekliyorum:)) kırkı çıktığında sen pratikleşiyorsun. Evhamın azalıyor bebişlere alışıyorsun. Hormonlar biraz düzene giriyor ama tam değil:) gaz falan bizim hala feci:)) kaka desen ona keza.

Yada hep öyle bilindiği için psikolojik olarak düzene girmiş gibi geliyordur:)
Aynen gaz yapıcam diye 2 kat oluyorlar renkten renge giriyorlar mama yerken uyurken İnşallah geçer ya ne diyelim..
bir de bişey sorucam mama yerken ağlıyorlar bazen bizimkiler yani kısa süreli pış pışlıyoruz susuyorlar kolik mi olmuş oluyor acaba bu?

Bizimkiler 3 ay dolunca duzeldiler gercekten. Hep söylüyor lar di bekliyordum dogruymus:)
Gazları azaldı daha uzun uyur oldular

Kolik bebek susmaz emin ol. Arkadaşımdan biliyorum iki bebeğe bedel dersin çok fena.

Kolik bebek susmaz emin ol. Arkadaşımdan biliyorum iki bebeğe bedel dersin çok fena.
cnm kolik bebek susmaz diye birsey yok aglama nöbeti bebekten bebege değişir kimi bütün gün aglar kimi de benim bebeğim gibi günde iki üç saat. kerem 64 günlükken atlattı şükür. kolik olayı cidden zor

Arkadaşımın bebeği 18:00-2400 arası full ağlıyordu( susturamıyorlardı.. Şu an ne kadar oldu Kerem?

Arkadaşımın bebeği 18:00-2400 arası full ağlıyordu( susturamıyorlardı.. Şu an ne kadar oldu Kerem?
Bi haftasi var bes aylik olmaya gerci otuzbir ceken aylar var 5 oldu desem yeri. Kolik genelde ikindide baslar. Bizimki aksam alti sekiz arasi idi. Sonra denemeler sonucu kundaginda babasi ve ben salliyorduk uyuyordu unutuyordu ama gece bana kök sokturuyordu karnindan tutup gezdiriyordum iki saat falan. Aglamasa da problemdi sukur cabuk gecti hareketli diye ve ben cok pirtlatiyordum alttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…