bizde ilk zamanlar 15 gün arayla 2 kez gittik rop muayenesine, daha sonra 30 gün dolunca gittik, 40 gün sonra tekrar görücem dedi doktor geçenlerde gittik çok şükür damarlar iyi gelişmiş birdahaki kontrolümüz 6 ayı doldurunca, bence ihmal edilmemesi gerekir diye düşünüyorum, hastanede bir bayanla tanışmıştım ben götürmedim zamanında şimdi çocuğumun bir gözü görmüyor dedi üzüldüm çokB
ende rop a 2 defa gittim 3. Kontrolde Eylül'de . Bir şey çıkmadı ama genede Endişe ediyorum. Çağırınca gidiyorum. Benimkilerde aşırı ağladı ben yanlarındaydım. Görmemen senin için hayırlı olmuş Yüreği kaldırmıyor insanın yapılan işlemi görünce.. Maşallah seninkiler kız- erkek?
bizde ilk zamanlar 15 gün arayla 2 kez gittik rop muayenesine, daha sonra 30 gün dolunca gittik, 40 gün sonra tekrar görücem dedi doktor geçenlerde gittik çok şükür damarlar iyi gelişmiş birdahaki kontrolümüz 6 ayı doldurunca, bence ihmal edilmemesi gerekir diye düşünüyorum, hastanede bir bayanla tanışmıştım ben götürmedim zamanında şimdi çocuğumun bir gözü görmüyor dedi üzüldüm çok
Zaten ben mamadan başka bişey veremiyorum hep mamaben her mamadan sonra mutlaka su veriyorum verilmesi gerekiyormuş, bu aralar hava çok sıcak olduğundan aradada veriyorum
Küçük suluklardan aldım önce mama sanıyorlar biberon gibi ya küçük. Sonra içmiyorlar sanırım ihtiyaçlari yokAnladım cnm öyle bişey duymuştum ama annem dinlemiyor işte kavga etmeden bir yolunu bulurum inşallah:)
Nisan 16 dogumlu bir kiz bir oglanda bende var.hosg3ldin bu arada40 hafta mayıs sonu doluyordu ama ikizlerde en fazla 37 ye kadar bekleniyor zaten nisan 15 te oldu benimkiler
bizde ilk zamanlar 15 gün arayla 2 kez gittik rop muayenesine, daha sonra 30 gün dolunca gittik, 40 gün sonra tekrar görücem dedi doktor geçenlerde gittik çok şükür damarlar iyi gelişmiş birdahaki kontrolümüz 6 ayı doldurunca, bence ihmal edilmemesi gerekir diye düşünüyorum, hastanede bir bayanla tanışmıştım ben götürmedim zamanında şimdi çocuğumun bir gözü görmüyor dedi üzüldüm çok
Sizinkilerin kilosu nasıl? Sizinki erken doğum değildi sanırım...Nisan
Nisan 16 dogumlu bir kiz bir oglanda bende var.hosg3ldin bu arada
Biz rop veya bera yaptirmadik.dr.hic soylemedi.goz dr.na mi goturmemiz lazim sizleri cocuk dr.mu yonlendirdiAyNen rop ve bera çok önemli. Çok şükür halimize. Bizde 6. Ayda gidicez. Bakalım hayırlısı
Ben 36 da dogum yaptim.su an oglus 7 kiz 6 civari.sanirim biraz tosunlarSizinkilerin kilosu nasıl? Sizinki erken doğum değildi sanırım...
Küçük suluklardan aldım önce mama sanıyorlar biberon gibi ya küçük. Sonra içmiyorlar sanırım ihtiyaçlari yok
Canım bizimkiler prematüre oldukları için çocuk doktorumuz yönlendirdi. Akranlarını yakalayana kadar kontrolleri olacak. Yaklaşık 2 yıl Seninki prematüre sınıfına girmemiştir.B
Biz rop veya bera yaptirmadik.dr.hic soylemedi.goz dr.na mi goturmemiz lazim sizleri cocuk dr.mu yonlendirdi
Ben 3. Ay'ı bekliyorum:)) kırkı çıktığında sen pratikleşiyorsun. Evhamın azalıyor bebişlere alışıyorsun. Hormonlar biraz düzene giriyor ama tam değil:) gaz falan bizim hala feci:)) kaka desen ona keza.Kızlar bebişlerin kırkı çıktığında azda olsa bir düzene giriyorlar mı yani uyku olsun alt değişme olsun yeme olsun, bir farklılık oluyor mu yani? Lütfen oluyor diyin:)
Ben 3. Ay'ı bekliyorum:)) kırkı çıktığında sen pratikleşiyorsun. Evhamın azalıyor bebişlere alışıyorsun. Hormonlar biraz düzene giriyor ama tam değil:) gaz falan bizim hala feci:)) kaka desen ona keza.
Bizimkiler 3 ay dolunca duzeldiler gercekten. Hep söylüyor lar di bekliyordum dogruymus:)Kızlar bebişlerin kırkı çıktığında azda olsa bir düzene giriyorlar mı yani uyku olsun alt değişme olsun yeme olsun, bir farklılık oluyor mu yani? Lütfen oluyor diyin:)
Kolik bebek susmaz emin ol. Arkadaşımdan biliyorum iki bebeğe bedel dersin çok fena.Yada hep öyle bilindiği için psikolojik olarak düzene girmiş gibi geliyordur:)
Aynen gaz yapıcam diye 2 kat oluyorlar renkten renge giriyorlar mama yerken uyurken İnşallah geçer ya ne diyelim..
bir de bişey sorucam mama yerken ağlıyorlar bazen bizimkiler yani kısa süreli pış pışlıyoruz susuyorlar kolik mi olmuş oluyor acaba bu?
cnm kolik bebek susmaz diye birsey yok aglama nöbeti bebekten bebege değişir kimi bütün gün aglar kimi de benim bebeğim gibi günde iki üç saat. kerem 64 günlükken atlattı şükür. kolik olayı cidden zorKolik bebek susmaz emin ol. Arkadaşımdan biliyorum iki bebeğe bedel dersin çok fena.
Arkadaşımın bebeği 18:00-2400 arası full ağlıyorducnm kolik bebek susmaz diye birsey yok aglama nöbeti bebekten bebege değişir kimi bütün gün aglar kimi de benim bebeğim gibi günde iki üç saat. kerem 64 günlükken atlattı şükür. kolik olayı cidden zor
Bi haftasi var bes aylik olmaya gerci otuzbir ceken aylar var 5 oldu desem yeri. Kolik genelde ikindide baslar. Bizimki aksam alti sekiz arasi idi. Sonra denemeler sonucu kundaginda babasi ve ben salliyorduk uyuyordu unutuyordu ama gece bana kök sokturuyordu karnindan tutup gezdiriyordum iki saat falan. Aglamasa da problemdi sukur cabuk gecti hareketli diye ve ben cok pirtlatiyordum alttanArkadaşımın bebeği 18:00-2400 arası full ağlıyordu( susturamıyorlardı.. Şu an ne kadar oldu Kerem?