Bencede ilki kullanissiz fisher price yagmur ormani bizimki muzikli fiyatini hatirlamiyorum tutumluanneden aldik cok iyi cikti bencede cok para vermeye degmezChicco do re mi diolar forumlarda 100 tl fln
ondan aliym diorum benimkiler 6.5 kilo 3.5 aylıkları.
http://m.n11.com/babyhope-8698-titresimli-anakucagi-salincak-P63794644
http://www.istegelsin.com/urun/chicco-do/re/mi-ana-kucagi_529877.aspx?CatID=14433
Bu ikisi olabilir
ama ilki kullanışsız gibi fiyatına göre ii sadece.
Fisher price hangi model ve fiyatı nasıl acaba.cok kullanamayacak sam kalabalık etmeyim diorum.evde kraft don du y ve lulaby hamak var 2 tane.
Ben kızimda kraft don d y almıştım sallama özelliğini kullanmamı s tık bunlarda ise yaradı. Mama sandalye si oluyor aynı zamanda 5 yasa kadar orda oturdu. Ama çok yer kaplıyorBencede ilki kullanissiz fisher price yagmur ormani bizimki muzikli fiyatini hatirlamiyorum tutumluanneden aldik cok iyi cikti bencede cok para vermeye degmez
Arkadaslar peki mama sandalyesi alacak miyiz daha erken mi?yoksa hic gerek yokmu?iki tane birden almak gerekecek mutfakta bize yer kalmaz o zaman sizler ne dusunuyorsunuz?ozellikle tecrubeli anneler ne yaptiniz?
sağol canım.inş hepimiz iyi insanlarla karşılaşırızSelam
Benim kiler de aglardi 6dan sonra. Kolikmidi bilmiyorum. Gazlari vardi ama gece uyurlardi.gaz ilaci once sab kullandik. Duzenli kullanuyorduk ku k.v. bebekleri bu aglatiyor karninda agri yapiyor dedi. Duzenli kullanmayi biraktik. Her ne kadar ben duzenli kullanmaktan yana olsam da ikude bir bu lafu duymak sinir ettu. Kullanmadigimizda da agliyorlardi. Sonra om.x kullanmaya basladik. Faydasi oldu ama tamamen duzelmedi. Bi muddet sonra yine aglamalari artti bu sefer de nurseharveye basladik. Bu da iyi. Fakat sunu anladim. Ne kullanirsam kullanayim benim bebisler normal bebisler gibu degil. Cok agliyorlar. Hala agliyorlar. 18inde 4 ayi bitecek.
Bakıcı ben de ariyirum. 2 tane hemde. Ona ragmen ya ikuz bakimindan korkuyorlar ya da 2.ciyle anlasamamaktan. Karamsarlasmak istemiyorum. Simdi esimle bakiyorum. Tatil bitince Allah buyuktur diyorum. Allah yardimcin olsun senin de. Insallah iyi birini bulursun en kisa zamanda.
Gunler sonra ama normal bi zamanda cevap yazayim dedimbende avent vardi chicco kaucuk emzik cok tavsiye ettiler.ondan aldim yeni ama 4 ay ustu benimkiler 3 e girecek 1 ay icin para vermek istemedim.insallah begenirler.beneimkilerde alisiyorlar ama ben inatla agizlarina tikiyorum.elimi cekince itiveriyorlar ya aventler damaksiz o yuzden veya kabul etmeyecekler.bakalim hayirlisi a4tikEmziğe kesinlikle alıştırılmalı. Dışarı çıktığımda kurtarıcım o oluyor. Birde bu dönemlerde bebeklerin emme reflekslerini tatmin etmek lazım. Yoksa huzursuzlanıyorlar. Yalnız cevap yazdığımız saatler gece ve sabaha karşı:)) ikizler bir ayrıcalık:))
Emzirme kampini yapan tomris inde ikizleri var.esi hep yaninda destekcisi ve yardimcisi olmus.ben oyle bisey yapmaya kalksam basta esim bu cocuklar ac aglatma der durur.bi ara niyetlenmistim ama es ve ailesi ile kavgayi gozum yemedi vallaH7m
Hımm bi bakiym ama 2 çocukla zor.
Ya nefret ettim su yardimci isindenben de dun bakicima birikisoyleyim dedim bin pisman oldum hemen isi birakmaya kalkti insanlara guvenmek neden bu kadar zor?kimseye birsey soylemeyeceksin onu anladim bizimki de birakirsa mahvolurum Allah yardimcin olsun insallah iyi biri denk gelir dua edin insallah bizimkide birakmaz
Benimkiler puseti cok sevdi.disaridan rahatsiz gibi duruyor ama icinde oturmayi sevdiklerine gore ana kucahi hissi yaratiyormus onlarda.onun sapina taktim birer oyuncak dikkatlerini cekmeye basladi artikSlmlar ev tipi anakucagi almayi dusunuyorum benimkiler 3.5aylik oldular.su oyuncaklar sarkan lar var ya acaba onlarla oyalanirlar mi yoksa boşuna mi almış olurum kullanıp memnun ilan var mı varsa hangi marka aliym.bir de 9 kiloya kadar taşır dio genelde 1-2 ay mi kullancam alip
Ilk gunden beri hic sasmaz ne zaman yatarlarsa yatsinlar yemekte muhakkak uyanik olurlar.saka gibilerbya.ilk defa bugun uyudular oturduk yemegimizi yedik kahvelerimizi ictik.sonra uyumaya devam ettiler herkes sok.nasil yani hic iki cocuklu ev gibi degil burasi diyeBen de alissinlar istiyorum bazen alıyor bazen almıyorlar cidden ayarları yok bunların. Bi de iftar zamanı daha çok agliolar yemek mi yiyoruz napio ruz kimse yediginden bişe anlamı o
Mama sandalyesi olarak sandalyenin üzerine monte edilenler var onlardan kullandım rahat etmiştik. Hem sokup tatile yada dışarıda yemeğe giderken filan da goturebiliyorsun. Restoranlarda mama sandalyesi oluyor bazen ama cok pis olabiliyor yada bir tane oluyor bize yetmiyor. Birde eltim ikeadan aldı kucuk ebatli sevimli bir sandalye az yer tutuyor. Ben bu sefer ondan iki tane almayı düşünüyorumBencede ilki kullanissiz fisher price yagmur ormani bizimki muzikli fiyatini hatirlamiyorum tutumluanneden aldik cok iyi cikti bencede cok para vermeye degmez
Arkadaslar peki mama sandalyesi alacak miyiz daha erken mi?yoksa hic gerek yokmu?iki tane birden almak gerekecek mutfakta bize yer kalmaz o zaman sizler ne dusunuyorsunuz?ozellikle tecrubeli anneler ne yaptiniz?
Galiba cok buyuk beklentiye girmemek lazim ben de ogretmenim seneye ucretsiz izine cikacagim insallah bu kadinla tekrar birakma muhabeetleri yasamayiz yoksa okula baslayinca falan mahvolurum ama cidden soz meclisten disari ama kadin milletiyle ugrasmak cok zor is begenmiyorlar hepsi ezberlemis sadece cocuk bakarim esim ev isi yapmami istemiyor sonra da ihtiyacim var gel calis yok e o zaman? Ikiz deyince zaten hiiic yaklasmiyorlarYa nefret ettim su yardimci isinden
Ben eve adam gibi temizlikci bile bulamiyorum.herkes kaytarma pesinde.hele ki bakici hic umudum yok ya.ben devlet memuruyum aldigim maasi bakiciya versem adam mutlu olmaz galiba.etraftan cilgin rakamlar duyuyorum.hadi vereyim parasini gelsin en iyisi desen o da yok.ne diyeyim hakkimizda hayorlisi ikiz bakimi cidden cok zor
Bende öğretmenim. Eşimde öğretmen olmasaydı şu an işim çok zordu. Ikizlere bakmak gerçekten zor. Sürekli bir yetersizlik hissi var üzerinde. Allah korusun biriyle ilgillenirken diğerine bir şey olacak diye korkuyorum. Kayın valide bakamam dedi çıktı işin içinden. Benimkiler desen şehirdışında. Bakıcı nasıl olur tek maaşla. Bir de kredi var çünkü. Allah hepimize kolaylık versin.Merhaba arkadaşlar. Bende tek bakıyordum. Tamam çocuklara bakıyorum ama ne temizlik ne çamsşır ne yemek hiçbirine yetişemiyordum. Birşeyler bile yşyemiyordum bu sefer sütm gelmiyordu. Çok sıkıldığım günler olmuştu. Bigün artık oturdum ağladım çocuklarla. O günn öğleden sonrasına komşumuz geldi ve bizm sokakta oturan bakıcılık yapan bi ablayla aramızda aracı oldu. Şimdi yarım gün geliyor hergün geliyor. Evde ne iş varsa yapıyor arada sıkıştığımda çocuklara da el atıyor. İnanın çok rahatladım. Bende artık ücretsz izindeyim tek maaşlıyız istanbuldayız ama inanın aldığım ve alacağım psikolojık zarardan kat kat daha iyi. Eşimle mahvoluyorduk ev işler yemek ve çocuklar arasnda.
Benimkiler 33+2 de 1730 ve 1860 gr doğdular.Ben tek değilim çok şükür annem ve kız kardeşim var.Şimdi işe başladım onlar bakıyorlar.Sizin kaç kg doğmuşlardı bebişler? Tek mi bakıyorsunuz ikizlere?
Ben yemekler için doğal zeytinyağı almıştım toplu satan bir adamdan. onu kullanıyordum.ama bazıları ocakta pişirip soğutup kullanmak gerektiğini söyledi.Eczaneden alınacağını sanmıyorum.İmkanın varsa üreticiden doğal yağ al.yoksa marketlerdeki sızma da olur diye tahmin ediyorum.Taburcu olurken 50-60 cc ver dediler 15 dakkada emzir baska bısey demedıler artırmayla ilgilide busey söylemediler. Biagaia cok fayda etmedi 5 gundur kullanıyoruz ama bir kere yaptı kakasını bu sürecte.Zeytinyağını bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Eczaneden mi alacaz marketteb mi?
Aynen ya.bizim ailedeki ilk torun keza esimin taraftada oyle.annem k.validem yanimda ama herkes perisan oldu.insanlarin evindede duzenleri var.off zor isler valla ne diyeyim.cocuklar dogana kadar ben hic dusunmemistum boyle olacagini.dun cocuklqrdan birini alip arkadasimin yanina gittim o kadar rahattim ki.tek cocuk neymis ya dedim.ikizi yasamayan anlamaz ya.herseyimiz zor bakicimiz bileGaliba cok buyuk beklentiye girmemek lazim ben de ogretmenim seneye ucretsiz izine cikacagim insallah bu kadinla tekrar birakma muhabeetleri yasamayiz yoksa okula baslayinca falan mahvolurum ama cidden soz meclisten disari ama kadin milletiyle ugrasmak cok zor is begenmiyorlar hepsi ezberlemis sadece cocuk bakarim esim ev isi yapmami istemiyor sonra da ihtiyacim var gel calis yok e o zaman? Ikiz deyince zaten hiiic yaklasmiyorlar
Aynı haftada doğum yapmışız. Bera, rop yaptırdınız mı? Ne kadar oldular şimdi ay kilo olarak ?Benimkiler 33+2 de 1730 ve 1860 gr doğdular.Ben tek değilim çok şükür annem ve kız kardeşim var.Şimdi işe başladım onlar bakıyorlar.
Nerde oturuyorsunuz? Benmde kayınvalidem doğurmadan önce ben bakarım sen çalışırsın diyordu şimdi sırra kadem bastı:) siz nerde oturuyorsunuz ? Ya buradan sohbet etmek güzelde ben herzaman giremiyorum daha hızlı konuşup dertleşebileceğimşz bi platformamı taşısak kendımızıBende öğretmenim. Eşimde öğretmen olmasaydı şu an işim çok zordu. Ikizlere bakmak gerçekten zor. Sürekli bir yetersizlik hissi var üzerinde. Allah korusun biriyle ilgillenirken diğerine bir şey olacak diye korkuyorum. Kayın valide bakamam dedi çıktı işin içinden. Benimkiler desen şehirdışında. Bakıcı nasıl olur tek maaşla. Bir de kredi var çünkü. Allah hepimize kolaylık versin.
Canım doğalı sordum eczane getirecek tesekur ederim cvabın içinBen yemekler için doğal zeytinyağı almıştım toplu satan bir adamdan. onu kullanıyordum.ama bazıları ocakta pişirip soğutup kullanmak gerektiğini söyledi.Eczaneden alınacağını sanmıyorum.İmkanın varsa üreticiden doğal yağ al.yoksa marketlerdeki sızma da olur diye tahmin ediyorum.