Internette Facebook ta bebek yapım bakım onarım diye bir grup var oranın ikizlerle ilgili Bölümüde var paylaşımlarda gayet yararlı Orayı takip et sende istersenMesela facebooka buradaki kişilere özel kapalı bi grup oluşturalım snlık iletişimlerimiz daha hızlı olur. Yada birseyler danışırken falan
Istersen bi dene nurse harveyi. Gaz cikarirken zorlaniyorlarsa ondan agloyorlarsa belki rahatlatirsağol canım.inş hepimiz iyi insanlarla karşılaşırız
son derece moralim bozuk.çok yoruluyorum.eşim izin aldı.bu kısa sürede rastgele birini bulmaktan da korkuyorum.
nurse harvey alsammı bilemedim.
aslında gaz çıkarıyolar alttan.
ama kızım akşam 6 11 arası kriz geçiriyor çok ağlıyo.
Ya bybo iyi guzelde sacma sapan siyasi tavirlari beni illet ediyor. H hexendrucken face olayini sevdim.yapabilirsen katilmak isterimInternette Facebook ta bebek yapım bakım onarım diye bir grup var oranın ikizlerle ilgili Bölümüde var paylaşımlarda gayet yararlı Orayı takip et sende istersen
Aynen ama seçim geçti biraz daha duruldular.Ya bybo iyi guzelde sacma sapan siyasi tavirlari beni illet ediyor. H hexendrucken face olayini sevdim.yapabilirsen katilmak isterim
Aynı fikirdeyim gitmeyin başka yere.benim Facebook'um yok :) vaktimdeYa kizlar burasi iyiydi baska yere gitmeyin lutfen:) daha yeni bulmustum sizi ogretmen arkadaslar hamileyken calistiniz mi?ben hep raporluydum zaten de calisamazmisim ama sizler rahat gecirdiniz mi hamileligi?benim icin cok zor gunlerdi hic keyfi falan yoktu simdi daha keyifli
Slm süt sagiyorum bir yandan da cevap yaziym dedim:) Benimkiler 3.5AYLIK kaka lari azaldı gece kolay kolay yapmıyorlar sabah 6 gibi bi kaka dir başlıyor ısınma uğraşma 1 saat dedi nip yapıyo lar di bi dönem çok şükür o geçti gibi. Gündüz vakitlice yapiolar ama biri ishal şimdi gece de yapio. Uykuları bolunuo çok açmıyor um normaldeAynı fikirdeyim gitmeyin başka yere.benim Facebook'um yok :) vaktimdeyazmasamda takip ediyorum. Benim annem yanimdaydi ama bayramda gidiyor babam durdurmuyor malesef. Ocagirmasa annem durmak istiyor. Yine arada bir gelicek ama yardımcı şart. Kvalide de görümcemin doğumuna gidecek. Kaldık basbasa bakalım nasıl olucak. Benim korkumda vakit bulup kendime bakamamaktan süt olmazsa diye. Yarım gün yardımcı mantıklı geldi bulabilirsem, tam gün madden kasar cunku ucretsiz izin alıcam.
Birsey sorup bitireyim. Gece kaka yapıyor mu bebekleriniz? Ne zaman biter bu gece kakalari acaba. Kaka olmasa acmayacağım altlarını cunku, uykuları bölünmesin.
Benimde annem var ama yetisemiyoruz kadın hem oruç hem uykusuz.benimde süt olmuyor buse yiyemiyorum vakit hemen gecio anlamadan.uykuya doyamiyorum hep uyumak istiyorum vücut yorgun dusuo sanırım. Herkesin düzenini bozdum üzülüyorum ama tek bakılacak gibi değil çok huysuz benim kiletAynen ya.bizim ailedeki ilk torun keza esimin taraftada oyle.annem k.validem yanimda ama herkes perisan oldu.insanlarin evindede duzenleri var.off zor isler valla ne diyeyim.cocuklar dogana kadar ben hic dusunmemistum boyle olacagini.dun cocuklqrdan birini alip arkadasimin yanina gittim o kadar rahattim ki.tek cocuk neymis ya dedim.ikizi yasamayan anlamaz ya.herseyimiz zor bakicimiz bile
Bera yaptırdım.Geçtiler şükür.Rop bir kere yaptırdım. Bir şey yok dediler.Tekrar gün verdiler ama götürmedim.O kadar bağırdılar ki kuzularım tekrar aynı durumu yaşatmak istemedim onlara.Yaşlarına girince göz muayenesine götüreceğim. İçeri alıyorlar bebekleri çığlık çığlığa sesleri geliyor. Anneyi de içeri almıyorlar. Hiç ağlamayan oğlum bile kısık kısık sesiyle çok bağırdı. Nefessiz kalacak sandım korktum.3-4 kere getiren aileler vardı.Takip edilmesi gerekiyormuş dönem dönemAynı haftada doğum yapmışız. Bera, rop yaptırdınız mı? Ne kadar oldular şimdi ay kilo olarak ?
Canım çabuk geçiyor merak etme. Bir süre sonra uyku daha rahat oluyor. Hem sen alışıyorsun. Hem bebekler daha çok uyuyor. Kaygıyı atmaya çalışın üzerinizden. En çok ondan yoruluyor zaten insanBenimde annem var ama yetisemiyoruz kadın hem oruç hem uykusuz.benimde süt olmuyor buse yiyemiyorum vakit hemen gecio anlamadan.uykuya doyamiyorum hep uyumak istiyorum vücut yorgun dusuo sanırım. Herkesin düzenini bozdum üzülüyorum ama tek bakılacak gibi değil çok huysuz benim kilet
Ben hamileliğim dönemimde 12 hafta çalıştım sonra rapor aldım, heyete girdim. Yani ikiz bebek taşımak ciddi zor sürekli dinlenmeme rağmen çok yorgun hissediyordum kendimi. Çok fazla riskle karşı karşıyaydım. Hamileliğim pek güzel geçti denemezYa kizlar burasi iyiydi baska yere gitmeyin lutfen:) daha yeni bulmustum sizi ogretmen arkadaslar hamileyken calistiniz mi?ben hep raporluydum zaten de calisamazmisim ama sizler rahat gecirdiniz mi hamileligi?benim icin cok zor gunlerdi hic keyfi falan yoktu simdi daha keyifli
Ne kadar ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorsun Ağustos'ta seminerlere gidecekmisiniz? Benim bebekler önceleri gece yapıyorlardı şimdi yapmıyorlar pek ama ben genede açıyorum sürekli altlarını. Havalar sıcak pişik olmasınlar diye. Uykuları altları doluykende bölünüyor benimkilerin. Gece lambası kullanıyormusunuz? Ben bir süredir tamamen karanlıkta yatırıyorum.Aynı fikirdeyim gitmeyin başka yere.benim Facebook'um yok :) vaktimdeyazmasamda takip ediyorum. Benim annem yanimdaydi ama bayramda gidiyor babam durdurmuyor malesef. Ocagirmasa annem durmak istiyor. Yine arada bir gelicek ama yardımcı şart. Kvalide de görümcemin doğumuna gidecek. Kaldık basbasa bakalım nasıl olucak. Benim korkumda vakit bulup kendime bakamamaktan süt olmazsa diye. Yarım gün yardımcı mantıklı geldi bulabilirsem, tam gün madden kasar cunku ucretsiz izin alıcam.
Birsey sorup bitireyim. Gece kaka yapıyor mu bebekleriniz? Ne zaman biter bu gece kakalari acaba. Kaka olmasa acmayacağım altlarını cunku, uykuları bölünmesin.
Bende çok uykusuzum. Sabaha karşı artık kendimden geçiyorum. Süt sağ besle çok zaman alıyor iki kişi olmamıza rağmen. Benim sütte akmasa da damlıyor. Hiç değilse 1 sene az da olsa beslenseler bağışıklıkları artar.Benimde annem var ama yetisemiyoruz kadın hem oruç hem uykusuz.benimde süt olmuyor buse yiyemiyorum vakit hemen gecio anlamadan.uykuya doyamiyorum hep uyumak istiyorum vücut yorgun dusuo sanırım. Herkesin düzenini bozdum üzülüyorum ama tek bakılacak gibi değil çok huysuz benim kilet
Iste biz de ilk iki ay sizin gibiydik bir sekilde halloluyordu isler ama biz bitmis vaziyette oluyorduk yataktankalkarken aglamamak icin zor tutuyordum kendimi inanin cok zor gunlerdi surekli yapilacak bir is vardi hic yoksa bebeklerin utusu esim tahminim iste daha az yoruluyordu kizlar imkan dahilinde en azindan yarim gun birini bulmaya calisin bizimki genelde ev isi yapiyor ben bebeklerle ilgilendigim halde yine de cok yorgunum ama ilk zamanlardaki gibi degilMerhaba arkadaşlar. Bende tek bakıyordum. Tamam çocuklara bakıyorum ama ne temizlik ne çamsşır ne yemek hiçbirine yetişemiyordum. Birşeyler bile yşyemiyordum bu sefer sütm gelmiyordu. Çok sıkıldığım günler olmuştu. Bigün artık oturdum ağladım çocuklarla. O günn öğleden sonrasına komşumuz geldi ve bizm sokakta oturan bakıcılık yapan bi ablayla aramızda aracı oldu. Şimdi yarım gün geliyor hergün geliyor. Evde ne iş varsa yapıyor arada sıkıştığımda çocuklara da el atıyor. İnanın çok rahatladım. Bende artık ücretsz izindeyim tek maaşlıyız istanbuldayız ama inanın aldığım ve alacağım psikolojık zarardan kat kat daha iyi. Eşimle mahvoluyorduk ev işler yemek ve çocuklar arasnda.
ende rop a 2 defa gittim 3. Kontrolde Eylül'de . Bir şey çıkmadı ama genede Endişe ediyorum. Çağırınca gidiyorum. Benimkilerde aşırı ağladı ben yanlarındaydım. Görmemen senin için hayırlı olmuş Yüreği kaldırmıyor insanın yapılan işlemi görünce.. Maşallah seninkiler kız- erkek?Bera yaptırdım.Geçtiler şükür.Rop bir kere yaptırdım. Bir şey yok dediler.Tekrar gün verdiler ama götürmedim.O kadar bağırdılar ki kuzularım tekrar aynı durumu yaşatmak istemedim onlara.Yaşlarına girince göz muayenesine götüreceğim. İçeri alıyorlar bebekleri çığlık çığlığa sesleri geliyor. Anneyi de içeri almıyorlar. Hiç ağlamayan oğlum bile kısık kısık sesiyle çok bağırdı. Nefessiz kalacak sandım korktum.3-4 kere getiren aileler vardı.Takip edilmesi gerekiyormuş dönem dönem
Şimdi 7 aylıklar 7 kilonun biraz üzerindeler.En son 7.100 ve 7.200 dü
Ben hala 3 saatte 1 besliyorum. Beslemesem kıyamet koparıyorlar benimkiler 3 aylık düzeltilmiş 1,5 aylık:)Iste biz de ilk iki ay sizin gibiydik bir sekilde halloluyordu isler ama biz bitmis vaziyette oluyorduk yataktankalkarken aglamamak icin zor tutuyordum kendimi inanin cok zor gunlerdi surekli yapilacak bir is vardi hic yoksa bebeklerin utusu esim tahminim iste daha az yoruluyordu kizlar imkan dahilinde en azindan yarim gun birini bulmaya calisin bizimki genelde ev isi yapiyor ben bebeklerle ilgilendigim halde yine de cok yorgunum ama ilk zamanlardaki gibi degil
Kizlar ben bir sey soracagim gece uyandirmiyorum bir haftadir falan ama bu defada uzuluyorum ya beslenemez de kilo almazlarsa diye...en son 11 12 gibi besliyorum 5 gibi bir kizim mutlaka kalkiyor digerinin umrunda degil ikisini de emziriyorum ama sut ne kadaroluyor yetiyor mu bilmiyorum sizler nasil yapiyorsunuz? 3 saatte bir uyandirip beslemeye kendimi fazla kaptirmisim sanirim
benim 12.hafta zaten eyluldeki seminere denk geldi o seminerde gittim sonra raporluydum doguma kadar ucretsiz izin icin eyluldeki seminere gidecegiz sanirim maas onceden yattigi icin galiba ama tam emin degilim kizlarin her gun birini alip giderim artik :) zaten ben evde bile adimlarimi sayiyordum okulda mumkun degil calisamazmisim bu yil baslamayi dusunuyor musun?Ben hamileliğim dönemimde 12 hafta çalıştım sonra rapor aldım, heyete girdim. Yani ikiz bebek taşımak ciddi zor sürekli dinlenmeme rağmen çok yorgun hissediyordum kendimi. Çok fazla riskle karşı karşıyaydım. Hamileliğim pek güzel geçti denemez