Naturpy diye bir süt çayı var. Onuda deneyebilirsiniz.annem başından beri yanımda yoktu benim zaten eşimin zoruyla geldi birkaç gün güya yardım edecek ne aile hayatımız kaldı ne bir şey üstüne benim birsürü sinirlerimi bozdu ağlamaktan azıcık olan da sütüm yok oldu resmen istemiyorum dedim git daha iyi. gönderdim şimdi sütüm gelsin diye uğraşıyorum bir yandan az az geliyor ama...
umuts76 peg peregonun kapali ölçülerine rastlamadim hix bir yerde.sen biliyor musun ya da ölçme imkanin var mi.chipolino twix diye ikiz bebek arabasi ilgimi cekti gayet kullanisli saglam.bir seye benziyor. Ölçülerini kiyasliyim diyorumBen aldim ama henuz kullanmadim.bugun actik hatta.ama sirt kismi tam yatmiyor.ana kucagindaki gibi egimli duruyor bebekler.anlamadim ki boyle mi kullanicaz.sen baska kullanana denk gelirsen sor mutlaka dogumdan iyibaren kullanmislar mi.bu sekilde kullsnmsk uygunmu ki.
Canim sikıldı acikcasi.arada cikarmayi planliyodum artik
Emzirmek yada biberonla beslemek hıçkırığı geçirir. Eğer hızlı çözüm istersen çay kasığı ile 2damla kadar limon verebilirsin ama biraz kiziyorlar. Oğlum hıçkırıkta çıldırır hic durmazdi mecburen limon verirdim saniyesinde keser.Kızlar hıçkırıkla ilgili bir çözüm üretebildiniz mi?
Yaa su chipolino yi tesadufen bende gordm internette ama ilk defa duydugm bi marka pek guvenemedim kullananda yok galiba guzele benziyo aslinda ama karar veremedim hem tam yatiyo sirtiumuts76 peg peregonun kapali ölçülerine rastlamadim hix bir yerde.sen biliyor musun ya da ölçme imkanin var mi.chipolino twix diye ikiz bebek arabasi ilgimi cekti gayet kullanisli saglam.bir seye benziyor. Ölçülerini kiyasliyim diyorum
120 lik 4 tane aldım. 2 mama 2 süt için kullanıyorum. Ihtiyacına göre arttırırsın...Dogum yapmis anneler biberon kac tane almaliyim ve hangi boyutlarda alayim, sizler nasil yaptiniz yardimci olursaniz sevinirim
Bebek yapım bakım onarım diye bir grup var Facebook'ta .. Orada limon kullanılmaması gerektiği yazıyordu. Birde 6 aya kadar su içirilmemesi gerektiği.Emzirmek yada biberonla beslemek hıçkırığı geçirir. Eğer hızlı çözüm istersen çay kasığı ile 2damla kadar limon verebilirsin ama biraz kiziyorlar. Oğlum hıçkırıkta çıldırır hic durmazdi mecburen limon verirdim saniyesinde keser.
En kucuk boy almaya gerek yok mu yani 60 lik oluyo galiba120 lik 4 tane aldım. 2 mama 2 süt için kullanıyorum. Ihtiyacına göre arttırırsın...
Canum bende su verilmez derim ama bizimkiler sadece anne sutu almiyoku mama tuketiyolar havada cok sicak agzu dili kuruyo resmen yavrularin ben iki gundur iku cay kasigi veriyom vallahi birde anasob veriyom napim gazla basimiz dertte 24 saat kucaktalara nerdeyseBebek yapım bakım onarım diye bir grup var Facebook'ta .. Orada limon kullanılmaması gerektiği yazıyordu. Birde 6 aya kadar su içirilmemesi gerektiği.
Evet sizma olacak.ben migrostan taris in yarim litresini 30 tl ye aldim sitah cam sisede ony sadece bebelere kullabiyomSalatalara koyduğumuz zeytinyağ olur mu? Gaz için bir şey vermemek için direniyorum. Sanırım sonunda bende teslim olacağım.
Yani benim kızlar hastanede kaldıkları için çıktıklarında 50-60 ml içiyorlardı zaten. Onun için 120 ideal oldu benim için...En kucuk boy almaya gerek yok mu yani 60 lik oluyo galiba
Neden verilmiyormuş acaba? Ben oğlumda verdim herhangi bir problemimiz yok şükür 5,5 yasında. Benim bebisler problem etmiyor hıçkırığı ben de birsey yapmıyorum bunlara. Ama oğlum ağlama krizlerine girer çatlardi aglamaktan mecbur verirdim dayanamazdim haline. Suyu bende vermiyorum ama sanırım o sırf anne sutu alan bebekler icin gercekten. Bunu doktora sormak lazım.Bebek yapım bakım onarım diye bir grup var Facebook'ta .. Orada limon kullanılmaması gerektiği yazıyordu. Birde 6 aya kadar su içirilmemesi gerektiği.
Limon asitik olduğu için bünyeleri kaldırmazmış. Mamanın içinede su kattığımız için ekstradan su vermeye gerek yokmuş...Neden verilmiyormuş acaba? Ben oğlumda verdim herhangi bir problemimiz yok şükür 5,5 yasında. Benim bebisler problem etmiyor hıçkırığı ben de birsey yapmıyorum bunlara. Ama oğlum ağlama krizlerine girer çatlardi aglamaktan mecbur verirdim dayanamazdim haline. Suyu bende vermiyorum ama sanırım o sırf anne sutu alan bebekler icin gercekten. Bunu doktora sormak lazım.
Anladim cok tesekkurler cevabin icin kizlarini opuyorumYani benim kızlar hastanede kaldıkları için çıktıklarında 50-60 ml içiyorlardı zaten. Onun için 120 ideal oldu benim için...
Canım ya hic uzme kendini. Aslan gibi oğulların var, onlara iyi bakmak icin kendine de iyi bakmalısın. Insallah zamanla çoğalır sütun. Yapabilirsen karışık meyvelere kabuk tarcin ekleyip kaynat, sürekli sıvı tüket birde sucak su torbasını göğüslerine koyabilirsin. Ben humana stil tea de iciyorum.gecenbana birisi galaktago damla diye birsey önerdi eczanelerde oluyormuş ama henuz denemedim. Bol sutlu günler dilerim
Naturpy diye bir süt çayı var. Onuda deneyebilirsiniz.Eki Görüntüle 1557833