İkizlerle Yeni Hayat

Kizlar ya benim kizlar soguk alginligina yakalandilar. Ne yapabilirim. Ilac kullanmadan nasil atlatabilirim. Doktor da ilac vermedi zaten ama dunden bugune ilerledi
Geçmiş olsun canım. Sürekli emzirerek bağışıklıklarını arttırabilirsin . Zaten süt dışında besin almıyorlardır daha.

Sutum az geliyor. Mama ağırlıklı besleniyorlar. Cok zor ya. Bu bebislerin hasta olmasi
Geçmiş olsun.nasil usuttuler bizde evdeyiz hep ama burunlari takaniypr sürekli de serum fizyolojik kullanamıyorum. Ödem yap ar mis.tikali olunca da ememiyor lar zor iş hakkaten.ev fazla nemli bizim ondan mi acaba.siz kafalarına şapka takıyor musunuz hala

Ben sadece duş aldıklarında şapkalarını takıyorum. Kıyafet konusunda çok kararsızım. Üşürler mi sıcaklarlar mı anlayamıyorum..

Sizlerin bebekleri de aksamlari huzursuz nu.valla aksam 6 da baslayip 9 a kadar agliyolar sebepsiz yere.gaz da deil cunku alttan surekli gaz da cikariyolar.aksama kadar yoruluyom zaten ama en zor kismi aksama kaliyo:))
Gaz icin dr.gasso mini aldirdi.bi de lakso mini aldik bagirsaklar icin.aranizda kullanan var mi.gaza rezene cayi da iyi geldi gerci .ama kakalarini iki uc gunde yapiyolar.
sizinkiler nasil hergun yapiyolar mi.

Sutum az geliyor. Mama ağırlıklı besleniyorlar. Cok zor ya. Bu bebislerin hasta olmasi
Gecmis olsun canim.ates var mi.
zor olmaz mi hem de nasil zirdur.
birine bile bakmak zordu hastayken.valla cok korkuyorum ben de hasta olacakla
kimyonlu rezene veriyorum ben.gunluk 20 25 ml filan.ise yariyo gibi biraz.

Kakayi kac gunde yapiyolar.
idrar bizde de aynen bol.bezler cok doluyo

Benimkiler de o saatlerde Huysuzluk yapıyorlar. Birde şu sıralar beslendikten sonra kaka yapma durumları var. Havalarda o kadar serin gidiyor ki bende üşütmelerinden korkuyorum önümüzdeki hafta kv gidecek ve sanırım bebişlere eşim ve ben bakacağız. Birbirimize girmezsek iyidir:))

Yaa su chipolino yi tesadufen bende gordm internette ama ilk defa duydugm bi marka pek guvenemedim kullananda yok galiba guzele benziyo aslinda ama karar veremedim hem tam yatiyo sirti
Evet banada baya dayanıklı saglam.bir urun gibi geliyor.beni cezbetti acikcasi.merakta ettik kullanan varmi diye.olculeridw yaziyor.ben peg peregonun Ölçülerini merak ediyorum bagaja sigdigi söyleniyor ona göre bu chipolino yu kiyaslayacagim

Bende de bir bebegimde bu durum.soz konusi buna kolik deniyor sanirim.benimki sabah 10da baslayip 1e kadar birinci vardiya digerode aksam 6 yada 9da baslayip 12leri bulan ikinci vardiya.cozum bulamıyorum kucakta surekli gezip hoppidi yapiyoruz.yorulunca uyuyor. Ama ben gaz sancisi olarak biliyorum bunu.dr ne icin verdi bunlari duymadim ben. Nurse harvey surup kullanıyorum şimdi

Yok kolik Bambaşka bir şey. Kolikte sürekli ağlama durumu var. Kısa Süreli ağlamalar her bebekte oluyor. Uykuya dalamıyorlar huzursuz oluyorlar.

Yok kolik Bambaşka bir şey. Kolikte sürekli ağlama durumu var. Kısa Süreli ağlamalar her bebekte oluyor. Uykuya dalamıyorlar huzursuz oluyorlar.
Bizim hergün düzenli olarak aynı saatte ağlama olayı var.3-4 saat hic durmadan agliyor. Kısa aralıklar veriyor tekrar başlıyor.aman kolik olmasında cnm eşim evde yokken aglama krizleri tutatcak diye ödüm kopuyor

Bizim hergün düzenli olarak aynı saatte ağlama olayı var.3-4 saat hic durmadan agliyor. Kısa aralıklar veriyor tekrar başlıyor.aman kolik olmasında cnm eşim evde yokken aglama krizleri tutatcak diye ödüm kopuyor
Aynı anda ağlayınca gerçekten zor oluyor. O zaman 3. Kişinin hizmet etmesi gerekiyor. Ben kucağımda bebek varken mama hazırlayamıyorum zamanla alışıcam Heralde.

Aynı anda ağlayınca gerçekten zor oluyor. O zaman 3. Kişinin hizmet etmesi gerekiyor. Ben kucağımda bebek varken mama hazırlayamıyorum zamanla alışıcam Heralde.
Bugün birini ayagimda sallarken digerini emzirerek susturmaya calistim.ayagimda salladigim kuzu uyudu.emzirdigim uyumayinca onu bu sefer ayagimda sakinleştirmeye calistim.sakinlesti cok sükür sakinken masajda yaptim ama uyumadi. Şimdi ikinci krize kadar anı yaşıyorum; )
mamayi önceden hazırlıyorum ben bekliyor mama ama yapcak birsey yok.kucagimdaykende sağlıklı bir tutuş oluyor ama öyle de hazırlıyorum çaresiz

Kızlar sizin bebeklerin aglarken bir anda sesi kesiliyor mu yani katılma dedikleri sey.2-3sn ye nefes almıyorlar cok panikletiyor bu durum beni

Yaa sizi okudukca boyle cok uzuluyorum ve korkuyorm biraz erken dogduklari icin mi boyleler? 32.haftaya girdik insalah en az 35i doldururz

Yaa sizi okudukca boyle cok uzuluyorum ve korkuyorm biraz erken dogduklari icin mi boyleler? 32.haftaya girdik insalah en az 35i doldururz
Erken doğmalarıyla alakalı değil. Yenidoğan bebeklerin bir çoğunda Görülen bir durum. Bunun bir süreç olduğunu kabul etmeli ve sabretmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…