İkizlerle Yeni Hayat

Allah allah anakucagi en rahat olduklari pozisyon ama yinede yatmasi gerekiyor herkes bu maekadan bahsesince bendw iyidir diye dusunmustum ama bi yorunlari okuyayim.cok mu kocaman peki araca sigiyir mu katlaninca

Allah allah anakucagi en rahat olduklari pozisyon ama yinede yatmasi gerekiyor herkes bu maekadan bahsesince bendw iyidir diye dusunmustum ama bi yorunlari okuyayim.cok mu kocaman peki araca sigiyir mu katlaninca
Ebatlari en uygun arac bu.asansore sigicak diye aldim.bi fiyst araliginda iyi bir tercih deniliyo hep.ama sirt kismi tam yatiyor.bu sekilde kullansak sorun olur mu ki.sonucta ana k6caklari bundan dsha dik .dun resmen 3 saat anak6cag7ndaydilar hastanede.kardiyolojiye gittiknte.
Ama yine de bilemiyorum.kullananlarin yorumlarindsn f7kir edinirsen yaz canm

Birer kilo aldilar.siz ne kadar almistiniz.
B3n de bebeklerle disari cikmak istiyorum artik.ev hapishane gibi oldu.hele bugun icim karardi valla.bebeklerini tek basina nasil oysliyosun nasil uyutuyosun cnm merak ettim.
Sorma ben bide gebeligimin 31.haftasindsn beri zaten eve kapanmistim simdi temelli evdeyim. Bende arabalari ile yanima bir kisiyi alayim.gezip dolasayim istiyorum bakalim olcak insallah.benimkiler 1,5kilo aldılar. Sma mama kullaniyordum omu sisirdi yada benim.cocuklarim.masallah yogiş mi bilmiyirum ya allah yardım ediyor cnm.ilk once telefona googleplaydan bebekradiosu diye bir program var onu indirdim. Orda rahatlatici muzikler bölümünde anne karni sesleri diye bölüm var o beni kurtardi bir iki gun. Yatak odasinda yataga aldim.ikisinide olaki ayni anda aglayip kucak isterlerse dusurmeden kucagima alayim die.ayni anda agladiklarinda biberonu hemen verdim.birini kucagima alip 1,2 dk pispislayip digerini aldim.derken gecti vakit.birde allah yardim ediyo dedim ya ikisi ayni anda cok az agladilar hatta birbirlerinin sesine sustular yormadan uyudular.bugun annemler geldi cocuklarin ikiside ayakta 11den beri yAtmadilar.ve asiri gazlilar.hafta ici boyle olsaydi basa cikamazdim.

3hafta kv Ile baktım. Şimdi annem yanımda. Bende farklı giydiriyorum. Biberonlarını ayırdım. Bana eşimde yardımcı oluyor. Misafir geldiği zaman düzenimiz şaşabiliyor

Kızlar slm 32+2 günlük doğum yaptım bebeklerin 1 haftadır kuvozde ne zaman cikacaklari belli değil kuvozde iken dikkat edilmesi ve takip edilmesi gereken muayene test tetkik var mı yada taburcu olurken sormam gereken bisry.kiloları suan 1600 1740 .lütfen beni yönlendirin.tsk ederim simdiden

Gecmis olsun insalah en kisa zamanda kuvozden cikarlar saglikli bi sekilde.. Erken dogum korkum var benimde bakalm kaca kadar gidicez anidenmi sancilandin nasil oldu acaba dogumun?

Bu bebek arabasini bende dusunuyodum ama sirti tam yatmasi gerek dogumdan itibaren kullanmak icin kullananlar bilgilendirirse iyi olur gercekten

Göz doğduktan sonrada gelişmeye devam eden bir organ. Onun için bir dahaki muayenede hastalıkta gerileme olup olmadığına bakacaklar. Yoksa lazer tabi..
Ucuncu derece de demek hastaligin derecesi mi yoksa gozun gelusimi mi?keske ben gorusseydim esum anlamadi galuba

Bu bebek arabasini bende dusunuyodum ama sirti tam yatmasi gerek dogumdan itibaren kullanmak icin kullananlar bilgilendirirse iyi olur gercekten
Aslinda ilk dogdugu anda da bebek ana kucagina koyulabiliyor herhangi bir sıkıntı olmuyor. Ozelliklerinde de dogumdan itibaren kullanilabilinir yaziyor.videosunu izledim orda da yatmadigi görülüyor.

Ucuncu derece de demek hastaligin derecesi mi yoksa gozun gelusimi mi?keske ben gorusseydim esum anlamadi galuba
3. Derece rop hastalığının derecesi. 1. Derece hafif hastalık belirtisi var demek. Derece arttıkça hastalıkta ağırlaşıyor. GözlÜk numarası gibi düşün. Sizin bir dahaki kontrol ne zaman?

canım hayırlı olsun doğumun gerçekleşmiş. Bende seni merak ediyordum. Ne yaptın? Ilk deneyimler nasıl? Tek mi bakıyorsun bebişlerine?

Merhaba arkadaşlar emzirme yastığı kullanan varmı aranızda acaba yaptırmayı düşünüyorum ikisini birden emzirebilmek için
Bende yaptirdim ama hic iyle olmuyo ikusini birden emziremiyosun belju 3.aydan sonra olur demistimama sutu genizlerine kaciriyolar ayni anda mudahale edemem diye sakuncali buldum vazgectim.zaten cok zormus onu anladim ikuau birden denk gwlmiyo axliklari ya da tutamiyolar yada sancisu oluyo tepuniyi emerken vs. Bosuna yaptirma bence buyuk bi hevesle yaptiemistim vende

3. Derece rop hastalığının derecesi. 1. Derece hafif hastalık belirtisi var demek. Derece arttıkça hastalıkta ağırlaşıyor. GözlÜk numarası gibi düşün. Sizin bir dahaki kontrol ne zaman?
Hadi yaa.zaten benimku biseyi digru anlasa sasarim.dort hafta sonra oglum alti hafta sonra kuzuma randevu vermisler

Hadi yaa.zaten benimku biseyi digru anlasa sasarim.dort hafta sonra oglum alti hafta sonra kuzuma randevu vermisler
Erken Teşhis hayat kurtarır. Hiç bişe olmayacak kuzularımıza. İçini ferah tut. Bera ve kalça çıkığı yaptıracak mısınız?

Erken Teşhis hayat kurtarır. Hiç bişe olmayacak kuzularımıza. İçini ferah tut. Bera ve kalça çıkığı yaptıracak mısınız?
Bera yapildi hastanede kalcayida ucuncu aya kadar sure var diye randevu almadim devlette yaptirmayi dusunuyirum.
İnsallah bisey olmaz canim ya ama uzun degil mi bu verdikleri sure o zaman.seninku birinci derece cikmisti sonra ne kadar sure ile cagirsilar?

Bende devlette yaptırdım bera ve kalça çıkığını. Rop özelde yapıldı. 1. Kontrolden 3 hafta sonra çağırdılar. Öyle çok ağladılar ki içim dayanmadı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…