İkizlerle Yeni Hayat

Bebeklerinize vitamin kullanıyor musunuz? Bize hastaneden taburcu olurken polivit yazmislardi aldık ama icinde paraben filan var, vermek istemiyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz?

Bu arada bebislerin gece uykulari ne zaman düzene giriyor. Ne zaman umutlanayim
Valla şanslıysan gaz problemleri 3 ayda biter gece 1 ya da 2 kere kalkarsın. Bebekten bebeğe değişir tabi benim aksam 9 da yatırıp sabah 6 da kalkan bebekleri olan arkadaslarım da var. oğlum 2 yasına kadar sabaha kadar uyanmadan hic uyumadı. Memeden kesince uyudu ancak. Tavsiyem gece ışık yakma ve kaka yoksa alt değiştirme. Geceyi öğreniyorlar zamanla.

Kızlar slm 32+2 günlük doğum yaptım bebeklerin 1 haftadır kuvozde ne zaman cikacaklari belli değil kuvozde iken dikkat edilmesi ve takip edilmesi gereken muayene test tetkik var mı yada taburcu olurken sormam gereken bisry.kiloları suan 1600 1740 .lütfen beni yönlendirin.tsk ederim simdiden
Hayırlı olsun bebeklerin insallah tez zamanda sağlıkla kucağına alırsın. Kiloları iyiymis çabuk çıkarlar herhalde.

Bende devlette yaptırdım bera ve kalça çıkığını. Rop özelde yapıldı. 1. Kontrolden 3 hafta sonra çağırdılar. Öyle çok ağladılar ki içim dayanmadı:KK43:(
benimkiler kipkirmizi ciktilar rop tan bizi iceri almiyor cerrahpasa.buyumekte zor ne cektiler daha dogar dogmaz Allah beterinden saklasin hepsini

Bebeklerinize vitamin kullanıyor musunuz? Bize hastaneden taburcu olurken polivit yazmislardi aldık ama icinde paraben filan var, vermek istemiyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz?
Bize sagluk ocagi monovit d vitamini vermusti goturdugum doktor onu kesti Multitaps verdi Ferrum demir ilaci verdi Sap ve Biogaia gaz damlasi verdi oglumun reflusu icin gaviscon sase verdi.Sabah aksam mamalarina zeytinyagi koy dedi

benimkiler kipkirmizi ciktilar rop tan bizi iceri almiyor cerrahpasa.buyumekte zor ne cektiler daha dogar dogmaz Allah beterinden saklasin hepsini
Iyiki almamışlar çok Fenaymış. Öyle ağladılar ki Yürek dayanmıyor. Doktor yaptırman gereken başka kontrollerden bahsetti mi?

Bize sagluk ocagi monovit d vitamini vermusti goturdugum doktor onu kesti Multitaps verdi Ferrum demir ilaci verdi Sap ve Biogaia gaz damlasi verdi oglumun reflusu icin gaviscon sase verdi.Sabah aksam mamalarina zeytinyagi koy dedi
Salatalara koyduğumuz zeytinyağ olur mu? Gaz için bir şey vermemek için direniyorum. Sanırım sonunda bende teslim olacağım.

canım hayırlı olsun doğumun gerçekleşmiş. Bende seni merak ediyordum. Ne yaptın? Ilk deneyimler nasıl? Tek mi bakıyorsun bebişlerine?

evet canım tek bakıyorum. teşekkür ederim. zor ama çok keyifli öyle tatlılarki. ben en çok yorgunluk ve uykusuzlukta zorlanıyorum ara ara uyumaya çalışıyorum. çok da ev işi yapamıyorum. onlar dışında iyi ama.
sen neler yapıyorsun alıştın mı iyice??

evet canım tek bakıyorum. teşekkür ederim. zor ama çok keyifli öyle tatlılarki. ben en çok yorgunluk ve uykusuzlukta zorlanıyorum ara ara uyumaya çalışıyorum. çok da ev işi yapamıyorum. onlar dışında iyi ama.
Melina doğum mu yaptın. Kaçıncı haftada oldu ve ne kadar dogdular.saglikla sıhhatle büyüsün ler ins. Kolaylıklar hepimize ben çok zorlanıyorum.

Alıştım alışmasına ama annem Yanımda OLMASINA rağmen hala zorlanıyorum. Dün ilk defa parka çıktım. Eşimde yanımdaydı. Ağlarlarsa susturamassam gerginliğinden bir şey anlamadım:)) ne kadar doğdular. Epidural mi oldu doğumun?

Melina doğum mu yaptın. Kaçıncı haftada oldu ve ne kadar dogdular.saglikla sıhhatle büyüsün ler ins. Kolaylıklar hepimize ben çok zorlanıyorum.

37 bitti öyle doğum yaptım canım. kayıplardan sonra 2500-2600 oldular.
kolay gelsin hepimize de. allah bebeklerimize de sağlık versin.

• Beğen
Reactions: 9ay
Alıştım alışmasına ama annem Yanımda OLMASINA rağmen hala zorlanıyorum. Dün ilk defa parka çıktım. Eşimde yanımdaydı. Ağlarlarsa susturamassam gerginliğinden bir şey anlamadım:)) ne kadar doğdular. Epidural mi oldu doğumun?

evet o oluyor malesef benimkilerden biri de çok çığırtkan. onu sakin tutmaya çalışıyorum. bu sefer de diğerine haksızlık ediyorum gibi geliyor. doğumum epidural oldu evet.

37 bitti öyle doğum yaptım canım. kayıplardan sonra 2500-2600 oldular.
kolay gelsin hepimize de. allah bebeklerimize de sağlık versin.
Hayırlı olsun cnm. Sikintisizca kucağına almışsin cok sevindim. Sağlıkla anali babali büyürler insallah. Doğum yaptığında da yardımcı olan olmadı mı? Allah kolaylığını versin.

Hayırlı olsun cnm. Sikintisizca kucağına almışsin cok sevindim. Sağlıkla anali babali büyürler insallah. Doğum yaptığında da yardımcı olan olmadı mı? Allah kolaylığını versin.

annem başından beri yanımda yoktu benim zaten eşimin zoruyla geldi birkaç gün güya yardım edecek ne aile hayatımız kaldı ne bir şey üstüne benim birsürü sinirlerimi bozdu ağlamaktan azıcık olan da sütüm yok oldu resmen istemiyorum dedim git daha iyi. gönderdim şimdi sütüm gelsin diye uğraşıyorum bir yandan az az geliyor ama...

annem başından beri yanımda yoktu benim zaten eşimin zoruyla geldi birkaç gün güya yardım edecek ne aile hayatımız kaldı ne bir şey üstüne benim birsürü sinirlerimi bozdu ağlamaktan azıcık olan da sütüm yok oldu resmen istemiyorum dedim git daha iyi. gönderdim şimdi sütüm gelsin diye uğraşıyorum bir yandan az az geliyor ama...
Canım ya hic uzme kendini. Aslan gibi oğulların var, onlara iyi bakmak icin kendine de iyi bakmalısın. Insallah zamanla çoğalır sütun. Yapabilirsen karışık meyvelere kabuk tarcin ekleyip kaynat, sürekli sıvı tüket birde sucak su torbasını göğüslerine koyabilirsin. Ben humana stil tea de iciyorum.gecenbana birisi galaktago damla diye birsey önerdi eczanelerde oluyormuş ama henuz denemedim. Bol sutlu günler dilerim

Ikiz için değil de normal emzirme yastigi aldım. Ama kullanamadim.normal yastık koyuyorum.

Bende yaptirdim ama hic iyle olmuyo ikusini birden emziremiyosun belju 3.aydan sonra olur demistimama sutu genizlerine kaciriyolar ayni anda mudahale edemem diye sakuncali buldum vazgectim.zaten cok zormus onu anladim ikuau birden denk gwlmiyo axliklari ya da tutamiyolar yada sancisu oluyo tepuniyi emerken vs. Bosuna yaptirma bence buyuk bi hevesle yaptiemistim vende
Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar için.

Iyiki almamışlar çok Fenaymış. Öyle ağladılar ki Yürek dayanmıyor. Doktor yaptırman gereken başka kontrollerden bahsetti mi?
Kaardiyoliji ve noroliji tavsiye etmisti yogynbakumci dr ama benm goturdugum cocuk dr u gerek yok eger oglynun hareketleri gecnezse goturursun ama bana gore bisey yok dedi 3.aydq rotq asisi var

X