İkizlerle Yeni Hayat

Limon asitik olduğu için bünyeleri kaldırmazmış. Mamanın içinede su kattığımız için ekstradan su vermeye gerek yokmuş...
Doktorami sordun canim bunu yoksa birilerimu soledi.bende gidince soracamda.birde mamadaki sudan dolayimu bilmem acayip idrara cikiyolar sizinkulerde olemi?doluyo bez agirlasiyo
Birde kaka yapmak icn cok ikiniyolar agliyolar kakalari koyu kuvamli bu kabizluk mu acqba?napsam bilemedim.zeytnyagida veriyom qma.
Ben hala mamada hipp pre veriyom bir numaraya gecsem olur mu artik?kirkimuz cikti.

Dogum yapmis anneler biberon kac tane almaliyim ve hangi boyutlarda alayim, sizler nasil yaptiniz yardimci olursaniz sevinirim
İkiser tane 125 lik birer tqne 250 lik al bence yika kaynat vakit aliyo geceleri zor oluyo birkac tane olmasi rahatluk.ve agzi genis olanlari al mama koymak zor darlara

Sizinkilerde uyurken bile ikinip agliyolar mi bu nasil bir gaz mis arkadas.birakmiyoki uyusunlar.resmen gaz dolular buyuk insan gibi gaz cikariyolar ama bitmiyo surekli gazlari var gozleri kapali agliyolar:-(
Gaz damlasi kullananlar nasil veriyoraunuz?mamadan once mi sonea mi?mammayq katarqk mi?

Doktorami sordun canim bunu yoksa birilerimu soledi.bende gidince soracamda.birde mamadaki sudan dolayimu bilmem acayip idrara cikiyolar sizinkulerde olemi?doluyo bez agirlasiyo
Birde kaka yapmak icn cok ikiniyolar agliyolar kakalari koyu kuvamli bu kabizluk mu acqba?napsam bilemedim.zeytnyagida veriyom qma.
Ben hala mamada hipp pre veriyom bir numaraya gecsem olur mu artik?kirkimuz cikti.
Evet bunu bir Facebook grubunda duydum. Baya bir üyesi var ve bir çok insan verilmemesi konusunda hemfikirdi. Doktoruna sor mutlaka. Emzirmek işe yarıyor bizimkilerde. Birde ağlamak işe yarıyor:)bence doktor değiştir demeden mamayı değiştirme. Çünkü mama Değişimi de Kabızlık yapabiliyor bazen. Kakanın altın sarısı olması lazımmış. Benimkilerde çok çiş yapıyorlar. Yapmamalarından iyidir bence canım..

Sizinkilerde uyurken bile ikinip agliyolar mi bu nasil bir gaz mis arkadas.birakmiyoki uyusunlar.resmen gaz dolular buyuk insan gibi gaz cikariyolar ama bitmiyo surekli gazlari var gozleri kapali agliyolar:-(
Gaz damlasi kullananlar nasil veriyoraunuz?mamadan once mi sonea mi?mammayq katarqk mi?
Evet ıkınmaktan bir hal oluyorlar. İçtikleri öçıkıyor bazen:KK43: ama inatla damla kullanmıyorum. Bakalım ne kadar sürecek.

Canum bende su verilmez derim ama bizimkiler sadece anne sutu almiyoku mama tuketiyolar havada cok sicak agzu dili kuruyo resmen yavrularin ben iki gundur iku cay kasigi veriyom vallahi birde anasob veriyom napim gazla basimiz dertte 24 saat kucaktalara nerdeyse
Aynen canim biz mama veriyoruz mamayi zaten su ile yapiyoruz haayli hayli suyu tuketmis oluyorlar.bende su rezene kimyonlu su.başım sıkıstikca çözüm olacak herseyi veriyorum.nurse harvey şurup kullanıyorum ben gaz icin.beslenmeden sonra veriyorum o zamn aklıma geliyor çünkü ama önce vermek gerekiyor aslında

Evet ama bakışları farklı:)) biri daha yumuşak diğeri daha hırçın bakıyor:) gr olarakta farklılar. 200-300 gr var aralarında. Ins
anlar ayırtedemiyor ama ben tanıyorum kızlarımı:))
ayy tatlışlar maşallah onlara :) bende çok merak ediyorum oğluşlarimi inşallah sağlikla kucaklarimiza aliriz.
Bisey daha sorucam canm sana benimkiler tek plesantadan besleniyorlar doktorumuz hersey iyi suanlik diyor ama internette bazi seyler okuyom endise ediyom az da olsa gerci Allaha emanet onlar Rabbim korusun tüm kötüluklerden seninde tek plesantadanmi beslendiler ciftmi?

ayy tatlışlar maşallah onlara :) bende çok merak ediyorum oğluşlarimi inşallah sağlikla kucaklarimiza aliriz.
Bisey daha sorucam canm sana benimkiler tek plesantadan besleniyorlar doktorumuz hersey iyi suanlik diyor ama internette bazi seyler okuyom endise ediyom az da olsa gerci Allaha emanet onlar Rabbim korusun tüm kötüluklerden seninde tek plesantadanmi beslendiler ciftmi?
Ttts riski var ama seninkilerin kilosu yakın. Dr lar seni uyarır böyle bir durumda. Bolca su iç yat dinlen. Uykuya doy:)) herşey güzel olacak inşallah

Gaz bizde de çok. 3 ay geçince düzelir diyorlar beklemedeyim. Biaga kullandım fayda goremedim belki düzenli kullanamadım ondandir. Zinco veriyorum rahat lati yor.rezene kimyon ise yaramadı ya da az verdim.siz kaç cc veriyorsun uz ne kadar oranda.

Bi de benimkiler tek plesentadan beslendi sorun olmadı Allahım a şükürler olsun.kimsenin de olmaz ins. Sağlıkla mutlu lukla gelirler.

Kizlar ya benim kizlar soguk alginligina yakalandilar. Ne yapabilirim. Ilac kullanmadan nasil atlatabilirim. Doktor da ilac vermedi zaten ama dunden bugune ilerledi

X