İkizlerle Yeni Hayat

Merhaba arkadaşlar. İkizlerimden sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim. İkizlerim daha 10 aylık ve ben 7+3 haftalık hamileyim. Tek bebek. Moralim çok bozuk. İkizlerime aşılama yöntemiyle hamile kaldım. Doğal yollardan hamile kalabileceğimi düşünmüyordum. 37 yaşındayım. Napıcam ben?? Kürtaj aklımın bir köşesinde. Çok zor durumdayım.

evet haklısın zor bir durum ama biraz daha düşün sonra pişman olabilirsin ilk başlarda çok zor olabilir ama ilerisi için 3 çocuk birden güzel bence benimde oğlum var şimdi ikizlere hamileyim ilk başlarda sevinemedim bile üç çocuk fikri korkuttu beni ama şimdi diyorum ki vardır bunda da bir hayır rabbimin bir bildiği var muhakkak

1in üzerine ikiz olmasıyla ikizin üzerine tek Bebek olması aynı şey değil bence. Hele tek bakıyorsan çok zor. Bakabileceğini düşünüyorsan hiç düşünme bence. Ama yok bakamam diyorsan ikizlerini de sefil etme. Oturun eşinle bir karara varın bir an önce.

Bende 38 im. Bir Oğlum vardı. Şimdide Üçüzlerim doğdu. Hepsi oğlan. Acele karar vermeyin. Kürtaj bir çözüm değilki. Geri dönüşü olmayan zor bir karar. Üçü bir arada büyür gider inşallah.

Size de ayri bir masallah,allah bagislasin..

Ben olsam kürtaj olmam. Üç çocuk büyür gider. Zaten bebeklerin bir yaşından sonra daha iyi oluyorlar yani akillanıyorlar. Tabi her çocuk bir olmuyor. Bir de hamilelik nasıl gidiyor mide bulantısı ffalan oluyor mu yani zor geçiyor mu

Mide bulantısı değil de müthiş bir halsizlik var. Hamilelikten mi yoksa dış kulak iltihabı geçiriyorum ondan mı bilmiyorum. Çok ağrım oldu. Antibiyotik, ağrı kesici aldım. Damlalar kullanıyorum.. Şimdi geçti sayılır ama halsizlik had safhada. Allah tan ablam burada. Eğer hamilelik dolayısı ile böyleysem çoook fena.
Bugün aldırma fikrine daha yakınım. Oluru yok gibi geliyor. Bir karar vermemiz lazım eşimle birlikte. En kısa zamanda..

Ben tek başıma imkansız bakamam. Kendimi biliyorum. Eşimin de nöbetleri olucak sık sık. Eşimin işi dolayısı ile bu şehirdeyiz kimsemiz yok burda. İki bebekle bile kara kara düşünürken bu durum çok zor. İkizlerde ablam yanımdaydı 6 ay kadar. Ama daha fazla kalmayacak. Gelip gider arada yardımcı olur ama arada. Eşim çook yardımcı oldu.Ama onun da farklı bir iş temposu başladı. Yardım bekleyemem. Eşim annemi çağıralım o zaman diyor ama ben pek istemiyorum. Yapamayacağımı düşünüyorum. Hafta içi yardımcı geliyor. Temizlik yemek ütü için. Çocuklara da yardım ediyor. Ona rağmen zorlanıyordum şu ana kadar.

Hakkınızda hayırlı karar verirsiniz inşallahh

Kızlar Merhaba uzun zamandır girmiyordum yardımlarınızı ihtiyacım var
İkizlerime 5 aylığa kadar kendi evimde annemle beraber baktık. Sonra kendim baktım ama annem yakın olduğu için sürekli beraberiz yine..ikizlerim den biri ona çok düşkün beni hiç istemiyor buna çok üzülüyorum annemde baştan beri ona duskundu..şimdi 10 aylik oldular ama annemle karşılaştığı zaman onu resmen yaliyo çocuk bana kesinlikle gelmiyor...onu annesi saniyor gibi geliyor bana..Bu durumu nasıl duzeltebilirim annemde baştan beri hep ona daha çok ilgi gösterdi. .mesrla yemek yedircem ben onu alayım diyorum hani benle vakit geçirsın diye çocuk bana gelmiyor..ne yapcagimi şaşırdım. .anneme de bişe diyemiyorum kıskaniyo gibi olmasın diye ama mesela olur ya O gün anneme gitmezse çocuk bana gelirse annemin de yüzü düşüyor çocuğu benden soguttunuz diyor..hiç gitmiyorum annemlere sırf bu yüzden ama onlar bi yolunu bulup özledim diye geliyolar..ne yapıcam yardım edin

Hamilelik zor geçiyorsa eğer senin için zor olur tek başına ikizlere bakmak. Illa yardımcı gerekiyor.

Çok zor bi karar ileride pişman olmamak için iyi düşün derim.

K
Kürtaj zor bir karar hiç kimse zevk için kürtaj olmaz sanmıyorum. Ben tek bakıyorum ücretsiz izine çıktım. Eşim işten 2-3 gibi gelip yardım ediyordu. Ama zor yani. 1 yaştan sonra yürüme başlıyor bir nebze daha iyi oldu gel diyince geliyorlar basende inatları tutuyor ama çok tempolu geçiyor ve bu tempo pek hamilelere göre değil. Ama tekrar ediyorum teksen. Biz burda kararını etkilemeyelim. Beden senin bedenin. Hayat senin hayatın. Ama eşinle ortak bir karar olsun. Aksi taktirde işler zora girer. Çatışmalar başlar. Hakkında hayırlısı canım.

Bence anneni annesi sanmıyordur. Ama yinede sürekli farklı bebeklerle ilgilenmeni tavsiye ederim. Ve kesinlikle ikizleri ayırmayın. Bazı aileler var ikizlerin birini annesine veriyor kendi birini alıp çıkıyor alışverişe ben bunu sakıncalı görüyorum ikizlerin psikolojisi açısından. Daha çok oyun oynayın. Oyun çağındalar size ilgisi dönecektir.

Teşekkür ederim yorumunuz için Hayır ben kesinlikle böyle bişe yapmi yorum ama annem gelince hep onunla ilgilenmek istiyor bi de mizah olarak o daha cana yakın dışardaki herkes onunla ilgilenmek istiyor..aslında ben ikisinede aynı davraniyorum ama disardakuler öyle davranmiyor..kaç gündür çok uzgünüm emmeyi de bıraktılar 1 aydır onun da etkisi var sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…