İkizlerle Yeni Hayat

Günaydın tatlış ve süper yoğun anneler ve tabi bebisleri:) ben artık agirlasmaya başladığım için vede başta kanama yüzünden şimdide rahim ağzı uzunluğu korkusuyla çok hareket edemediğim için alışverişimi yapıp bitirmek istiyorum ama gittiğim magazalardan elim boş döndüm iki seferde.hangi marka hastane çıkışı almak lazım prematüre almak gereklimi tek alacağımız zibinlar vs 0-3 mu olmalı yoksa çabuk buyuyorlar diğerlerinden de alayımmi.bebekler için banyo malzemelerini hangi marka aldınız firsat bulduğunuzda deneyimleriniZi paylasirmisiniz bu kararsız panik anne adayiyla

Birsey daha bir yıl içinde kendi evimize geçeceğimiz için bebeklere oda yapmayı düşünmüyorum.yatak odama iki park yatak sığar sizce idare edebilirmiyim yoksa evde bebek odası olan benim çamaşır odası olarak kullandığım odayı yinede bebeklere hazirlamalimiyim.

Sizin öneriniz doğrultusunda Römer ikiz bebek arabası almiştık, dun ve bugun hava güzel olduğu için bebekleri dışarı çıkardık çok memnun kaldık, gerçekten heryerden geçirebiliyoruz. Teşekkürler Daha önce yazma fırsatı bulamadım Ankara da Babymallde her 400 tl ye 100 tl hediye çeki kampanyası vardı ama mart sonunda bitti ondan yararlandık arabayı 1500 e aldık 100 tl de alışveriş yaptık şimdi 400 tl lik hediye çekimiz var onunla da oto koltuğu alacağiz. artık anakucakları küçük gelmeye başladı bizim. Yeni alacaklar takip edebilir belki yeniden olur böyle kampanya.

Ben hastane çıkışlarını idil baby almıştım memnun kaldım birde kipalarda F&F diye bir marka var yumuşacık %100 pamuk fiyatları da uygun. oradan tulum ve prematüre zıbın almıştım çok işime yaradı. 0-3 ay kıyafeti çok abartmamak lazım. birer hastane çıkışı 3 erli body ikişer tulum alsan çok rahat yeter, zaten hediye kıyafet de gelir büyük ihtimal. gelen hediyelere ve ihtiyacına göre doğumdan sonrada alırsın. Banyo malzemesi olarak sebamed şampuan kullandık ama bir ara ciltleri çok kurudu Mustela yenidoğan şampuanına geçtim. Banyoda başka birsey kullanmıyorum. çıkınca Mustela stelatopia krem var çok kuru ciltler için onu kullanıyorum. Bir ara bübchen yüz kremi kullanmıştk oda iyiydi.

Benimkiler prematüre doğdular ama genede prematüre kıyafet çok kullanmadık. Çok hızlı gelişiyorlar. 0-3 ay arası fazla alma eğer zamanında doğarlarsa çok kullanamayabilirsin. Ben bünchen şampuandan çok memnun kalmadım. Şu an sebamed kullanıyoruz. Memnunuz şimdilik. Banyo için küvet aldım. İçinin filesi dolgulu olanlar var. Ondan memnun kaldım. 1 yaşına girecekler hala kullanıyoruz.

Ben park yatak kullandım odamda. Memnun kaldım. Şimdi kendi odalarında kendi yataklarında yatıyorlar. Ev taşınacaksa hiç Bebek odasını kendinize yük etmeyin. Yeni evin ölçülerine göre yaptırırsınız.

Tşk ederim tavsiye için.araştırıp baktıkca insan daha çok karışıyor deneyimli olanlardan tavsiye almak daha iyi sanırım bana kalsa birton 0-3 ay arası şey alırdım:)))iyiki elim boş dönmüşüm alş vrşlerden.Şimdi adet belirleyip yetecek kadarını alırım.Zaten sıkıntı durumunda eşimde gider alır.

Canım ikiz arabası ile ilgili memnun olduğunu yazmışsın tek başına rahatlıkla çıkabiliyormusun bizde çok kararsızız araba konusunda?

Biz de römer düşünüyoruz.ama sadece 1 anakucağı monte edilebildiğini duydum.öyle mi gerçekten???2si aynı anda takılamıyor mu???

Canım ikiz arabası ile ilgili memnun olduğunu yazmışsın tek başına rahatlıkla çıkabiliyormusun bizde çok kararsızız araba konusunda?
Biz ilk defa gecen hafta sonu çıktık onda da esimle beraberdik, ama tek basılmada rahat çıkarım diye düşünüyorum. Zaten tek tek arabalarımız var ama yaz geliyor tek basına da dışarı çıkabilmek istiyorum. Sürekli birilerine bağımlı yasamak sıkıyor insanı.
Biz de römer düşünüyoruz.ama sadece 1 anakucağı monte edilebildiğini duydum.öyle mi gerçekten???2si aynı anda takılamıyor mu???
Canım benim bebekler 10 aylık arabayı gecen ay aldık anakucagini romerden almadım. Hatta hic almadım kuzenim ve bir arkadasımdan ödünç almıştık. Onlar bebek arabalarını da vermişti şimdiye kadar oyle idare ettik zaten kıs aylarında çıkamadık dışarı. Ikiz arabayı aldığımız yerde tek anakucagi monteli halini gormuştum. Aslında koltukları tam yatabildigi icin ana kucağına gerek olmadan kullanılabilir.

Biz bebekler 2 aylıkken aldık tam yatar olduğu için hiç anakucağı monte etmeyi düşünmedik. Daha önce travel sistem araba kullanmış biri olarak bebek arabasının ağırlığı artı ana kucağı ağırlığı artı bebek ağırlığı derken çok ağırlaşır diye düşünüyorum. Yeni doğum yapmış biri olarak ittirmek zorlar sanki.

Ben Römerin de aynı ölçülerde olduğunu bilmiyordum :) bizim aldığımız city mini öyleydi. İyi günlerde kullanın inşallah.
Eşim giderken tüm kapıların ölçülerini aldı. Evin kapısı, asansör kapısı, garaj kapısı falan ne var ne yoksa ölçtü.

Benim anlamak istediğim,örneğin ilk ay hastaneye giderken arabayı tam yatar duruma getirip bebekleri güvenle yerleştirebilirmiyiz?Yani o kadar küçük bebekler için tam yatar pozisyonlu bi araba mı daha uygun olur, yoksa anakucağımı?

Anakucağı ile daha rahat etmiştim ben. Üstünü rahatlıkla kapayıp uyumalarını sağlamıştım. Dışarıda dolaşırken. Travel veya bastonlar tam yatsalar önlerini kapamak zor oluyor. Çok küçükken korunaklı bir şey tercih etmek iyi oluyor.

Ilk
ay zor olur, zaten erken doğduklarına daha minik oluyorlar. Biz hastaneye falan hep kucağımızda götürüp getirdik. Ana kucağı cok daha uygun bebek arabasından ..

Ilk

ay zor olur, zaten erken doğduklarına daha minik oluyorlar. Biz hastaneye falan hep kucağımızda götürüp getirdik. Ana kucağı cok daha uygun bebek arabasından ..
Yaa kusura bakmayın biliyorum çok ayrıntıya giriyorum ama olayı tam olarak anlamaya çalışıyorum :))Peki ilk 2 ay anakucağında taşısak , 2 aydan sonra tam yatar pozisyonlu araba kullansak uygun olurmu?

Yaa kusura bakmayın biliyorum çok ayrıntıya giriyorum ama olayı tam olarak anlamaya çalışıyorum :))Peki ilk 2 ay anakucağında taşısak , 2 aydan sonra tam yatar pozisyonlu araba kullansak uygun olurmu?
Olur neden olmasın. Anakucağı alacaksan. Bebişlerinin rahat etmesine göre istediğini kullanırsın. İlk aylarda dik oturmamaları gerek çünkü.

Valla uygun mu tam bilmiyorum ama bizim yaptığımız tam olarak bu oldu. Hatta bebek arabasını disarida kullanana kadar evde uyutmak icin bile kullandım ben :)

Ben britax romerin aeabasini aldim bir aydir hen her gun disari cikiyoruz. Asansore sigmadigi icin arabayi katli vaziyette once bahceye indiriyorum asagida aciyorum sonra eve tekrar donup bebekleri kucagimda indiriyorum ayrica araba da cok agir o yuzden arabalarin kilolalarina dikkat edin. Sokakta da her gun en az bir tane ikizle karsilasiyoruz turistler disinda herkesin arabasi sunny baby baska marka gormedim

İkizlerinizle her gün dışarı çıkmanız çok güzel. Ben maalesef tek çıkamıyorum eşim gelince çıkıyoruz. Bizim travellar ayrıydıve 13 kg vardı. İkili olanlarda bir o kadar vardır. İkizler büyünce ikisini aynı anda almak güçleşiyor. Bugünlerin keyfini çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…