İkizlerle Yeni Hayat

Şunu eksik yazmışım. Bizimkiler düzeltilmiş 5,5 aylıktı. Yani doğum tarihlerine göre 7 aylığa yakındılar. Ek gıdaya erken başlamak yarardan çok zarar verir.

twinrose ve 73selin73 cevaplarınız icin tsk ederim bir türlü yazamadim elemanlar iyice hareketlendi cok fırsat bulamıyorum. Bide bizim evin kalabalığı yetiyor aslında bende ölçerek vermiyorum ama kase var kase var yani boyut olarak ne büyüklükte bir kase yiyebiliyir bebekleriniz onu anlayabilmek icin ml olarak sormuştum. Bizimkiler ancak 100 ml kadar yiyebiliyorlar. Ocak 14 te tartilmistik 9 kg idi dun saglık ocağında tartıldik yine 9 kg cikti. Yaklaşık 2 aydır kilo almamış Pzt kontrole götürücez . Acaba sizinkiler kac kg oldular? Hareketlendiler ve aldıkları besin yeterli gelmiyor sanırım.

Bizimkiler 11 aylıklar 10 kilolar. Çok hareketliler bi yerde bırakamıyorsun. Hemen peşinden geliyorlar:)) bence kiloları gayet iyi. Ocakta tartıldıklarında kiloları fazla bile çıkmış bence. Bazen birer kase (100-125ml) yiyorlar. Ben 2-3 çeşit yapıyorum. Reddedene kadarda besliyorum. Şu sıralar iştahsızlar. Dişten ötürü sanırım. Çok fazlada mama sandalyesinde durmak istemiyorlar.

Tecrubeli anneler ev tipi anakucagi alaniniz var mi?ne tavsiye edersiniz?
Hemen uhtiyac duyulur mu ikiz olunca yoksa sonra mi alsak?
Bu arada bebek arabasi peg prego aldim.aranuzda alip kullanan var mu?
Ins .pisman olmayiz
cnm bebişlerini Allah bağışlasın. yazalı baya üzerinden geçmiş umarım görürde cevap yazarsın :) bende buaralar bu konulara taktım, ev tipi anakucağı aldın mı sen? bir de bebek arabası peg prego yanyana olandan mı aldın yoksa arka arkaya olandan mı? memnun musun? şimdiden teşekkür ederim.

Teşekkürler canım.Allalh seni de tamamına erdirsin.
Uzun zaman oldu tabi hazırlık döneminde baya paylaşımımız olmuştu.
Ev tipi ana kucağı titreşimli olanlardan aldım.
Bi tane de eski tip bir anakucağı kardeşimden geldi.
Ama en çok işime yarayan elektirikli otomatik sallanır beşik oldu.
Titreşimliyi de kullandım tabi bi dönem.
Artık hepsiyle işimiz bitti bizim:))
Peg prego yanyana olan model benimkisi.Kullanım açısından rahat ve hafif.Ebat olarak en uygunuydu.Asansöre
sığması önemliydi benim için.İkiz bebek arabalarında konfor tabi kısıtlı.Ancak yine de güzel bir araba.Ama tam yatmıyor.Bir miktar açısı var.ama sorun yaşamadık.üç aydan sonra kullanmaya başlamıştım.şimdi ise artık otutur pozisyonda kullanıyorum.

cevabın için teşekkür ederim sallanan beşikten biraz bahsedermisin? açıkçası beşik uzun süre kullanılamıyor çocuklar hemen ayaklandığı için düşme tehlikesi oluyor dendiği için düşünmüyordum. kaç aylığıa kadar kullandın bunu, tabi iki tane almışındır ve yatakucunda kullanmışsındır o büyük rahatlık ama diğer tarafı düşündürüyor. marka modelini verir misin

Merhabalar, aile sağlık merkezinden bir broşür aldım. Diyor ki 6-8 ay arası iki öğün ve öğünler 100 ml geçmemeli. Bu öğünler çorba ve yogurt/meyve. Asıl beslenme anne sütü olmalı. 9-12 ay arası yine asıl beslenme anne sütü olacak şekilde üç öğün 100er ml diyor. 3. öğün de kahvaltı olarak ekleniyormuş. Bizim durumumuzda anne sütü ya da mama diye düşünebiliriz. Sağlık bakanlığının yeni tavsiyesi bu yönde.

Ben baby joggerin city mini diye bir modelii aldım. Tam yatabiliyor, 0 aylıktan itibaren kullanılabiliyor. Çok da konforlu bir araba. Standart her türlü kapıdan geçebiliyor. Tavsiye ederim.

ben 3 öğüne 11. Ayda geçtim canım. Akşam yemeğini yeni ekledim. Seninkiler kaç aylık oldular şimdi? Sende durumlar nasıl?

Sevgili fıstık ikiz anneleri;

tecrübelerinize ihtiyacım var bana bi bakarmısınız pleasee

Biz bebişkolarımıza oda için sallanan karyolalardan alıcaktım amma herkes diyorkı orda yatmıyor park yatak daha iyi.. sizler neler yaptınız ?? birde bebek arabalarında ikiz arabalar dahamı kullanışlı yada tek tekmı almak mantık lı siz hangisini kullanıyorsunuz ? birde bebişkolarınız buyudu ise satmayı dusunuyormusunuz ?

ben 3 öğüne 11. Ayda geçtim canım. Akşam yemeğini yeni ekledim. Seninkiler kaç aylık oldular şimdi? Sende durumlar nasıl?

5. ayları bitmek üzere benimkilerin. gerçekten dediğiniz gibi oldu. ilk 3 ay tek başına bakılmazmış. çok da gazlıydılar. yeni yeni uyanıklık süreleri arttıkça daha kolay bakılıyorlar. havalar iyiyken hep dışarı çıkardım. uymaları kolaylaştı. bu hafta yine bir tanesi uyumuyor şu mesajı bile biri kucağımda uyurken yazıyorum.

Hoşgeldin canım. Ben 1 park yatak aldım yatak odasında 4 aya kadar onu kullandım. Ayrıca oda da yaptırmıştık. 4. Aydan sonra dönmeye başladılar. O zaman kendi odalarına geçirdik. Ayrı ayrı yataklarda yatmaya başladılar. Bir süre ben onların odada yattım. Şimdi kendi odamdayım. Onların odaya kamera koyduk. Ağladıklarında gidiyorum. İkiz Bebek arabası almadım ben tek tek aldım travel sistem. Şimdi baston aldık onuda ayrı ayrı aldım. Travel joie litetrax 3 tekerli, bastonları maclaren aldım. Memnun kaldım ben.

cok tesekkur ederım canım

Evet Zaman Zaman benimkilerde de oluyor. Uyku düzenleri yemek düzenleri bozuluyor. Tekrar tekrar uğraşıyorum. Sen central hastanesine devam ediyor musun? Çocuk doktoruna nereye götürüyorsun?

Ben baby joggerin city mini diye bir modelii aldım. Tam yatabiliyor, 0 aylıktan itibaren kullanılabiliyor. Çok da konforlu bir araba. Standart her türlü kapıdan geçebiliyor. Tavsiye ederim.
hmm dediğin model tekli sanırım canım iki tane aldın ozaman . açıkçası ben beraber olsun istiyorum ama uygun araba yok

hmm dediğin model tekli sanırım canım iki tane aldın ozaman . açıkçası ben beraber olsun istiyorum ama uygun araba yok
Yok ikili, City mini double modeli. Ben tekli alamazdim. Tek basıma bakıyorum esim de aksamdan aksama evde. Gündüz hiç dışarı cikaramazdim

Evet Zaman Zaman benimkilerde de oluyor. Uyku düzenleri yemek düzenleri bozuluyor. Tekrar tekrar uğraşıyorum. Sen central hastanesine devam ediyor musun? Çocuk doktoruna nereye götürüyorsun?
Central e devam etmiyoruz. Mesafe olarak uzak bize. Pendik'te oturuyoruz, eve yakın bir hastaneye devam ediyoruz.

Yok ikili, City mini double modeli. Ben tekli alamazdim. Tek basıma bakıyorum esim de aksamdan aksama evde. Gündüz hiç dışarı cikaramazdim
Merhaba biz 9,5 aylık olduk ama daha bebek arabasi almadık:) bizde 1 tane vardı birde kuzenim verdi, idare ettik zaten kısın çıkamadık pek. Gecen iki arabayı birleştirme aparati aldık denedik hic kullanışlı olmadı. Cok buyuk ve kontrolü zor oldu. Siz baby joggeri nereden ve ne kadara aldınız acaba?

H

Esim hasim işcan pasajından aldı 4 ay kadar once 1500 tlye aldık. Britax-romerin de benzer bir modeli var aslında onu almaya göndermiştim :) bunu bulmus. Arabanın yegane sevdigim özelliği standart kapılardan geciyor ikiz arabası olmasına ragmen bizim ev kapılarından bile gecti :) o yuzden daracik asansörümüze de sığdı.

Bütçe el veriyorsa bugoo bee donkey de cok guzel ama 5-6bin.

Ben bir de ikinci el satanları cok takip ettim . Sahibinden de boyle guzel pusetleri basen yarı fiyatına falan satılıyor.

Esim hasim işcan pasajından aldı 4 ay kadar once 1500 tlye aldık. Britax-romerin de benzer bir modeli var aslında onu almaya göndermiştim :) bunu bulmus. Arabanın yegane sevdigim özelliği standart kapılardan geciyor ikiz arabası olmasına ragmen bizim ev kapılarından bile gecti :) o yuzden daracik asansörümüze de sığdı. Baston pusetlerden daha buyuk tekerlekleri bu daha daha kolay sürülmesini sağlıyor. Itme yeri komple gerekirse tek elle kullanabiliyorsunuz. Bir de yagmurluk aldık biz, kısın rüzgardan cocukları korumak icin cok iyi oldu.

Yurtdışı bağlantınız varsa oradan da getirebilirsiniz 360 dolar su anda fiyatı yurtdışında.

Bütçe el veriyorsa bugoo bee donkey de cok guzel ama 5-6bin.

Ben bir de ikinci el satanları cok takip ettim . Sahibinden de boyle guzel pusetleri basen yarı fiyatına falan satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…