İkizlerle Yeni Hayat

Benim oğlan altıncı ayında çıkardı. Kızım hala çıkarmadı böyle olan var mi? Her çocuk aynı anda çıkartacak diye birşey yok ama ne zaman çıkartacak bu kız diyorum. Bazen sebepsiz ağlamalarini dişe yoruyorum

Benimkiler tek yumurta olmalarına rağmen farklı zamanlarda çıkardılar dişlerini. Hatta şu an ufak olanın 2 diğerinin bir dişi var. Aynı karnı paylaşmalarına rağmen her yönden farklılar. Siz kaçıncı hafta doğum yapmıştınız? Birde ek gıda Nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz?

Ben hiç temizlemedim. İki çocukla böyle bir bakım yapmak çok zor olurdu benim için.
Diş bitse gelişim atakları bitmiyor. Sonrasında 1 yaş 2 yaş sendromları :) Allah hepimize kolaylık versin.

Twinrose ben 34+2de suyumun gelmesi ve sancıların başlaması ile acil sezaryenle doğum yaptım. 11 gün küvezde kaldılar 1700 gr kızım 2300 gr oğlum dogdu.

Ek gıda konusunda çok özenli değilim. Biz yemek yerken onlar yemek yemek için çabalıyorlar. Bende zararı olmaz diye düşündüğüm yemekleri corbalari kahvaltı türlerini veriyorum. Yoğurt veriyorum bebe bisküvisi ve sütü biberonla veriyorum. Bazen vişne kaynatip içiriyorum. Hemsiremiz kendi yediğiniz çorbaları yemekleri tuzsuz baharatsiz az salcali yapıp çocuklara yedirebilirsiniz dedi. Tabi büyük taneli çorba ve yemekleri yedir demedi. Muhallebiyi şekerle değil pekmezle yap dedi. Bi de bal kesinlikle bir yaşından önce yasak dedi. benimki böyle. Bana göre sürekli aynı şeyleri vermek çocukları sıkıyor bir zaman sonra yemek istemiyorlar. Az az farklı yiyeceklerden tattirmak gerek. Benimkiler sıkılmadan yiyorlar.

Kızlar,bu mercimek çorbasını da 3 gün kuralına göre mi yapmak zorundayız?

Kızlar,bu mercimek çorbasını da 3 gün kuralına göre mi yapmak zorundayız?
Ben 3 gün denettim. Ama çorba şeklinde değilde püre şeklinde veriyorum. Başka sebzelerle karıştırıyorum.
Bende kemik suyuna geçmek istiyorum. Kemik suyu Nasıl çıkarılıyor bilen var mı?

Ben 3 gün denettim. Ama çorba şeklinde değilde püre şeklinde veriyorum. Başka sebzelerle karıştırıyorum.
Bende kemik suyuna geçmek istiyorum. Kemik suyu Nasıl çıkarılıyor bilen var mı?
Evet benimki de püre şeklinde oluyor,kemik suyunu düdüklüde çıkıyor diye biliyorum...

İlk başta pek sevmedi benimkiler şimdi havuçla karıştırıp veriyorum. Soğan katıyor musun sebzelere?
Ben zaten sağlık ocagının verdiği tarifte var ordan yapıyorum,patates ve havuçta konuyor,benim büyük olan pek seçici onun hoşuna gitmedi pek,soğana başlamadım daha sarımsak iyi diyorlar,bir zaman sonra kıymayla sarımsağa başlıycam bakalım...

Kızlar Merhaba ben bu ikizler grubunda hamilelik gecirdim..sorular sordum..herkesin başka bir hikayesi var benimde ikizlerim oldu şükür. Şuanda 68 günlükler... dizide oynuyolar ilişki durumu karışık ta ki #iso bebek benim ikizlerim show tvde tek yumurta ikizleri ikisini dönüşüm lü kullanarak oynatiyolar

Bez mama paralarını kazanıyorlar kuzular desene:)

Iso bebek öyle mi aferin onlara anne babalarına yük olmuyorlar şimdiden maddi ihtiyaçlarını karşılıyorlar

Ya kızlar ben sizin yazdıklarınızı alıp cevap yazmak istiyorum ama beceremiyorum nasıl yapabilirim. Ilk defa böyle yerlere yazı yazıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Ya kızlar ben sizin yazdıklarınızı alıp cevap yazmak istiyorum ama beceremiyorum nasıl yapabilirim. Ilk defa böyle yerlere yazı yazıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Cevapla dedikten sonra yazmaya başlayabilirsin herhangi bi yere dokunmana gerek yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…