İkizlerle Yeni Hayat

Dünden beri kızlarımdan birinin ateşi var. Bugün Ateş nöbetindeyim. Dişe yordum umarım başka bir hastalığın habercisi değildir. 37-38 arası gidip geliyoruz. :/

Çok geçmiş ve de hayırlı olsun.Bizim de öyle oldu.bi ara 38.4 oldu.biz doktora götürdük aklımıza diş gelmeyince.zaten öksürüyodu.kanında nezle mikrobu çıkmış.ondandır dedi doktor da.

Oğlum da diş çıkarırken hasta oldu baya öksürük olmustu ara arada ateşlendi geceleri ağlayarak uyaniyordu. Biz hastalıktan böyle oluyor diye düşündük gece acile götürdük ama dişten dolayiymis tabi doktor genzi tikanik balgamdan dolayi öksürüyor dedi

Arkadaşlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Çok şükür İnatçı Ateş değildi. Sabah ateşi düştü. Ama diş yok piyasada. Daha tekrarlayabilir hazırlıklı olmak lazım.
Bu arada twinrose geçmiş olsun. Allah kolaylık versin
Aramıza hoşgeldin ipek efe ipek efe . Gelişimleri takip etmek açısından burası iyi oluyor. Ve bizi anca bizden biri anlıyor.

Arkadaşlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Çok şükür İnatçı Ateş değildi. Sabah ateşi düştü. Ama diş yok piyasada. Daha tekrarlayabilir hazırlıklı olmak lazım.

Aramıza hoşgeldin ipek efe ipek efe . Gelişimleri takip etmek açısından burası iyi oluyor. Ve bizi anca bizden biri anlıyor.

Tesekkür ederim☺Aynen öyle tecrübe ediniyoruz tecrübelerimizi paylasalim ki birbirimize faydalı olalım.

S a 7 aylık bebeklerime ne verebilirim ? Evde onlar için bebe biskvsi yapsam olur mu neler yapıyorsunz fikir verin ne olur

Kizlar kizlarimdan biri bugun emmek istemiyordu ya aglayarak emiyordu agzini icine baktim beyaz beyaz puturcukler olusmus pamukcukmus. Annem karbonat sur diyor ama cesaret edemedim kotu biseye sebep olur falan diye. Boyle bisey yasayan var mi tedavi onerisi olan?

S a 7 aylık bebeklerime ne verebilirim ? Evde onlar için bebe biskvsi yapsam olur mu neler yapıyorsunz fikir verin ne olur
Avakado, brokoli, havuç, tatlı patates, yer elması, bezelye(yazdan dondurmuştum) yeşil fasulye. Bunlar ikili üçlü çatalla ezip verebilirsin. Tabi önce tattırmalısın 3 er gün. Kahvaltıya başladın mı? Ben bebe büskivisi yapıp vermiştim bi ara.

Kizlar kizlarimdan biri bugun emmek istemiyordu ya aglayarak emiyordu agzini icine baktim beyaz beyaz puturcukler olusmus pamukcukmus. Annem karbonat sur diyor ama cesaret edemedim kotu biseye sebep olur falan diye. Boyle bisey yasayan var mi tedavi onerisi olan?
Karbonatı bende duymuştum. İyi bir şekilde temizlemek lazım. Yoksa tekrarlayabiliyormuş. Ama nasıl uygulanır hiç bilmiyorum. Çok geçmiş olsun. Doktorunuzla iletişime geçebiliyor musun? Ona sormak daha doğru olur.

Karbonatı bende duymuştum. İyi bir şekilde temizlemek lazım. Yoksa tekrarlayabiliyormuş. Ama nasıl uygulanır hiç bilmiyorum. Çok geçmiş olsun. Doktorunuzla iletişime geçebiliyor musun? Ona sormak daha doğru olur.
Canim tsk ederim. Dr u aradim damla onermiyorum dedi eczaneden ingiliz karbonati alin sicak suda cozup temiz bi bezle diline agzina falan surun dedi gecer hemen dedi . esim simdi eczaneye bakmaya gitti ins bulur ve ins iyilesir bebegim.

Oğlum da diş çıkarırken hasta oldu baya öksürük olmustu ara arada ateşlendi geceleri ağlayarak uyaniyordu. Biz hastalıktan böyle oluyor diye düşündük gece acile götürdük ama dişten dolayiymis tabi doktor genzi tikanik balgamdan dolayi öksürüyor dedi

Bizimkinin aynını yaşamışsınız :)

Ben de bebe bisküvisi için tam buğday unu aldım ama diş yüzünden rafa kaldırdım.benim ikisi de ishal.bu aralar,haşlanmış patates,pirinç lapasına yoğurdu karıştırıyorum,yoğurt bi de muz veriyorum.yumurtaya başlamıştık yarım kaldı.o da ishal yapabiliyomuş.

Canim tsk ederim. Dr u aradim damla onermiyorum dedi eczaneden ingiliz karbonati alin sicak suda cozup temiz bi bezle diline agzina falan surun dedi gecer hemen dedi . esim simdi eczaneye bakmaya gitti ins bulur ve ins iyilesir bebegim.
Bizde de olmuştu. Hidrofil steril bezle önceden kaynatılmış su ile karbonatı karıştırıp dillerini temizliyorduk.Mikostatin kullanmıştık bir de ama sizin doktor önermemiş. Bir de göğüslerimi de siliyordum karbonatlı suyla. Geçmiş olsun.

Bizim çocuklarda da olmuştu hemşire karbonatli suyla temizleyin demişti damladan daha iyi demişti. Tabi biz damlası kullandık geçmedi.

Merhaba arkadaslar. Bize hastaneden taburcu olurken 1 su bardagi kaynamis ilitilmis suya 1 cay kaşığı karbonat koy. Temiz bir bezi o suyla islatip bebeklerin agzini her beslemeden sonra temizle demislerdi. Ayrica bebekleri dis cikaran arkadaslara da Allah kolaylik versin. Bitmiyor galiba bu kritik dönemler gaz dönemi asi dönemi diş dönemi... Allah bizlere dayanma gücü versin :)

Benim oğlum hep gazlı neredeyse yedinci ay dolacak bitmedi bi türlü ama önceye göre daha iyi. Kızım o kadar değil. Büyüklerimiz erkek çocuğu gazi çok sancılı olur der. Kime söylesem öyle diyor. Allah gaz sancısını , çıkarırken ağrılarını en hafif şekilde geçirmeyi nasip etsin. Yazık yavrularimiza.

X