İkizlerle Yeni Hayat

Kızlar,yere düşerken kapanan emzikleri gördünüz mü? Daha neler çıkacak bakalım:)

Herkese merhaba arkadaslar. Sizlere bisey danismak istiyorum Bebeklerim53 gunluk oldular. Oglum gunduzleri hic uykuya dalamiyor. Hatta oyle ki sabah 9 10 gibi uyaniyor gece yarisi anca uykuya daliyor. Ogleden sonra huysuzlanmaya basliyor 2 3 gibi. Uykusu var aslinda esniyor gozlet gidiyor ama bi türlü uykuya dalamiyor. Gece sallaya sallaya zor uyutuyoruz. Kolik boyle bisey mi. Caresiz kaldim. Tecrubeli olanlar yardim lutfen

Merhabalar,hayırlı olsun bebişleriniz.. Eğer devamlı çığlık çığlığa ağlıyorsa her gün aynı saatler arasında koliktir,diğer türlü dış dünyaya alışmada zorlanıyor olabilir,göğsünüzde uyutmayı denediniz mi yada kulağını yavaş yavaş hiişşş hişş diyerek anne karnındaki sesi çıkarıp rahatlatabilirsiniz veya uyku melodileri dinleterek

Yarım kundak yapıp beyaz gürültü (white noise) açabilirsiniz. Selinin dediği gibi ağlama ve huzursuzluklar genelde belirli saatte oluyor. Tüm gün uyuyamadığından dolayı strese giriyor bebeğiniz. Çok yorgun insanlarda uyuyamaz. Bebeğiniz en fazla 1,5 saat uyanık kaldıktan sonra tekrar uykuya geçmesi lazım.

Cok teşekkürler arkadasim cevabin ve ilgin icin. Bugun banyo yaptirdik erken uyudular. Yaklasik 10 gundur boyle yapiyo. Daha once gayet sakindi. Bugunlerde evde kv ve kp var onlar memlekete gidince daha rahat oluruz inşallah. Yarin deneyecem soylediklerini. Tekrar teşekkürler. Bebislerinizle mutlu huzurlu gunleriniz olsun inşallah

Rica ederim inşallah faydam olur,bol uykulu günler:)

Teşekkürler arkadasim ilgin ve cevabin icin. Evt sorun uyuyamamasi. Cunku gazini cikariyoruz kakasini yapiyo. Gozler kapaniyo esniyo fakat dalamiyor. Ama yarim kundak olayini iyi hatirlattin. Bu aralar pek sıkıldıkları icin battaniyeye sarmiyodum. Yarin onu da deneyecem. Sali gunu kontrolumuz var o gune kadar akla gelen her yolu deneyeyim doktora da anlatayim durumu. Sana da bebislerin le mutlu huzurlu gunler diliyorum

Bir dönem benimkilerde gazla birlikte kakasını yapıyordu. Sonradan geçti. Teşekkürler canım. Bu süreci kolaylıkla atlatman dileğiyle

Slm kızlar.bikaç gündür enteresan hallerdeydik.biri ateşlendi diğeri ishal oldu.sürekli ağlamalar,kucak istemeler.uyku düzenleri değişti.dün bi baktık ilk inciler görünmüş :) diştenmiş demek.ama bütün dişlerde böyle mi olcak.yemeden içmeden kesildiler.dün gece 2 saatte bir kalkıp uykularında besledim.yoksa gündüz bişey yemek istemiyolar.

Bizimkilerin burnu tıkalı. Açıyoruz fayda etmiyor dün 12-5 arası ayaktaydık. Ufaklık 2. Dişi de çıkardı. Şimdide kuduruyorlar. Uykudan eser yok.

Bizimkiler de ilkleri çıkardı.birinin ikinci görünüyo.ilk huysuzlandıkları gece çok şaşırdık eşimle.gazlı günlere geri mi döndük dedik.aynı şekilde oldu uykuya dalamıyolar ama ağlıyolar.bi dertleri var belli.ama dişi hiç tahmin etmemiştim.ben geç bekliyodum.bitanesi 2 gece ateşlendi.doktor nezle dedi.daha önce de çok oldu ama hiç ateşlenmemişti.diştenmiş meğer.

Gece bizde çok kötü olduk. Bütün kurulu düzenin altüst oluyor çok fenaydı. Moralim çok bozuldu. Diş çıkınca ferahladım. Yeni yeni şeyler öğreniyoruz. Bir kızım biraz dalgın şu sıralar. Diğeri baya aktif. Tırmanmalar başladı.

Oo mşllh.bizimkiler anca dönüp duruyolar.biri daha hırslı ama.bi de bitanesinin damakları acıyo heralde.hiçbişey yemek içmek istemiyo.sadece suya hayır demiyo.uykuda besliyorum bu aralar onu.

Dünden beri kızlarımdan birinin ateşi var. Bugün Ateş nöbetindeyim. Dişe yordum umarım başka bir hastalığın habercisi değildir. 37-38 arası gidip geliyoruz. :/

Günaydın hanımlar.Hamileligimden bu zamana kadar sizleri takip ediyorum. Ama bir türlü üye olup da mesaj yazamadım.Kısmet bugüneymiş.Şu an ikizlerim 7. Ayın içindeler. Bir erkek bir kıza beş yıldan sonra tüp bebekle sahip oldum. Zaman oldukça siteye girmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…