- 9 Ocak 2015
- 1.326
- 535
Bu arada,sen pekmez verdin mi cnm,verdiysen ne kadar verdin?6. Ayda pek Ateş yapmamıştı bizde inşallah sizdede öyle olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada,sen pekmez verdin mi cnm,verdiysen ne kadar verdin?6. Ayda pek Ateş yapmamıştı bizde inşallah sizdede öyle olur.
Im cok gecmis olsun ins atessiz agrisiz atlatirsiniz.Bugün aşılarımızı olduk,inşallah ateş yapmaz
İnşallah canım...Ca
Im cok gecmis olsun ins atessiz agrisiz atlatirsiniz.
Ben soğuk sıkım keçiboynuzu özütü veriyorum sabah kalktıklarında 1 çay kaşığı (ahşap)pekmez vermedim hiçBu arada,sen pekmez verdin mi cnm,verdiysen ne kadar verdin?
Onu ilk defa duydum nasıl bişeyBen soğuk sıkım keçiboynuzu özütü veriyorum sabah kalktıklarında 1 çay kaşığı (ahşap)pekmez vermedim hiç
eczaneden aldım bende. Yararlı olduğu söyleniyorOnu ilk defa duydum nasıl bişey
Bu arada,sen pekmez verdin mi cnm,verdiysen ne kadar verdin?
Ben internetten bakayım dedim saymakla bitmiyo.kalsiyumdan sütün 3 katı daha zenginmiş.astım ve solunum yolu hastalıklarına iyi geliyomuş.tam bu mrvsimlik.bi de aborijinlerin dişleri çıkan bebeğe keçiboynuzu verdiğini okudum bi yerde dişlerini kaşısın diye.bu aralar versem ben de diye düşünüyorum bakalım.hem çocuklar alışarak büyüsün.ben 20li yaşlara kadar bilmiyodum ne olduğunu mesela.eczaneden aldım bende. Yararlı olduğu söyleniyor
Allah yardım etsin canım,boş ver düzeni falan onlar sağlıklı olsun ağrıları dinsin de düzen yine kurulur,kıyamam onlara benBu aralar halimiz zor arkadaşlar.başa döndük.yataklarında pışpışlayarak uyutmaya alıştırmıştım.ufaklık gece her uyandığında kucak istiyo.ya da ayakta sallıyorum.hem diş hem de boğazlar iltihaplı kuzucuğun.ben de kuyamıyorum o yüzden.sonuç elde var sıfır.
Bu aralar halimiz zor arkadaşlar.başa döndük.yataklarında pışpışlayarak uyutmaya alıştırmıştım.ufaklık gece her uyandığında kucak istiyo.ya da ayakta sallıyorum.hem diş hem de boğazlar iltihaplı kuzucuğun.ben de kuyamıyorum o yüzden.sonuç elde var sıfır.
Allah yardım etsin canım,boş ver düzeni falan onlar sağlıklı olsun ağrıları dinsin de düzen yine kurulur,kıyamam onlara ben
Hiç öyle düşünme bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum. Ama bir kere olduysa tekrar yaparız diye düşünüyorum. Bebişlerimiz bize nazlanıyorlar. Ben elimden geldiğince eskiye dönmeye çalışıyorum. Kucakta zor oluyor çünkü.
Ihlamur içiyor mu seninkiler? Keçiboynuzunu çok vermemek lazım. Tatlı neticede. Su içmemeleri kötü olmuş. İshal olunca çok su kaybediyorlar.Haklısın.hele şu diş ,ishal ve hastalık geçsin allahın izniyle.tekrar uğraşırım işim ne :) dediğin gibi hasta olduğunda bize değil de kime nazlancak yavrucuklar.kucakta rhat ediyosa kucağa alırım ben de.yeter ki acısı dinsin.
Kızlar meyve suyunu neyle veriyorsunuz? biberon dişleri çürütüyormuş, kaşıkta zor olur...
Sulukla mı versem
meyve suyu vermiyorum canım ama biberon konusunda endişe etmek yersiz bence. Emzik içinde aynı şeyler söyleniyor. Çok ileri yaşlarda kullanılmadığı sürece bir sorun olmaz bence. Ben alıştırma suluğu kullanıyorum bayadır. Şimdi bardaktan da veriyorum arada ama gece biberonsuz olmaz benim için.Kızlar meyve suyunu neyle veriyorsunuz? biberon dişleri çürütüyormuş, kaşıkta zor olur...
Sulukla mı versem
Kızlar Merhaba ben bu ikizler grubunda hamilelik gecirdim..sorular sordum..herkesin başka bir hikayesi var benimde ikizlerim oldu şükür. Şuanda 68 günlükler... dizide oynuyolar ilişki durumu karışık ta ki #iso bebek benim ikizlerim show tvde tek yumurta ikizleri ikisini dönüşüm lü kullanarak oynatiyolar
ayy maşalalh o bebeği çk beğeniyordum ben baktıkça hep benim bebeklerim de hayatta olsa bu kadar tatlı olur muydu diyordum benim de tek yumurtaydı nasip olmadı Alllah yıne sğlıklı şeklde naip etse ikiz bu sefer xamaında gelsinler ama dizde oynama k zor olmuyormu sonuçta bir tana daha var taa uzzak bir evde çekim ypıyorlar uyku saatleri falan şaşmaz mıKızlar Merhaba ben bu ikizler grubunda hamilelik gecirdim..sorular sordum..herkesin başka bir hikayesi var benimde ikizlerim oldu şükür. Şuanda 68 günlükler... dizide oynuyolar ilişki durumu karışık ta ki #iso bebek benim ikizlerim show tvde tek yumurta ikizleri ikisini dönüşüm lü kullanarak oynatiyolar