İkizlerle Yeni Hayat

Canim yakali seyler giydirme terlemesin boynu ben ust kiyafetleri hep genis yakali almaya calisiyorum. Ins atessiz gecirirsiniz darisi bize artik

İnşallah canım, başından beri bisiklet yaka giyiyorlar zaten, kendi boyunları yetiyor
Birde yerde Zaman geçirmeye başladılar mı? Yüzüstü olunca boyunları ortaya çıkıyor. Hava alıyor böylece. Diğer türlü gövdeden kafa çıkmış gibi boyunsuz:)) tospikler ya.

Birde yerde Zaman geçirmeye başladılar mı? Yüzüstü olunca boyunları ortaya çıkıyor. Hava alıyor böylece. Diğer türlü gövdeden kafa çıkmış gibi boyunsuz:)) tospikler ya.
Günde 1-2 defa yüzüstü yatırıyorum pek sevmiyolar çabuk sıkılıyorlar,hele küçük sadece kafa yattığı yerden sağa sola çeviriyor koala gibi kafa hiç kalkmıyor,diğeri kafayı kaldırıyor sonra yorulup yan dönmeye çalışıyor onuda beceremiyor sonra gelsin ağıtlar:) normal yatmaktan da sıkılıyorlar kucak istiyolar dediğin gibi her şeyi benden bekliyolar tospikler

Canım renkli çoraplar, çıngıraklar, ses çıkaran objelerle kafalarını kaldırmalarını sağlaman lazım. Kafa kaldırıp istenen yöne çevirmeleri çok önemli. Böylece hem pişikler azalır hem kendi başlarına oyalanmaya başlarlar hemde emeklemesine fayda sağlar.

Deniyorum ama fazla gönüllü değiller bakalım kaplumbağa gibi ilerliycez belli oldu

Benim bebisler yuzustu yatirildiginda kafalarini dik tutabiliyolar . geriye dogru surunuyolar hafif hafif bi de yuvarlaniyolar hep tetikteyim o yuzden. Destekli oturtmaya da basladim ins kisa surede desteksiz otururlarsa biraz oyalanirlar biz de rahatlariz az da olsa. Su gece uykusu konusunda da sikintiliyiz hala sallanmadan derin uykuya gecmiyolar onu biraktirmaya calisicam yarindan itibaren. Sizinkiler nasil uyuyolar geceleri?

Maşallah size,biz uyku sorununu çözdük gibi,anakucağını bıraktık,sallamıyoruz artık pışpışlıyoruz arada emzik istiyorlar uyuyunca düşüyor ağızlarından tabi onu verip yine pışpışlıyoruz geri dalıyolar, acıkıncaya kadar tabi.
Birde bugün gündüz melodi açtım netten beşiklerine yatırdım mamadan sonra uyku belirtisi gelince dinleyerek 10 dk da uyudular maşallah,bende rahat rahat yemeklerimi yaptım:) inşallah böyle devam eder...

Selam annişler
Dün gündüz bebeleri çok uyuttuğum için gece çekirdek aile olarak 2 ye kadar oturduk
Şuan komik geliyor ama gece o kadar sinirliydim ki anlatamam,bugün o hatayı yapmıcam tabii ki, gündüz fazla uyumak yok

Bizimkilerin burnu tıkalı. Açıyoruz fayda etmiyor dün 12-5 arası ayaktaydık. Ufaklık 2. Dişi de çıkardı. Şimdide kuduruyorlar. Uykudan eser yok.

Bizimkilerin burnu tıkalı. Açıyoruz fayda etmiyor dün 12-5 arası ayaktaydık. Ufaklık 2. Dişi de çıkardı. Şimdide kuduruyorlar. Uykudan eser yok.
Maşallah size, bizim ufaklık çok tembel,anca çene var,bab bab ba diyip duruyor birde sinirlenince çığlıklar atıyor o kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…