İkizlerle Yeni Hayat

Aynı durum bizde de var.daha kilolu görünenin kemikleri daha zayıf.her şeyi daha geç yapıyo.bi de bıraktığım yerde duruyo.bi kere dönerse aaa döndü diyoruz.diğeri de fıldır fıldır.kolay dönemediği için diyorum ben de.geliştikçe o da yapacak inşllh aynılarını.ayrıca 5 ay çok iyi bence ayakta durmaları için.benimkiler 7 aylık olana kadar bi kere bile kaldırmak aklıma gelmedi.taa ki 6 aylık birinin kalktığını görene kadar.eve gidince hemen kaldırdım.biri durdu.diğeri bi hafta sonra durdu.

Bal kabağını verdim eze eze,yediler çok şükür,avakadoyu vermedim ben daha yemedim oda zaten poşette çoktan gitmiştir unuttum yani,yenisini alıp önce ben deneyim diyorum bakalım...

Canım nasıl alışıyolarsa öyle gidiyo.benimkilere tel şehriye versim geçen.bitane deneyeyim dedim.bildiğin yediler.eti de aynı şekilde.kemikten çıkan etleri hafif ezip verdim.onu da yiyolar.daha püre vermemeye karar verdim ben de.

Ben kahvaltıya başlicam kısmetse.sen başladın mı neler veriyosun.yumurta veriyodum da.peynirle zeytin eklemeyi düşünüyorum yanına.

Yere bastırmak için erken değil mi? Bizimkileri biz bastırmıyoruz. Kendileri isteyince doğrulmaya çalışıyorlar. İkizlerden birin aktif birinin yavas olması bizdede var

Ben kahvaltıya başlicam kısmetse.sen başladın mı neler veriyosun.yumurta veriyodum da.peynirle zeytin eklemeyi düşünüyorum yanına.
Kahvaltı veriyorum bayadır. Tam buğday 1 dilim ekmek doğrayıp mamalarıyla ıslatıyorum. İçine ceviz rendeliyorum. Tereyağ ekliyorum. Onu veriyorum önce. Sonra peynir sonra yumurta. Şimdi dünden beri zeytinde ekledim.

Kizim kalak
Yere bastırmak için erken değil mi? Bizimkileri biz bastırmıyoruz. Kendileri isteyince doğrulmaya çalışıyorlar. İkizlerden birin aktif birinin yavas olması bizdede var
Kizim kalkmak istiyor. Banyo falan yaparken dimdik duruyor. Kiz böyle olunca oglan dikkatimizi cekti

Anladim canim kisi atlatsak rahatlariz ins. Ben de uc gun yogurt tattirdim pek sevdiler diyemem bugun de elma hasliyip verim diyorum ama bi yandan da korkuyorum bogazlarina durur diye sen kati yiyecekler. Verince oyle bi sikinti oldu mu

Anladim canim kisi atlatsak rahatlariz ins. Ben de uc gun yogurt tattirdim pek sevdiler diyemem bugun de elma hasliyip verim diyorum ama bi yandan da korkuyorum bogazlarina durur diye sen kati yiyecekler. Verince oyle bi sikinti oldu mu
Evet yoğurdu ilk başta pek sevmediler sonradan alışıyorlar,ben ilk tattırdığım şeylerin hep püresini verdim yavaş yavaş kıvamı arttırıcam yani ikinci defa verdiğimde ama dün bal kabağını çatalla ezip verdim yediler çok şükür,bende korktup o yüzden püreyle başladım çünkü kıvamlı gelince bazen öğürüyolar alışkın olmadıkları için,bu arada elmayı haşlamadım ben normal verdim sonuçta meyve o haşlamana gerek yok bence

Elmayı pişirmene gerek yokki canım cam rendede rendeleyebilirsin

Sert olmaz mi ben de biraz yumusar diye dusunmustum. Sen su mu kattin verdigin yiyeceklere pure haline getirmek icin

Sert olmaz mi ben de biraz yumusar diye dusunmustum. Sen su mu kattin verdigin yiyeceklere pure haline getirmek icin
Elmayı direk blender dan geçirdim havucu haşlamıştım suyuyla 1 damlada zeytin yağı koymuştum öyle geçirdim,genelde buharda pişirmediklerimi sulu olarak geçirdim blender dan,yemeklik kabak,bal kabağı,ıspanak vs buharda pişirdim onlar kendince sulu zaten...

Hanımlar bebeklerden ayrı bir soru sorayım:) bugün ne pişirdiniz yemek? çok sıkılıyorum artık ne pişirsem diye düşünmekten

Kizlar esim trafik kazasi gecirdi 6 gundur hastanedeyiz boynunda kirik var ne olur biZe dua edin cok caresisiz bekletiyor dr lar sali gunu bi daha tomografi cekecek ameliyat tehlikeli dedi sali gunu karar vereceler ne yapacaklarina
Nasıl oldu eşiniz? İyi haberler almışsınızdır inşallah..

Kizlar cok sukur esimi eve cikardik kirik var ama zamanla tutar dedi dr sadece dikkat edecez ve hafta bi daha tomografi hic kipirdamiyor bunada cok sukur
Sizin adınıza çok sevindim. Allah size bağışlamış eşinizi. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.

Hanımlar bebeklerden ayrı bir soru sorayım:) bugün ne pişirdiniz yemek? çok sıkılıyorum artık ne pişirsem diye düşünmekten
Şu sıralar kereviz yapıyorum. Portakallı falan hoş oluyor. Ispanak, pırasa, kapuska, fırın yemekleri. Balık tüketmek lazım bol bol. Bende tıkanıyorum arada ne yapsam diye

Z zehra65 Pişik için bir krem kullanıyordun, nasıl oldu iyi geldi mi cnm?
Evet canim iyi geldi cok sukur. Kizimin pisigi pisigin de otesinee gecmisti dr alerjik bir durum olabilir diye o kremi verdi yani pisik degil de daha cok alerjik bi kremmis. Ben de surekli kontrol ediyorum boynu islak kalmasin diye. Diger kizim da yok bu biraz daha kilolu ondan olsa gerek.

Geçmesine sevindim canım,benimkilerin ikisinde de var bir bakıyosun az 1 gün bişey sürmeyince hemen kıp kırmızı oluyor birde kötü kokuyor, haftaya dr gidicez zaten onuda bir danışayım,ooff haftaya 6 ay aşısı var birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…