- 3 Eylül 2015
- 106
- 43
- 43
değerleriniz baya yüksek ikiz olabilir ben 7 haftada ikiz olduklarını öğrenmiştim. Hep tek kese görünüyordu. Hayırlısı olsun. Allah gönlünüzden geçeni versin inşallah.Merhaba kızlar adetime 5 gün kala degerim 459.9 çıktı 2 gün sonra 1262 çıktı adetime daha 2 gün vardı sonuç üzerinden 1 hafta gecti yarın tekrar kan testi yaptrcam henüz 4+3 olduğu için doktora gitmeyi erken buluyorum sizce ikiz gebelik ihtimali varmj
değerleriniz baya yüksek ikiz olabilir ben 7 haftada ikiz olduklarını öğrenmiştim. Hep tek kese görünüyordu. Hayırlısı olsun. Allah gönlünüzden geçeni versin inşallah.
Valla Can'ım benimde bin küsürmüş sonradan baktım. O değerin yüksek olmasının çoğul gebelik olma ihtimalini arttırdığından bile bihaberdim. İkiz diyince şaka yapıyor sandım dr. Benimki kendiliğinden oldu. Ailemde ikiz olanlar var. İkiz geninin kadından geldiğini de sonradan öğrendim. İkiz Bebek istiyorsan Rabbim duanı geri çevirmez inşallah.Amin canim inşallah bakalım hayırlısı neyse o olsun doktora ne zman gitmeliyim sizce sizin değerleriniz kaç çıkmıştı böyle yuksekmiydi:)
Valla Can'ım benimde bin küsürmüş sonradan baktım. O değerin yüksek olmasının çoğul gebelik olma ihtimalini arttırdığından bile bihaberdim. İkiz diyince şaka yapıyor sandım dr. Benimki kendiliğinden oldu. Ailemde ikiz olanlar var. İkiz geninin kadından geldiğini de sonradan öğrendim. İkiz Bebek istiyorsan Rabbim duanı geri çevirmez inşallah.
Bence değerlere değilde ultrason görüntüsü ve kalp atışlarını dikkate al. Hayal kırıklığı olmaması için. Hayırlısı neyse öyle olsun inşallahAslinda benim kucuklugumden beri hayalim bide öyle hissediyorum sanki :))) 2 aylık evliyim zaten bu kadar hızlı gelcen ide beklemiyoduk aslinda dediğim gibi hayırlısı neyse o olsun eşim de hep ikiz diyo ama bakalım ne olacakyarın ki değer belli eder zaten dimi :))
Bence değerlere değilde ultrason görüntüsü ve kalp atışlarını dikkate al. Hayal kırıklığı olmaması için. Hayırlısı neyse öyle olsun inşallah
:) gün geçtikçe uyumda artıyor. Biz onlara onlar bize alışıyor. Bide dertlerini anlatabilseler süper olacak. Bazen öyle ağlıyorlar ki elim ayağıma dolanıyor sanki yeni anne olmuşum gibi hissediyorum. Ama o masum halleri her şeyi unutturuyor.Kizlar nerelerdesiniz!!! Bebisleriniz nasilllar??? Benim kizlar lokum gibiler yahu yiyesim var:) gun gectikce tatliliklari artiyor bazen sevmekten cildiricam saniyorum:) ne guzel biseymis su annelik...
Benimkilerin uyku düzeni yok,hele ufaklık sabaha karşı sallanmak için uyanıyorKizlar nerelerdesiniz!!! Bebisleriniz nasilllar??? Benim kizlar lokum gibiler yahu yiyesim var:) gun gectikce tatliliklari artiyor bazen sevmekten cildiricam saniyorum:) ne guzel biseymis su annelik...
Oy benimkilerde diş çıkarıyor saat başı uyanır oldular. Ah o küçük zaten elebaşı:)Benimkilerin uyku düzeni yok,hele ufaklık sabaha karşı sallanmak için uyanıyor
Yorgunum,uykusuzum vs vs...
Bu ufakliklar hep mi boyle yaramaz olur ki benim bebis de oyle cok bilmis ve uykusuz bi biraksa ablacik uyuyacak da.Oy benimkilerde diş çıkarıyor saat başı uyanır oldular. Ah o küçük zaten elebaşı:)
Ayy canim ya ben de dun gun icinde uykusuzluktan bitaptim neyseki gece bebisleri esime biraktim baska odaya gidip uyudum bi uyandim saat 8.00 olmus o kadar iyi dinlenmisim ki.. Esine bi gecelik nobet tuttur bence sen de dinlenmis olursun.Benimkilerin uyku düzeni yok,hele ufaklık sabaha karşı sallanmak için uyanıyor
Yorgunum,uykusuzum vs vs...
Canım bizim iş kışın zor, sobalı evdeyiz başka odaya gitme imkanı yok, normalde çocuk odası olan oda, kışın oturma odası ve yatak odasına da dönüşüyor, ee çocuk odası olunca da küçücükAyy canim ya ben de dun gun icinde uykusuzluktan bitaptim neyseki gece bebisleri esime biraktim baska odaya gidip uyudum bi uyandim saat 8.00 olmus o kadar iyi dinlenmisim ki.. Esine bi gecelik nobet tuttur bence sen de dinlenmis olursun.
Bizim daha diş var bakalımOy benimkilerde diş çıkarıyor saat başı uyanır oldular. Ah o küçük zaten elebaşı:)
Suyundan da ekliyorum içine öyle çok kuru olmuyor. Azıcık azıcık vererek alıştırabilirsin. Benimkiler ilk başta suratlarını ekşitiyorlardı pütürlü sebzelerde. Şimdi alıştılar. Ben şimdiye kadar hiç çorba kıvamında vermedim. Önce kaşığın ucuna al öyle ver sonra arttırırsın. Avakadoyu verebildin mi?twinrose canım sen bal kabağını falan çatalla ezip veriyorum dedin ya,sanki boğazlarına takılacak gibi geliyor bana,sende nasıl oldu korkuyorum ben açıkçası...
Bal kabağını verdim eze eze,yediler çok şükür,avakadoyu vermedim ben daha yemedim oda zaten poşette çoktan gitmiştir unuttum yani,yenisini alıp önce ben deneyim diyorum bakalım...Suyundan da ekliyorum içine öyle çok kuru olmuyor. Azıcık azıcık vererek alıştırabilirsin. Benimkiler ilk başta suratlarını ekşitiyorlardı pütürlü sebzelerde. Şimdi alıştılar. Ben şimdiye kadar hiç çorba kıvamında vermedim. Önce kaşığın ucuna al öyle ver sonra arttırırsın. Avakadoyu verebildin mi?