İkizlerle Yeni Hayat

Kafanı hiç karıştırma bence çünkü her Bebek farklı. İkizlerin ikiside uyuşmazlarken. Ben kızlar 2 aylıkken sütümü sağıp ikiye bölüyordum. Sonrası bir öğünde kaç ml içiyorlarsa mamayla tamamlıyordum. Genelde haftabir iki hafta da bir 5 ml arttırıyordum veya çıkarıyorlarsa mamayı bir süre aynı ml kalıyordum. Bebekler biraz doyumsuz olabiliyor gazlarını çıkarırken yatışmıyorlarsa biraz avutmaya çalıştıktan sonra tabi. Doymamışlardır. Bu yöntem beni o Zaman yoruyordu. Şimdi daha iyiyiz.

Sordum canım,dönerse yazarım sana,o bazen aynı bazen farklı giydiriyor benim de düşündüğüm gibi aynı giydirmeyi sevmiyorum ben,her bebek her konuda farklılık gösterir ama yine de olasılığı bilmek iyi olur

Sordum canım,büyük küçüğün kıyafetlerini istiyormuş,alıp giyiyormuş:)

Veriş saatlerimiz bile aynıymış ama gece den sonra öğlen 1 e biraz zor dayanıyorlar 11 gibi süt iyice azalıyo.peki emzirme için bi düzeniniz var mı bizim genelde 1.5 saatte bir bazen 2 gece biraz daha uzuyo.uykunuz nasıl mesela 8 mamasından sonra nasıl yapıyosunuz?çok soru sordum ama sanki hep yanlış yapacakmışım gibi endişe ediyorum

Ben diş kaşıyıcı almıştım kaynatayım dedim.tencerenin kenarına değmiş deforme oldu daha kullanmadan.kaynatırsan başından ayrılma bence:) ben yıkadıktan sonra bi de sirkeyle yıkayıp durulıyorum.

Son düzenleme:

Bizim bi tanıdığın ikiz kızları var.alışveriş yaparken farklı kıyafetleri beğenip alsalar da sonradan giyerken aynısından isterim diye tutturuyolarmış. Zor iş.

Bizim bi tanıdığın ikiz kızları var.alışveriş yaparken farklı kıyafetleri beğenip alsalar da sonradan giyerken aynısından isterim diye tutturuyolarmış. Zor iş.
Şu an bile aynı oyuncağa yöneliyorlar. Bir süre aynı kıyafetleri giymek isteyeceklerdir. Hazırlıkları ona göre yapmak lazım

Kızlar ben yoğurttan sonra,meyve püresi mi versem suyu mu versem?
Mümkün olduğunca püre şeklinde vermeni tavsiye ederim cnm. Sıvı şeylere mama ve sütten dolayı alışıklar zaten. Çok yoğun püre değil tabi. Her sebze meyveyi 3er gün denetmelisin ki alerjileri var mı anlamak için. Bende bugün yoğurt mayaladım keçi sütünden. Vermeye başlayacağım. Umarım severler.

Benimkiler yoğurdu sevmedi,birazda zorla verdim acemilik işte,3 gün sonra tekrar vericem, İnşallah severler seninkiler,gerçi zor kısmı atlattınız siz,değişik şeyler denediler benimkiler mamadan sonra ilk olduğu için istemediler

Benimkilerin ilk başta sevmediği sonradan yediği şeyler var. Moral bozma sakın. Mama tatlı biraz anne sütü de öyle. Onun için yoğurt farklı gelmiş olabilir

Kızlar Şermin çarkacı'nın "oyuncu anne" adlı kitabını aldım. Çocuğumuzla Nasıl verimli Zaman geçiririzi anlatmış. Şimdi onu okumaya başlayacağım. Eğlenceli bir kitap gibi duruyor.

Kızlar Şermin çarkacı'nın "oyuncu anne" adlı kitabını aldım. Çocuğumuzla Nasıl verimli Zaman geçiririzi anlatmış. Şimdi onu okumaya başlayacağım. Eğlenceli bir kitap gibi duruyor.
Valla okumaya zamanın varsa ne güzel cnm,biz birde eşimle kpss çalışıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum

Kuzlar çok şükür ikizlerimi çarşamba günü saglıkla kucagıma aldım yaramaz iki oglum var dogru düzgün sütüm yok ama yine de emzirmeye çalışıyorum arada mama takviyesi yapıyoruz mecburen bi de çok gazlılar ve uyumayı sevmiyolar kıpır kıpırlar

Gözünüz aydın Allah uzun ömürler versin paşalara, bol bol emzirin yinede bollaşır emzirdikçe,hatta mamaya gerek yoktu onların midesi küçücük o ilk ağız sütü bile yeter onlara,gazları normal 3 aya kadar mecburen çekiliyor ilk 3 aydan sonra rahatlıyorlar

Allah analı babalı büyütsün. Vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Bol su, her fırsatta uyu ve bol emzir. Zaman'la artacaktır sütün. Hı bide dikişlere dikkat.

Kizlar bu mama konusunda bi dikis tutturamadik. Hipp ten bebelac a gectik ama sevmediler. Aptamil kullanayim dedim dr onay vermedi. Hero baby onerdi. Aldim bugun ilk deneme bassarili oldu sevdiler ama ben yine de rahat degilim. Acaba hero baby kullanan var mi nasil memnun kaldiniz mi paylasimlarinizi bekliyorum:)

Doğumdan sonra hastane de bize doktor evolvia yazmıştı,onu kullanmaya başamıştık sonra o içimize sinmedi aile hekimi aptamil daha iyi dedi o günden beri aptamil kullanıyoruz memnunuz,hero baby, evolvia gibi pek kullanılmayan bir marka sanki.
Bu arada bende seni soracaktım, senin kız nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…