İkizlerle Yeni Hayat

Bizimkinin biriside öyleydi doktor baktı çok şükür bir şey çıkmadı,dişten kaynaklı büyük ihtimal dedi,inşallah sizdede öyle bir şeydir...
Usutmus dedi dr cok sukur kotu bisey yokmus. Cok fena olsuruyor garibim oksurmektn uyuyamiyor. 4 ayliklar daha erken degil mi dis olayi

Usutmus dedi dr cok sukur kotu bisey yokmus. Cok fena olsuruyor garibim oksurmektn uyuyamiyor. 4 ayliklar daha erken degil mi dis olayi
Anladım canım geçmiş olsun,diş çıkarma için erken evet ama yer yapıyor şimdiden yani normal şeyler bunlar...

Bende baltali keci sutu kullaniyorm 3. Yapisim yeni mayaladim simdi yiyolar simdilik bakalim ek gida da bende cok heyecanliyim ama ikisine yedirmek zor oluyo saatleri uymuyo biri uyanik oluyo biri uyuyo cok acken verince mama istiyolar yemiyolar bu duzene giremedik henuz ama zorlamiyorum,cok da daha 5 ay yeni biticek diye

Ek gıda muhabbeti başlamış yine( en sevdiğim konu ) ben muhallebi yapim evde dedim.pirinç unu aradım marketlerde bulamadım.tedavülden kalkmış heralde :)
Muhallebiye baslamadik henuz ama bende haftaya basliyin diyorum gurme bebek sitesinde guzel tarifler var hersey pure muhallebi falan mamayla bile muhallebi yapiliyo deneyen varmi hic

Ben baştan beri ikisini aynı anda yatırıp uyandırıyorum yoksa zor oluyor benim için. İşim hiç bitmiyor öyle.
Keçi sütüyle mayaladığım yoğurt sulu oldu. İlk defa keçi sütü kullanmıştım. Sen hangisini tercih ettin yağlı mı yağsız mı?

Yagsizi varmi bilmiyorm ama aldigim baltali sise sut yagli yaziyo ustunde simdi baktim guzel tutmus ama inek yogurduna gore zaten biraz daha civik olirmus keci yogurdu gecenki yaptigim daha civikti benimkilerinde uykulari ayni olmuyo iste bazen ayni uyusalar bile kiz daha once uyaniyo hep oglan uyuyo uyandirsammi bilemedim

Benim biri de mamayı kendi içmeye hevesli ama pek beceremiyo henüz. Ben normal patates veriyorum.onu vetdipim gün kaka yapmıyolar.peşine armut veriyoraaum.ertesi gün yapıyolar. Ben de tahıllı muhallebi yapmak istiyodum.tahıl 8.aydan sonra veriliyomuş.pirinçle yapmaya karar verdim ama pirinç unu bulamıyorum.büyük marketlerde vardır ama haftasınu gidebilirim ancak.

Bende gece uyandırıyorum birisi uyanınca ona yedirip yatırıyorum sonra diğerini yediriyorum öyle uyuyabiliyorum 1-2 saat yoksa yat kalk sersem gibi olurum

Bende gece uyandırıyorum birisi uyanınca ona yedirip yatırıyorum sonra diğerini yediriyorum öyle uyuyabiliyorum 1-2 saat yoksa yat kalk sersem gibi olurum
Gece bisey vermiyorum henuz 7.30 8.00 gibi bi ogun mama sonra 10da uyku 12 gibi uyandirmadan bi mama daha sonra sabaha kadar uyku cok,sukur muhallebiye gecince aksam onu veriliyo galiba ama gece mama veririm yine yoksa uyanirlar

Ben yogurdu gecen elma puresi katip verdim cok severek yediler bide havuc balkabagi pirinnle pureye bayildilar balkabagi cok besleyiciymis hem de lifli oldugu icin kabiz da yapmaz

Gece bisey vermiyorum henuz 7.30 8.00 gibi bi ogun mama sonra 10da uyku 12 gibi uyandirmadan bi mama daha sonra sabaha kadar uyku cok,sukur muhallebiye gecince aksam onu veriliyo galiba ama gece mama veririm yine yoksa uyanirlar
Yok canım zaten ben ek gıdaya geçmedim daha, mama veriyorum onu kastettim

Ben yogurdu gecen elma puresi katip verdim cok severek yediler bide havuc balkabagi pirinnle pureye bayildilar balkabagi cok besleyiciymis hem de lifli oldugu icin kabiz da yapmaz
Evet balkabağı çok iyi diyorlar,buzluğa stok yaptım,ne zaman mevsimi geçeceği belli olmaz:)

Balkabağı benim birine alerji yaptı.8. Aydan sonra bidaha denicem kış bitmeden inşllh.

Kızlar 8 ay sonra adet oldum ama 2 gün sürdü. Ve o kadar fazla gelmedi. Hatta normalden azdı. Normal mi sizce?

Ay maşallah sabaha kadar uyku hayal gibi kaç aylıktı bebişler

Kızlar 8 ay sonra adet oldum ama 2 gün sürdü. Ve o kadar fazla gelmedi. Hatta normalden azdı. Normal mi sizce?
Ben lohusalıktan sonra oldum cnm,tam bilmiyorum ama 8 ay olmuş düzenli olmaması normal gibi geliyor bir daha ki sefere düzelir bence ama içine sinmezse dr gidebilirsin,benimde bu ay 2 kere oldum stresten ve yorgunluktan diye dşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…