Doktor gece kaşıntıdan uyuyamıyorlar sa diye yazdı bulunsun dedi,çok şükür öyle ağlama durumu pek yok bazen diş kaşıyıcı veriyorum çünkü emziği o yönde kullanıyorlar,birde daha kavrama yeteneği yok zamanla olacak o yüzden ellerinden düştükçe sinirden bağırıyorlar,o halleri çok tatlı oluyor onlar için kötü olsa da :)Bende öyle düşünüyorum. Şu an yattıkları yerde bize bağımlılar. Yürüdüklerinde oyalanacaklardır biraz daha.
kremi duydum ama ağlama durumu var mı? Yoksa kaşınsın. Kremde bir ilaç neticede. Benimkilerin dişleri çıkmıyor dr a sordumhighheellls kalsiyum takviyesi öneriyor musunuz? Hayır dedi. Bırak erken çıkmasın dedi:))
Bende öyle düşünüyorum. Şu an yattıkları yerde bize bağımlılar. Yürüdüklerinde oyalanacaklardır biraz daha.
kremi duydum ama ağlama durumu var mı? Yoksa kaşınsın. Kremde bir ilaç neticede. Benimkilerin dişleri çıkmıyor dr a sordumhighheellls kalsiyum takviyesi öneriyor musunuz? Hayır dedi. Bırak erken çıkmasın dedi:))
Kalsiyumu kullanmaya başladınız mı? Bu arada ek gıdada ne yapıyorsun? Bizim dr öğüne geçin dedi.Bizimki diş için demedi.ben yorumladım öyle.genel olarak kalsiyum eksik kalıyo dedi.vardır bi bildiği gördüğü diyorum. Dişin geç çıkması bence de bi bakıma daha iyi.geç dökülür.geç çürür.
Öyle yapıyım o zaman ama doymayınca ağlıyolar sabredemiyolar memeeden gelmesine. Mamanın peşinden mi emzirsem n yapsam. Teşekkür ederim bu aradaSen hic oyle havadan moral bozanlara bakma yürüyünce ısın yarı yariya hafifliyo arkandan gelmeleri bile vok buyuk nimet ki buyudukce laftan anliyolar kendilerini ifade ediyilar uykular daha düzeliuo iştah yeme düzeliyor ben buyudukce güzelleşiyor kolaylaşıyor doyenlerdenim..sevimlilikleri dillenmeleri ayrı Bisr zaten cocuk bakmak zevkli hale geliyor..19 aylığız biz su anda..
Boyle zamanları kendine güvenmek icin fırsat gor zannettiğin kadar zor olmayacak dene yalniz olmayı cesaretin gelecek ve daha güçlü hissedeceksin..
Can'ım daha cok yenisin beni dinle hic sağmafan surekli emzir her emzirme 20 dk olsun en az sütun artacak makinadan çıkana güvenme makina ve emzirme ayni degil bide sunu unutma meme sise gibi emip biten bise degil surekli geliyo surekli tazeleniyo sen emzirdikce bos bos enseler bile Bi sure sonra yine kaynar gelir her emmenin arası en az 20 dk olsun ama inan bana ac olunca cocuklar da emecek Biberon verirsen emmezler sadece sağarak da sütun çoğalmaz azalır biter
Ay herkes aynı mı yaa:)maşallah ikisini aynı anda nasıl emziriyosun burunlarını nasıl açık tutuyosun aynı anda? Yatmaları da iyiymiş.Seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım sütün yetmiyo diye günde 2 ye çıktık bazen 3 oluyo mama sayımız.gece bakımını dersen ikisini aynı anda emzirmeyi dene ben öyle yapıyorum bide ben mamanın birini yatarken birini de 2 gibi onlar tam uyanmadan veriyorum biraz uzun uyuyorlar sabaha karşıda emZiriyprum.sende öyle deneyebilirsin gündüz nasıl olsa birileri varken emzirmem kolay olur.eş konusunu hele hiç açma bende az önce o işe gidince uzun bi mesaj yazdım ona içimi döktüm bilmem anlar mı
Yok emzirdikten sonra mama verin. İlk biberonu alırlarsa memeyi almak istemezler. Yada biri mama içerse diğerinide emzirirsiniz. Bir sonraki öğünde değişirsiniz.Öyle yapıyım o zaman ama doymayınca ağlıyolar sabredemiyolar memeeden gelmesine. Mamanın peşinden mi emzirsem n yapsam. Teşekkür ederim bu arada
İlk 3 ay zor tek bakmak gazlılarsa. Birileri yardım ederse iyi olur. Sonra tek bakabilirsiniz. Tabi size bağlı. Sistemli olmalısınız.Kızlar ikiz bakımı zor mu.yardimci aldınız mi
Siz yardım aldınız miİlk 3 ay zor tek bakmak gazlılarsa. Birileri yardım ederse iyi olur. Sonra tek bakabilirsiniz. Tabi size bağlı. Sistemli olmalısınız.
İlk zamanlar annem ve kv dönüşümlü geldi şimdi tek bakıyorum.Siz yardım aldınız mi
Kalsiyumu kullanmaya başladınız mı? Bu arada ek gıdada ne yapıyorsun? Bizim dr öğüne geçin dedi.
Bize kuşluk vakti meyve öğlen çorba akşam 7 tahıllı hip muhallebi önerdi. Hipp konusunda emin olamıyorum.Kalsiyumu kullanıyoruz.bitince kontrole gitcez.biz yoğurtla tekrar başladık.ikisi de bayıldı.3 gündür de muz veriyoruz.bugün son.yarına allah kerim :)
Canım ilk memeyi ver yoksa guzel emmezler acken ve uzun emmeliler ben sana Bi mama takviyesiz dene derim sütun 2-3 gunde onların çektiği kadar çoğalacak göreceksin..ben hic mama vermedim ikizlerime yetti sut neden yetmesin ki karnımızda ii Bebek olabiliyorsa sut de yetebilir..eger istisna Bi durum yoksa 1000 anneden birinde aut bezleri az çalışıyor dünyada..1000 de 1 degilsen sütun yeterÖyle yapıyım o zaman ama doymayınca ağlıyolar sabredemiyolar memeeden gelmesine. Mamanın peşinden mi emzirsem n yapsam. Teşekkür ederim bu arada
İyi ki gelip yazıyorsunuz. Beni rahatlatıyorsunuz cevaplarınızla açıkçası. Dişi kafama takıyordum. Teşekkürler:)Kızlar bizim dişler birinin 11 ayda birinin 14 ayda cikti sorun yok bu da genetik Bi durum..gec çıkan dis anneyi daha az yoruyo uyku ve huzursuzluk olarak..buyudukce dis o kadar etkilemiyo sanirim..
Merhaba:) durumlar Nasıl?Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba
Çok haklısınCanım ilk memeyi ver yoksa guzel emmezler acken ve uzun emmeliler ben sana Bi mama takviyesiz dene derim sütun 2-3 gunde onların çektiği kadar çoğalacak göreceksin..ben hic mama vermedim ikizlerime yetti sut neden yetmesin ki karnımızda ii Bebek olabiliyorsa sut de yetebilir..eger istisna Bi durum yoksa 1000 anneden birinde aut bezleri az çalışıyor dünyada..1000 de 1 degilsen sütun yeter
Evet ağlayacaklar biraz ve bakacaklar ki doymak icin emmek zorundalar ve baska bise gelmeyince emecekler mecbur.. inatlaş demiyorum sakin ve kararlı ol emerlerken vaslarini oksa sev ...daha bu kararlılığa vok ihtiyacin olacak ileride uyku ve yeme düzeni kurmaknicin .