İkizlerle Yeni Hayat

Ya bi de gaz damlası olarak aguline kullanıyorum. İçinde şeker var ama. Şeker alsınlar istemiyorum vücutlarına çok. Zincoya baktım internetten içerik olarak şeker yoktu. Aldım baktım onda da alkol var. Ne vereyim ben şimdi uff..
Ben hiç bir damlayı önermem. Çok aşırı rahatsız olup ağlamıyorlarsa 3 ay dişinizi sıkın derim. İlaç dediğin bir yeri yaparken diğer yeri bozuyor. Dediğiniz gibi kimisinde şeker kimisinde alkol kimisinde başka zararlı bileşenler var. Masaj deneyebilirsiniz

Ya bi de gaz damlası olarak aguline kullanıyorum. İçinde şeker var ama. Şeker alsınlar istemiyorum vücutlarına çok. Zincoya baktım internetten içerik olarak şeker yoktu. Aldım baktım onda da alkol var. Ne vereyim ben şimdi uff..
Biz arada böyle ağlamaklı olduklarında kimyonlu su veriyoduk en azından doğal, doktor şurup yazmıştı onu bir iki kere kullandık başta ama zamanla geçti şükür,bence çok çok zorlanmadığınız sürece ilaç türü şeyler vermeyin

İyi ki gelip yazıyorsunuz. Beni rahatlatıyorsunuz cevaplarınızla açıkçası. Dişi kafama takıyordum. Teşekkürler:)
Can'ım iste bende aynı yerlerden geçtim tecrübesizlik cok zor bise bilirim cocukları biraz rahat bırakmak lazım Nasıl kalplerini biz attırmıyoruz onun gibi hersey bizim elimizde degil takmaya gerek olmadıgını sonradan anliyo insan..
Çok haklısın :KK43: sağlıkocağında hemşire de mamayı azalt dedi. Fazla kilo almışlar dedi, saatte bir acıkıyolar diyince doyma hislerini kaybediyolar dedi, üzüldüm. Sadece emzirmeyi denicem. Umarım 1000de 1 değilimdir :KK43: çok kistim var onlarla alakalı olabilir mi diye de düşünüyorum ufff bu üzülüyorumZ
Can'ım 1000 de bir olsan 2 saat gectigi galde memenin dolmamış olması içinden 10-20 vc çıkması lazım..degildindir kistle de Bi alakası yok bu islerin benim Bi arkadasım kistiyle 2 yasına yakın emzirdi..sebat et bana dua edersin ilerde.. Ha bide 3 ay geçince 2 saat geçmeden emzirme derim 2 saat ara ver 20 dk emsin bu sekilde zamanla 3-4 saat olacak hem cocuk daha guzel emer daha guzel beslenir hemde sütun guzel olur..ama 3 aydan once her istediğinde vermek en güzeli ac oldugu icin degil gazdan da emmek ister cocuklar haberin olsun..
Gaz damlaları şurupları hic bir ise yaramıyor mama azalınca belki gaz azalı ama 3 ay gaz sıkıntısı oluyo Bi Sabah kalkıyorsun aaa gaz gecmis :) sabret derim zor ama sabır

Bize kuşluk vakti meyve öğlen çorba akşam 7 tahıllı hip muhallebi önerdi. Hipp konusunda emin olamıyorum.

Bize muhallebiyi sütle yap demişti.daha hiç vermedim.ama tahıllı mamayı eşimle ciddi ciddi düşünüyoruz bu aralar.bi ara uykuları iyice düzene girdiydi.bi haftadır cozuttular.3 saatte bir kalkıyoruz istisnasız.

Bize maflor önermişlrrdi hastaneden çıkarken.sonra başka bi doktor aguline verdi.bi de bitanesine ilk gidişimizde aguline kullandığımızı söylemiştim.onu kullanmayın ilaç bazlı demişti.onun yerine maflor kullanın demişti.anne sütüyle daha uyumluymuş. Açıkçası ben ikisinin de faydasını hissetmedim .

Ya kızlar benim biri normalde doymak bilmezdi.bikaç gündür hem huzursu.hem biberonu reddediyo.30 40 cc açlığını bastırcak kadar içip ağlamaya başlıyo.ve diliyle biberonu itiyo.diş çıkartıyo olamaz çünkü dişleri daha baya aşağıda. Dans ederek içiriyorum.ek gıdayı tatlı kaşığıyla veriyodum ağzını acıtmış olabilir miyim ki.bugün silikon kaşıkla verdim.

Bizim de bigün çokkk yoruyolar.ertesi gün bi bkamışın gönül alıyo gibi pamuk gibiler.

Benimkiler sallanarak uyumaya alışıklar uykusu gelince ağlıyorlar emzikverip sallıyoruz anakucağında emzikle oynamaya başlıyor emzik düşünce ağlıyor 10-15 dk cebelleşiyoruz o yüzden bugün çıldırdım,bi onun elini emzikten çek bi ötekinin :KK34:

Ya kızlar benim biri normalde doymak bilmezdi.bikaç gündür hem huzursu.hem biberonu reddediyo.30 40 cc açlığını bastırcak kadar içip ağlamaya başlıyo.ve diliyle biberonu itiyo.diş çıkartıyo olamaz çünkü dişleri daha baya aşağıda. Dans ederek içiriyorum.ek gıdayı tatlı kaşığıyla veriyodum ağzını acıtmış olabilir miyim ki.bugün silikon kaşıkla verdim.
Yok canım neden acıtasın ki tepmedin ya ağzına kaşığı hem öyle olsa kaşıkla verirken çok ağlardı,diş olma ihtimali yüksek çünkü iştah gidiyor o zaman,zaten hemen çıkmıyor bizimkilerde daha erken zaten ama belirtiler başladı iştahsızlık öksürük hafif ateş gibi çok şükür geçti ama daha çıkmadı işte yer yapıyor demekki beklemedeyiz

Bize muhallebiyi sütle yap demişti.daha hiç vermedim.ama tahıllı mamayı eşimle ciddi ciddi düşünüyoruz bu aralar.bi ara uykuları iyice düzene girdiydi.bi haftadır cozuttular.3 saatte bir kalkıyoruz istisnasız.
Bizde aynı durumdayız. Gelişim atağı olabilir diye teselli ediyorum kendimi.

Tatlı kaşığı ile verme canım. Silikon daha iyi oluyor. Hem diş kaşımakta da kullanıyorlar iyi oluyor.

Benimkiler sallanarak uyumaya alışıklar uykusu gelince ağlıyorlar emzikverip sallıyoruz anakucağında emzikle oynamaya başlıyor emzik düşünce ağlıyor 10-15 dk cebelleşiyoruz o yüzden bugün çıldırdım,bi onun elini emzikten çek bi ötekinin :KK34:
Ana kucağında uyutup yatağa mı alıyorsunuz canım? Bizimkilerinde bir günü ötekini tutmuyor. Bi çok iyiyiz bir cazgır yer gök inliyor ağlamaktan.

Ana kucağında uyutup yatağa mı alıyorsunuz canım? Bizimkilerinde bir günü ötekini tutmuyor. Bi çok iyiyiz bir cazgır yer gök inliyor ağlamaktan.
Yok canım anakucağındalar her zaman yatağa alınca uyanıyorlar yada 5 dk sürmüyor uyumaları,çok rahatsızım bu konuda ama düz yatak pek sevmiyolar

Benim prensesler sürekli yerdeler. Ama artık yorgan kesmiyor dışarı yuvarlanıyorlar. Biri hala çok huysuz. Ağlamayı kullanmaya başladı. Numaradan ağlamalar falan. :KK43:
Ben daha yere koymaya başlamadım yakında başlayim diyorum büyük olan az kaldı dönmeye yan duruyor çok komik:)
küçük daha kafayı kaldıramıyor yada kaldırmıyor koltuğu açıp üstüne yatırıyoruz yüz üstü egzersiz için alışsınlar yere geçelim diye, ben artık anlıyorum zaten yalandan ağlamayı falan en çok ufaklık yapıyor çok fena çok çekicez diyoruz ilerde de ondan

Yok canım anakucağındalar her zaman yatağa alınca uyanıyorlar yada 5 dk sürmüyor uyumaları,çok rahatsızım bu konuda ama düz yatak pek sevmiyolar
Benimkiler ana kucağında çok terliyorlar. Yani yine sen bilirsinde kafaları öyle düzlenebilir. Birde anakucağında 3 saatten fazla tutmayı önermiyorlar.

Benimkiler ana kucağında çok terliyorlar. Yani yine sen bilirsinde kafaları öyle düzlenebilir. Birde anakucağında 3 saatten fazla tutmayı önermiyorlar.
Anladım canım bakalım yavaş yavaş işte yere alıştırırsak ana kucağındaki zaman kısalır diye düşünüyorum

X