İkizlerle Yeni Hayat

[QUOTE="twinrose, post: 43662716, member: 667sanırım rhaba bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah. Yoğun bakımda fazla kalmamışsınız. Oksijeni küvezde içinden mi almışlar yoksa entübe mi olmuşlar. Epikriz de entübeyle ilgili bir süre yazıyor mu? Entübede cihazla oksijen veriyorlar. Fazla uzun süre oksijen alması pek iyi değil.
İçinizde gram şüphe varsa bence doktor desede demesede yaptırın bütün kontrolleri. Çünkü keşkeler insanı çok yıpratır. Rop, bera, çocuk nörolojisi, çocuk kardiyolojisi gibi kontroller var.[/QUOTE]
Entube derken ventilatore baglanmasiysa evet sanirim bağlanmışlar. Çünkü kafalarinda bikac gun sonra fanus vardi ve dr kuvez ici oksijene gectik dedi. Demekki oncesinde makinaya baglanmislar sanirim

Kızlar bebekleri 3 saatte bir besleyenler nasıl yapıyorsunuz saati gelince uyandırıyor musunuz yoksa uyannalarını mı bekliyorsunuz. Gece uyanmalarını bekliyorum gündüz çok düzensiz bazen 3 saati geçiyo uyanmaları bazen saat başı uyanıp ağlıyorlar.bide sütüm az gelmiş bu hafta küçük olan az kilo almış. Ben sadece yatarken mama veriyordum mama sayısını artur dedi doktor.nasıl yapmam lazım her emzirmeden sonra az mama mı yoksa bi beslenme meme diğeri mama mı

Merhaba arkadaslar.19haftalik ikizlare hamileyim. .isim konusunda cok kararsizlik yasiyoruz. Fikir olmasi acisindan ikizlerinizin ismini soylermisiniz.kiz erkek farketmez. Cunku bir kiz bir erkek minnak bekliyoruz

Sen yeni doğum yaptığın için 3 saati geçmemeleri lazım beslenmelerinin gece de gündüzde. Bir süre sonra gece ağlayınca beslemeye başladım ama 3 aylık olmuşlardı o Zaman. Ben ilk zamanlar sağıp ikiye bölüyordum geri kalanı mamayla tamamlıyordum ama şimdi biri mama içerken diğeri emiyor. Tomrisin emzirme ve süt arttırma notlarını okuyabilirsin. İnternette var

Tomrisin notlarını okumuştum peki sen emzirme kampı uyguladın mı işe yarıyor mu?

Tomrisin notlarını okumuştum peki sen emzirme kampı uyguladın mı işe yarıyor mu?
Ben ilk başta emziremedim. Sonrasında o notlardan baya faydalandım ve emzirmeye başladım. Ama mamayı bıraktıramadım. Öyle bir ortamım olmadı. Tek başına ilgilenmeye çalışıyorum.

Bebekleriniz ilk dogdugunda hangi damlaları kullandınız. Bize ferrum devit 3 ve zincomega verdi ama demir damlası 4. Aydan sonra oluyormus genelde. Bu arada 35 haftalik doğum yaptım. Prematüre ddiye mi verdi ki

Bebekleriniz ilk dogdugunda hangi damlaları kullandınız. Bize ferrum devit 3 ve zincomega verdi ama demir damlası 4. Aydan sonra oluyormus genelde. Bu arada 35 haftalik doğum yaptım. Prematüre ddiye mi verdi ki

Ben 33 haftalık doğum yaptım.4.ayda verdi.

Ben küvezden çıktıklarından beri veriyorum ferrum ve d vitamini.

Zinco Mega hariç dier lerini kızimda kullandım 32 haftalik dogdu. İkizlerim 36 hafta da doğdu belli bi aydan sonra dvit daha sonra demir verdiler. Dvit veriyorum da demir hergün veremiyorum.

Zinco Mega hariç dier lerini kızimda kullandım 32 haftalik dogdu. İkizlerim 36 hafta da doğdu belli bi aydan sonra dvit daha sonra demir verdiler. Dvit veriyorum da demir hergün veremiyorum.

Benim de demir aksıyo.öyle ağlıyolar ki bi an önce sütlerini vereyim bidahaki öğün demir veririm diyorum.kalıyo sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…