Merhaba tecrübeli anneler benim ikizlerim daha dunyaya gelmediler ama genede size sorularım var. Öncelikle biz yatak odasında değil bebek odasında yaticaz eşimle çift yatağımizi oraya taşıdık ve halamdan torununun park yatağı geldi bize ama bir tane yani tek park yatak bizi nezaman a kadar idare eder sizce? Ve tek bakan varmı ikizlerine bu konu beni çok üzüyor hep zor diyorlar kara kara düşünüyorum arada sırada gelen olur gündüz ama okadar yani arada sırada tek başına bakıp aşırı sorun yaşamayan varmı içimi rahatlatmak istiyorum
Ben tek baktim hep uc bucuk aylik olduk. Gaz olayindan uc ay cok sikinti yasadim bi onbes gundur duzeldiler biraz. Ama zor mu dersen ne yalan soylim cok zor . bu zorluk zamanla azaliyor hem benimkiler deli gibi gazliydi belki sizin bebisler daha iyi olur icin rahat olsun zamanla insan bunyesi alisiyor ilk zamanlarki gibi degilim daha rahatim o korkkular panik halleri gecti. Zamanla herseyin ustesinden gelebilecegine inaniyorsun. Bi de Allah kuluna kaldiramayacagi yuku vermez.Merhaba tecrübeli anneler benim ikizlerim daha dunyaya gelmediler ama genede size sorularım var. Öncelikle biz yatak odasında değil bebek odasında yaticaz eşimle çift yatağımizi oraya taşıdık ve halamdan torununun park yatağı geldi bize ama bir tane yani tek park yatak bizi nezaman a kadar idare eder sizce? Ve tek bakan varmı ikizlerine bu konu beni çok üzüyor hep zor diyorlar kara kara düşünüyorum arada sırada gelen olur gündüz ama okadar yani arada sırada tek başına bakıp aşırı sorun yaşamayan varmı içimi rahatlatmak istiyorum
Bende tek bakıyorum. Tek bakmak daha planlı yaşamayı ve kendi çocuklarını kendi kuralların doğrultusunda yetiştirmeyi sağlıyor. Ama ilk Zaman'larda bebişlerin kendi oyalanamadıkları için aynı anda ağlayabilirler. Buda sıkıntılı oluyor. Bir süre sonra biri oyuncağıyla oyalanırken sen diğerini besleyebiliyorsun. Birde bazen çok bunalıp eşe sarma durumu var ona girmiyorumMerhaba tecrübeli anneler benim ikizlerim daha dunyaya gelmediler ama genede size sorularım var. Öncelikle biz yatak odasında değil bebek odasında yaticaz eşimle çift yatağımizi oraya taşıdık ve halamdan torununun park yatağı geldi bize ama bir tane yani tek park yatak bizi nezaman a kadar idare eder sizce? Ve tek bakan varmı ikizlerine bu konu beni çok üzüyor hep zor diyorlar kara kara düşünüyorum arada sırada gelen olur gündüz ama okadar yani arada sırada tek başına bakıp aşırı sorun yaşamayan varmı içimi rahatlatmak istiyorum
Canım anne sütü yetiyordur inşallah sadece erken hazmedilir onun için emmek ister sık sıkNe ile besliyorsunuz mama mı anne sütü mü ben gündüz anne sütü veriyorum gece yatarken yani günde bir kez mama veriyorum mama alınca biraz uzun uyuyorlar 3 saate yaklaşıyor ama gündüz saatleri belli olmuyo anne sütü mü yetmiyo yeterli ememiyorlar mı anlamadım
Benimkiler yarı mama yarı süt. Evet mamanın hazmı daha geç oluyor. Gündüz 3 saatte 1. Gece kaçta ağlarlarsa besliyorumNe ile besliyorsunuz mama mı anne sütü mü ben gündüz anne sütü veriyorum gece yatarken yani günde bir kez mama veriyorum mama alınca biraz uzun uyuyorlar 3 saate yaklaşıyor ama gündüz saatleri belli olmuyo anne sütü mü yetmiyo yeterli ememiyorlar mı anlamadım
Canim öncelikle Allah kucağına saglikla kavuştursun diyeyim..sorularına gelince 3 ay tek beşik yetiyo cunku kipirdamiyolar hiç..tek bakabilirsin tabiki bende tek baktım ama ilk 2-3 ay birilerinin gelmesi iyi olur hem alışma sureci hemde gaz dönemlerinde zorlanırsin diyeyim..korkarsan bakamazsın korkma ve kararlı ol evet cok zor ama birileri olunca daha kolaylasmiyo hersey hepsiniN ayrı Zorluğu var..ama zamanla kabullenip alışıyorsun ve git gide kolaylasiyo zevkli ve eğlenceli hale geliyo ben o uykusuz her gun ağladığım günleri unuttum bile düşününce guzel seyler geliyo hep aklıma..tadini cikar hamileliğinin bol bol uyu Bi sekilde yoluna giriyo merak etmeMerhaba tecrübeli anneler benim ikizlerim daha dunyaya gelmediler ama genede size sorularım var. Öncelikle biz yatak odasında değil bebek odasında yaticaz eşimle çift yatağımizi oraya taşıdık ve halamdan torununun park yatağı geldi bize ama bir tane yani tek park yatak bizi nezaman a kadar idare eder sizce? Ve tek bakan varmı ikizlerine bu konu beni çok üzüyor hep zor diyorlar kara kara düşünüyorum arada sırada gelen olur gündüz ama okadar yani arada sırada tek başına bakıp aşırı sorun yaşamayan varmı içimi rahatlatmak istiyorum
Teşekkür ederim cevabın için sadece anne sütü ile beslediğiniz bir dönem oldu mu?bide uyku eğitimi nasıl veriliyo gerçi bizim için çooook erkenDeliprensesim selam..benim kızlar 3 ay benim odamda tek beşikte yattılar 4. Ay kıpırdanmaya başladıkları icin beşikleri ve dolayisiyla Odalarını ayirdim ben gece odalarında gidip gelerek misafir oldum..
Uzun uyku demişken bu herkeste farklı ama gece beslenmesinin bitmesi ve uykuya kendisi geçmesi uyku suresini artırıyor..uyku eğitimi bizde donum noktasıydı sobra memeyi bıraktık ve 1 ay icinde uykular düzeldi cok şükür..uyku eğitimini 11 ayda verdim bu arada..
Biz hep N11 ve gitti gidiyordan alıyoruz herşeyi uygun bence...Kışlık mont kıyafet mama bez vb netten uygun alışveriş yapabileceğimiz yerler var mi
Hadi geçmiş olsun, inşallah sorunsuz atlatırsın,darısı bize...6.ay aşılarımızı olduk kızlar ateşsiz atlatan var mı???
Bizde ateş yapmadı. Öncekilerde olmuştu ama. İnşallah sende ateşsiz atlatırsın.6.ay aşılarımızı olduk kızlar ateşsiz atlatan var mı???
Hiç ateş olmadı çok rahat geçti. Bi oncekinde ateş olmuştu ama.6.ay aşılarımızı olduk kızlar ateşsiz atlatan var mı???
Çok tşk ediyorum.bizde de olmadı.sadece gece biri uykuya dalmakta güçlük çekti ama aşıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.9.aya kadar rahatız allahın izniyle.Hiç ateş olmadı çok rahat geçti. Bi oncekinde ateş olmuştu ama.