İkizlerle Yeni Hayat

Ben dr sordum bu keci sutu olayini anne sutune yakin deniyor ama oyle birsey yok dedi tamam faydali ama bir okadarda allerjik reaksiyonlari var sen yogurdu inek sutuyle mayala dedi bana

Ek gıdacılar ne yapıyorsunuz? Biz ikea'dan mama sandalyesi aldık 2 tane. Oturtarak ek gıda denemesi yapıyorum. Baya sevdiler gibi sandalyeyi:)) birde tadım yaptıracak mevsimlik ne var? Zorlanmaya başladım çeşit bulmakta. Bugün tatlı patates diye bir sebze var onu tattırdım. Beğendiler benimkiler.
Ben internetten aldim mama sandalyesi ama daha oturamiyorlar o yuzden deneyemedik ama genis rahat , ek gida iyi bakalim ama dis ciktigi icin 2 gun kasikla yemek istemediler zorlamadim bende hic

Ben internetten aldim mama sandalyesi ama daha oturamiyorlar o yuzden deneyemedik ama genis rahat , ek gida iyi bakalim ama dis ciktigi icin 2 gun kasikla yemek istemediler zorlamadim bende hic
beslerken yattıkları yerden mi besliyorsun? Aynı anda ikiside mi besleniyorlar yoksa sırayla mı?

İkea antilop mama sandalyesi aldım bir de içinin minderi var onla baya daraldı şimdi tam sigiyorlar.biraz büyüyünce nolcak bilmiyorum.

Bizde diş olayına giriş yaptık:KK51:
bir tanesi öksürüp duruyordu 3 gündür sağlık ocağına gittik doktor devam ederse öksürük şurubu yazdı verirsin dedi ben pek ilaç taraftarı değilim ama akşamına öksürmekten uyuyamadı garibim bizde şuruba başladık azaldı neyse ki, diğeri de dün geceye doğru ateşlendi biraz, birazda öksürük oldu ama ona vermedim daha şurup,inşallah hafif atlatırız.
Birde artık 10 gündür bende yalnız bakıyorum annem gitti:KK61:

İkea antilop mama sandalyesi aldım bir de içinin minderi var onla baya daraldı şimdi tam sigiyorlar.biraz büyüyünce nolcak bilmiyorum.
Nası sevdiler mi sandalyelerini? Benimkilerin önüne oyuncak koyuyoruz ama hemen aşağı fırlatıyorlar sonra başlıyorlar masalarına vurmaya. Bizde aldık minderini ama şimdilik sığmama durumu yok.

Bizde diş olayına giriş yaptık:KK51:
bir tanesi öksürüp duruyordu 3 gündür sağlık ocağına gittik doktor devam ederse öksürük şurubu yazdı verirsin dedi ben pek ilaç taraftarı değilim ama akşamına öksürmekten uyuyamadı garibim bizde şuruba başladık azaldı neyse ki, diğeri de dün geceye doğru ateşlendi biraz, birazda öksürük oldu ama ona vermedim daha şurup,inşallah hafif atlatırız.
Birde artık 10 gündür bende yalnız bakıyorum annem gitti:KK61:
Maşallah erkenciler. Bizimkiler de hala tık yok. Gerçi benim canıma minnet. Dişlerini üzerimde denerler şimdi:)) geçmiş olsun havalar çok gel gitli. Hasta etmemek elde değil. Diş gelmeden öncede öksürük oluyormuş. Aman antibiyotik olmasında şurup biraz daha masum:/

Maşallah erkenciler. Bizimkiler de hala tık yok. Gerçi benim canıma minnet. Dişlerini üzerimde denerler şimdi:)) geçmiş olsun havalar çok gel gitli. Hasta etmemek elde değil. Diş gelmeden öncede öksürük oluyormuş. Aman antibiyotik olmasında şurup biraz daha masum:/
Aynen canım birde sobalı ev napıcaz bu kış bilmiyorum Allah yardımcımız olsun, gecede huysuzluklar başladı, uyku muyku yok...

Mrb kizlar. Mama konusunda fikrinize ihtiyacim var. Hipp kullaniyorum ancak bulundugum yerde yok ben de int ten istiyorum gelene kadar bir suru sikinti cikiyor. Aptamil e gecmeyi dusunuyorum hem fiyat olarak daha uygun hem her zaman elimin altinda. Ama aptamil gaz yapiyor diyenler var . baska onereceginiz mama da varsa yazarsaniz sevinirim.

Mrb kizlar. Mama konusunda fikrinize ihtiyacim var. Hipp kullaniyorum ancak bulundugum yerde yok ben de int ten istiyorum gelene kadar bir suru sikinti cikiyor. Aptamil e gecmeyi dusunuyorum hem fiyat olarak daha uygun hem her zaman elimin altinda. Ama aptamil gaz yapiyor diyenler var . baska onereceginiz mama da varsa yazarsaniz sevinirim.

Biz doğduklarından beri aptamil kullanıyoruz memnunuz her çocukta gaz olur gerçi her çocuğa her mama iyi gelmeyebilir benim arkadaşım ikizlerine her şeyi denemiş bebelac'ı sevmişler...

Bizde similac kullanıyoruz uzun süredir. Memnunuz. Ama kolay bulunabilir bir mama olması iyi olur. Bizde eczanemize ısmarlıyoruz. Onlar getirtiyorlar.

Hipp combıotık sma aptamil kullandım sonra smilac geçtim şimdi de evolvia kullanıyorum 2 aydır falan sanırım çok ii geldi kabiz yapmıyor. İçeriğine bakınca demir calsiyum vb en ii smilac ve evolvia gibi geldi.

Mrb kızlar bebekleriniz ne zamana kadar yanınızda yattı bide uzun uykuya yani 4-5 saat gece uykusu ne zaman başlıyor
5 aylıkken ayırdım odalarını ama bende onlarla yatıyorum. Ayrı yataklarda yatıyorlar.3-4 aydan sonra uzuyor ama standart yok pek bu konuda. Dengeleri sürekli değişiyor.

Mrb kızlar bebekleriniz ne zamana kadar yanınızda yattı bide uzun uykuya yani 4-5 saat gece uykusu ne zaman başlıyor

Bizimkiler ayrı odada ben onların yanındaydim.simdi biri eşimle biri benle yatiyor.2 saate bir kalkıyorlar geçenlerde 2 gün üstüste 4-5 saat uyudular şok olduk.sonra normale döndüler dün gece saat başı kalkıp 1 saate yakında uyutmaya çalıştık derken hiç uyumadik sayılır ama bu bize has bişe.kimden duy sam çocukları güzel uyuyor.

X