İkizlerle Yeni Hayat

İkea dan bende düşünüyorum rahat ederler mi die kararsızım çok dar gorunuo. Tatlı patates tek olarak mı veriosun

İkea dan bende düşünüyorum rahat ederler mi die kararsızım çok dar gorunuo. Tatlı patates tek olarak mı veriosun
Tadım aşamasındayım. İlk tadlarını alsınlar ve alerji yapıyor mu diye tek veriyorum ama ne versem başka mevsimlik bilemedim. Diğer mama sandalyeleri hem pahalı hemde hantal yer kaplıyor. Benimkiler sığdılar ama tabi bizim ay farkı var. Deneyip alabilirsin düşünüyorsan.

Ben ara verdim alerji olunca.hafta başı yoğurtla devam edicem.bi de ıspanak var aklımda.

Bize bi arkadaş daha tavsiye etmişti.hafif ve kolay taşınabilir olduğu için her yere taşıyoruz demişti.benim de aklımda.biz alana kadar bitmese bari ikea da :)

Bugün tek başıma ilk günümdü.belki rastlantıdır ama her zamankinden daha az yoruldum.hep bebeklerin başındaydım başka işle uğraşmadım ondan olsa gerek.kotktuğum kadar yokmuş.

Oğlumda kullandık iki seneden çok ki iri bir bebekti. Benimki sığdıysa herkesini sığar :) yine de çok aklınıza takılırsa bir restorantta falan bulup denenebilir. Gercekten hafif temizlemesi taşıması çok kolay.

ikeanın son 7-8 senelik ürünü en az benim bildiğim ve peynir ekmek gibi satıyorlar hepimize kalır :)

Bize bi arkadaş daha tavsiye etmişti.hafif ve kolay taşınabilir olduğu için her yere taşıyoruz demişti.benim de aklımda.biz alana kadar bitmese bari ikea da :)

İçimi rahatlattın. Devir ekonomi devri. Zaten 2 tane olunca bütçe epey zorlanıyor. 450 TL ye mama sandalyesi almak pek mantıklı gelmedi bana.

Gündüz fazla mı uyuyorlar acaba
Gündüz en fazla yarım saat genelde 15 dk uyuyolar o da çok az.ben dayanamıyorum onlar nasıl dayanıyor anlamış deilim.uykuya dalamiyorlar.günde 4 kere 15 dk fln.daha dün 1 er saat uyudular 1 kere 10 gibi bir de ogleden sonra çok sevindik maaile
Benim doktor ısrarla yoğurt için bekle diyor. Bende 1 gün keçi sütünden mayalayıp verdim. Sonra telefonla ulaştım. Yine verme dedi bende bıraktım vermedim.
Yoğurt bizimkilere çok gaz yapıyor ve dokunuyor pek vermiyorum.sana da onun için mi diyor acaba.
Yoğurt ek gida da ilk verilen şey die yoğurtla başlamış tim

İçimi rahatlattın. Devir ekonomi devri. Zaten 2 tane olunca bütçe epey zorlanıyor. 450 TL ye mama sandalyesi almak pek mantıklı gelmedi bana.
Bende arastirmistim arkaya atio çocuk kendini dusuo fln yaziodu.netten resmine baktım ayakları açık öyle arkaya düşecek gibi değil. Duvara doğru koyarım olmazsa.
Benim Kizimdan kalma kraft dondy var baya oturakli büyük çok yer kaplio. Onu kaldırıp 2 tane ikea antilop almayi dusunuorum

Benim doktor ısrarla yoğurt için bekle diyor. Bende 1 gün keçi sütünden mayalayıp verdim. Sonra telefonla ulaştım. Yine verme dedi bende bıraktım vermedim.
Keçi sütü nerden ve ne marka.tatlı patates hiç görmedim facebook da ek gida da hep ondan bahsediyorlat bir de kıno a.

Bizimkiler erken doğduklarından biraz geç başlatmak istemiş olabilir. Keçi sütünü Migros'tan baltalı keçi sütü var onu aldım. Onunla mayaladım. Biraz sulu oluyor.

S Sine_sin uyumadıkları Zaman ağlıyor mu seninkiler? Belli bir süre sonra uyku adetlerini düşürmek lazım sanırım.
Uyku zaman saatini kendileri belirliyor uyku işaretlerini anlayınca uyutuyorum zaten anlamam ak mümkün değil gözlerini ovaliyorlar agliyorlar.ama naparsan yap uyumuyorlar sorun da o.uykuya dalamiyorlar.yoksa uyku saati gelmiştir bi uyutmayi deneyim die bişi olmuo.öyle bisr yapıp yatirirsan iyce çığlığı basiyorlar zaten tutunup kalkıyorlar :) kv fln deniyor ve pişman oluyor.benimkiler türü görülmemiştir ama biraz duzelio gibiler bol oyun la yoruluolar daha ii oluo gibi.

Biz 7 aylik olduk artik oturmaya baslasalar mama sandalyelerimiz bile hazir hep birlikte kahvalti icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…