İkizlerle Yeni Hayat

Kızlar bebekleriniz kaç aylık ve günde kaç sefer kaçar saat uyuyolar? benimkiler 6 olcak.her beslemeden sonra uyutmaya çalışıyorum.bazen çok direniyolar ya da hemen uyanıyolar.çok mu zorluyorum acaba??
Benimkiler 10 gun sonra 7 aylik olacaklar 1 gunde toplam 13-14 saat uyuyorlar ve her mamadan sonra 1 saat uyumak istiyorlar

Kızlar kaloriferler yanmaya başladı. Evde hava kurumaya başladı. Bir şeyler yapıyor musunuz nemlendirmek için?

Ek gıdacılar nasıl gidiyo? Neler veriyosunuz? Bir iki tarif verir misiniz.bıktık patates havuç yemekten :)
Oglen kahvalti cici bebe icine yarim peynir veya yumurta biraz ceviz arada pekmez veya recel , tarhana corbasi , patates havuc karnabahar yada brokoli corbasi, yogurt meyve puresi bayaa yiyiyorum artik bi ogun mama bi ogun ek gida veriyorum

Bizim dr onay verdi artik bende hersey veriyorum hersey derken bu ayda yemeleri gerekenleri

Baya bi dusuncesizlik yapmis bence ara kirmadan soyle ben foto cekenleri hep koymayin sakin diye uyariyorum

Kızlar iyi aksamlar size bir sey sormak istiyorum son günlerde karnım acaip sertleşiyor bebişlerim sanki toplanıyorlar kasılıyorlar o anda nefesim kesiliyor hemen pozisyon degiştiriyorum ciger geliştirici igneden sonra hareketleride degişti sanki valla korkudan bugün çantamı falan hazırladım Sizce dogum mu yaklaşıyor

Bu arada oturtma mevzuu geçmişti onu atlamışım kızlar 5.5 ayda destekli başlayabilirsiniz ama çocuklarınız ısrarcıysa yoksa asla oturtmayın her bebeğin fiziksel gelişimi farklı inanın cocuklar herşeyi sırayla yapıyorlar Zaman'ı gelince ..
canim yaşadığın sey yalanci dogum sancısı cok normal olması artık ama senin dikkat etmen gereken belli bi düzende olursa dogum başlayabilir 20 dk da 1 ve altına düşerse Dr a danış mutlaka..daha erken cunku 33 haftasın..bende kasıla kadila 37+1 de dogum yaptim sadece kontrollü ol sakin ol kasildiginda pozisyon degis yan yat kuzulatini sev galan iyi gelir..

A.slm, inşallah sağlıkla alırsın sende bebişlerini,ben bepanthol aldım memnunum zaten zeytin yağı da aynı işi görüyor ikisini de kullanıyorum
Tesekkur ederim. Peki biberon ne onerirsiniz, medela calma ve dr browns genis agizli arasinda kaldim

Oglen kahvalti cici bebe icine yarim peynir veya yumurta biraz ceviz arada pekmez veya recel , tarhana corbasi , patates havuc karnabahar yada brokoli corbasi, yogurt meyve puresi bayaa yiyiyorum artik bi ogun mama bi ogun ek gida veriyorum

Waw.baya sofraya oturcaklar yani :)Kaç aylıktınız? Ben bi süre patates havuç verdim.sonra içine balkabağı ekledim.birinde ekzama tarzı bişeyler çıktı.bıraktım şimdi.geçince yoğurtla devam etmeyi düşünüyorum.

Alerji geliştirince nasıl bir belirti oluyor kızarıklık gibi bir şey mi?

Alerji geliştirince nasıl bir belirti oluyor kızarıklık gibi bir şey mi?

Ekzema gibi pütürcükler çıktı karnında ve ellerinde önce karnındakini doktora gösterdim sıcaktan olabilir dedi.ama daha sonra elindekini görünce emin oldum..daha önce de olduğu için tanıdım hemen.alerjinin belirtilerinde de diyo zaten ekzema olabilir diye.

Tesekkur ederim. Peki biberon ne onerirsiniz, medela calma ve dr browns genis agizli arasinda kaldim
Ben avent kullandım hep halada kullanıyorum,gaz sorunu mutlaka olacak dr browns gaz yapmaz deniyor ama bilmiyorum,medela calma bende düşündüm ama güvenemedim netten almaya

Kızlar benim bebişlerden biri öksürmeye başladı hasta mı oldu yoksa mikrop mu atıyordur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…