İkizlerle Yeni Hayat

Bizimde ilk doğduk lari gün gorumcem in kızı paylaşmis beni de etiketlemiş annemin sehirdisindan ark i aradı ikizler gelmiş die ark.in kızı ark. İm ama samimi fln deilim. 7 düv en görmüş kısaca yorumlar fln.çok üzüldüm zaten yeni doğum yapmışım msj attım kaldırır mısin ben bu konularda hassasim die güzel bi dille.kaldırdı ama olan oldu tabii.geçenlerde ilk eşim paylaştı daha yeni. Heves etmiş ii dedim ama içime sinmë di bidaha paylaşmadi

Sende güzel bir dille söyle ama olan olmuş bidaha yapmasın bari.

:)) makina olmazsa olmaz im.sagamasamda varlığı yetio
süt sağma makinası icat edene çok duaciyim cocuklar anne süt u alio sonucta biraz. Ben siparis ettim ne zaman gelir se artık sana yazarım ii mi kötü mü die.evdeki bi garip geldi içime sinmë di.
Ben elimden geleni yapiym olduğu kadar
Eşim de hastane tipi kaç ay evde durdu sağmadin dio haklı ama şimdi bişeyler yedim ve uyuycam vakit yok. Diğeri dış çıkarı o san8rim kulağını tutup aglio zor uyuttuk gece uzun olacak g8bi

Mrb bizde 15 günlük olduk günde 1 kez mama veriyoruz geceleri ama ben onunda bırakmak için uğraşıyorum sana maşallah.ne güzel sadece anne sütü vermek hiç moralini bozma sütün etkilenir.gece sağılmış verdiğin zamanlar kaç cc veriyorsun bide kaç saat aralıklarla uyanıyorlar

ay maşallah nazar değmesin harikasınız.bizimkilerde 15 günlük günde en fazla 2 kez mama veriyorum onu da azaltmaya çalışıyorum.gündğz ve gece emzirme düzeniniz nasıldı bizimkiler gündüz nerdeyse hep memede uzun ememiyorlar o yüzden çok sık acıkıyorlar gece de aynı tempoya dayanamam diye mama veriyoruz

Hiç belli olmuyor, biri daha çok emiyor ama küsüyor, diğeri daha az emiyor. Az emen genelde emmenin üstüne 40 cc gibi emerken diğeri 80i bile zorladığı oluyor. Bir de iki göğsüm arasında da fark oluyor. Sagdan daha çok süt çıkıyor, sağı emen daha uzun uyuyor daha az takviye istiyor gibi :) gün içinde her emzirmeden sonra sağmaya çalışıyorum, vakit oldukça gece onları takviye ediyoruz.

Dün çok kötü geçti sanırım büyüme atağı yaşadılar tüm gün uyanıklıklar ve ben bitap düştüm. Ben uyurken eşim ikisine de mama vermiş 90cc içmişler tamamını.

Sağarak veren anneler mama takviyesi de yapıyor musunuz.mamayla takviyeli gidenler ne kadar enne sütü çıkıyor günlük sagma da. Bu saatten sonra elimden bişe gelir mi.
Ben genelde sagip veriyorum yetiyor ama gece mama daha gec aciktirdigi icin mama verip yatiriyorum bi dort saat uyuyorlar ben de dinlenmis oluyorum. Ben de medela mini elektrikli kullaniyorum ama cekmiyor artik int ten valf ve membran siparis ettim. Bu ikisi yiprandiginda cekim azaliyormus bakalim denicem artik. Emzirmeyle basedemiyorum ve doyup doymadiklarini anlayamiyorum. Makinanin yeri cok belli onsuz olmuyor yoksa bol bol mama veriyorum.

Eşimde sizler medeni insanlarsınız sende söyleyebilirsin dedi.
Canım benim kardeşim benden habersiz fotoğraflarını birine göstermiş tlf o zaman küçüklerdi kıyameti kopardım nasıl gösterirsin diye ama şimdi saçma buluyorm ne olmuş ki niye çok tepki verdim diye ama face farklı nette olması başka ben koymayı düşünmüyorm RABBİM esirgesin kötülüklerden

S a arkadaşlar yeni anneler MAMA KESİNLİKLE VERMEYİN inanın sütünüz artacak inşallah umutsuz olmayın her ağlamasınıda açıkmıştır demeyin doktor mama takviyesi uygun görürse tamam ama onlarda hemen mama ver diyor onlarada bakmayın çocukların kilosunu takip edin biz beş aylık olduk hamdolsun ilk günlerde cahillik verdik ama tomrisin emzirme notları bana çok güven verdi İLK 6 AY SADECE ANNE SÜTÜ lütfen çocuklarınıza emme ve rızkına kavuşma şansı verin tamam bazıların çok çok az olabilir ama inanın emzirerek sütünüz çoğalacak RABBİM yar ve yardımcınız olsun vesselam :-*

Haberi var mıydı paylaşmama kararından?

Kv dem ne zaman biri sebepsiz ağlasa kulağı ağrıyo heralde diyo.büyürken olur kulak ağrısı diyo.seninki öyle bişey olabilir mi ki ya da orta kulak iltihabı falan.ben de elimden geleni yapayım diye düşünüyorum.sonra geriye dönüp baktığımda şunu da yapabilirdim neden yapmadım demek istemiyorum. Şu tahıllı mama okayına girmem lazım geceleri.ben normalde sma kullanıyodum.dün bitti.eczaneler kapalı okunca alamadım.bebelac aldım marketten.heralde o daha tok tuttu.gece 3 saatte bir kalkıyolardı.bu sefer 5 ve 4 saatte bi kalktılar.ben de uykumu aldım bugün çok iyi hissediyorum.ne yapıp edip gece uyutmalıyım bu bebeleri.

Bebeklerine farklı meme vermeyi unutma. Zaten biliyorsundur ama ilk gelen süt o kadar yağlı değil ve kilo aldırmıyor. İlk birine verip kalanı diğerine emzirirsen yağlı ve yararlı kısım ikinciye kalır.

merak ettim neden rahatsız oluyorsunuz foto paylaşımıniçin nazar değcek diye mi sadece merak ettim

merak ettim neden rahatsız oluyorsunuz foto paylaşımıniçin nazar değcek diye mi sadece merak ettim
Evet nazara çok inanırım. Birde insanların yorumları bazen sinir bozucu olabiliyor. Ne gerek var ben hayatımı sosyal medyada yaşamak istemiyorum. Böyle olanlara saygım sonsuz.

Evet nazara çok inanırım. Birde insanların yorumları bazen sinir bozucu olabiliyor. Ne gerek var ben hayatımı sosyal medyada yaşamak istemiyorum. Böyle olanlara saygım sonsuz.
Sonuna kadar katılıyorum hem nazar hem de ne hakla senin çocuğunun resmini senden izinsiz paylaşır ama takılmamaya çalış var işte böyle kendini bilmezler

anlıyorum sadece merak ettiğim için sordum belki halası olduğu için heveslenmiştir diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…