İkizlerle Yeni Hayat

Ben bıgün oldum ilk defa.6 ya 10 var.daha bişey anlamadım süt konusunda.
Ben de 6 aylikken oldum şimdi 7 aylıklar baya azaldı sanırım çekiliyor artık. 3 saatte bir sagabili yor musun ben fırsat bulamıyorum.
Hastane tipi medela bende de var 4 ay oldu artık veriym diorum

Kızlar,demir ilacını kullandınız mı siz,kullandıysanız nasıl verdiniz?
Kaşıkla veriyorum. Kaç aylıksa o kadar damlatıyorum. Mama süt ile vermiştim çünkü çıkarıyorlardı. Dr sabah saatlerinde beslenmeden 1 saat evel ver dedi. Çıkarmıyorlar artık. Kakaları yeşile dönüyor.

Anladım canım,bende kaşıkla bir deneyeyim,bize de yemekten 1 saat sonra dedi

Mamayla verilir mi,yada direk?

Mamayla bilmiyorum da ben hemşireye sormuştum.hayvansal sütlerle olmaz demişti.bildiğim kadarıyla mamada yok hayvansal bişey.bi de ben ilk direk vermeye çalışmıştım.çok kötü tepkiler aldım :) yutamadılar.her yer kahverengi oldu.

Ben de 6 aylikken oldum şimdi 7 aylıklar baya azaldı sanırım çekiliyor artık. 3 saatte bir sagabili yor musun ben fırsat bulamıyorum.
Hastane tipi medela bende de var 4 ay oldu artık veriym diorum

Ben kiralayalı 4 gün oldu.3 saat olmuyo.ge ce de sağamıyorum.şimdi kv var diye mutfağa koydum gidip orda sağıyorum.o gidince odaya almayı düşünüyorum.o zaman daha sık sağmayı umuyorum. Olduğu kadar artık.nasipleri neyse onu içerler.allahım bol rızık versin evlatlarımıza inşllh.

Kızlar bebekleriniz kaç aylık ve günde kaç sefer kaçar saat uyuyolar? benimkiler 6 olcak.her beslemeden sonra uyutmaya çalışıyorum.bazen çok direniyolar ya da hemen uyanıyolar.çok mu zorluyorum acaba??

Mama inek sütünden yapılıyor canım benim bildiğim.

Kızlar bebekleriniz kaç aylık ve günde kaç sefer kaçar saat uyuyolar? benimkiler 6 olcak.her beslemeden sonra uyutmaya çalışıyorum.bazen çok direniyolar ya da hemen uyanıyolar.çok mu zorluyorum acaba??
Bende her beslemeden sonra uyutmaya çalışıyorum. Ama bazen uyumak istemiyorlar. 7 aylık (5,5) olduk

Canım sen göğüs ucuyla emzirmeyi denedinmi?

Ben direk verdim,mamayla karıştırsam hepsini bazen bitirmiyorlar aklımda kalır o yüzden böyle rahat oldu yani belki de şimdilik:)

Benimkiler 4 aylık besledikten sonra kendi hallerine bırakıyoruz artık çünkü zorladığımız zaman hem yoruluyoruz hem uykuları kısa sürüyor,zaten uykuları geldiğinde kendileri bizi uyut diye mızmızlanıyorlar

Hastane tipi kiralama nasil oluyor? Nerden temin ettin,fiyati ne kdr? Kalitesi daha mi farkli? Cekim gucu,acıtmamasi vs?
Ben de avent elektrikli alayim diyorum dogumdan sonra,sut durumuma gore tabi. Bi arkim avent cok sesli,sagamiyorum dolmuyor diyordu.
Medela da iyi dediler.
Lansinoh da.(sen de lansonoh u begenmeyip kiralama yoluna gitmissin)
Napiyim bilemedim.
Hastane tipi nasil oluyor?

Siz de lansinoh ciftli pompayi kullaniyorsunuz sanirim. Memnun musunuz?
Bir de suan icin prima premium care aldim,biraz ilerleyen donemde molfix alayim diorum,gobek kordonu oyuntusu da var,cinsiyete gore de bez degisiyor. Guzel sanirim.
En olmadi gunduz molfix, gece/gezmeye giderken prima kullanirim.
Siz memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…