Kızlar,demir ilacını kullandınız mı siz,kullandıysanız nasıl verdiniz?
Ark.lar siz adet oldunuz mu.adet olunca sut kesilir mi.ben sagmaya çalışıyorum ama vakit olmuo ondan mi azaldı artık cekiliyor mu acaba
Ben de 6 aylikken oldum şimdi 7 aylıklar baya azaldı sanırım çekiliyor artık. 3 saatte bir sagabili yor musun ben fırsat bulamıyorum.Ben bıgün oldum ilk defa.6 ya 10 var.daha bişey anlamadım süt konusunda.
Mamayla verilir mi,yada direk?Anne sütüyle karıştırıp veriyorum ben
Direk veriyorum ama lekesi cikmio bugunde ilk defa mamaya kattım sanki daha kolay olduMamayla verilir mi,yada direk?
Kullanımında bir şey yazmıyor da, 4 damla dediler günde 1 kere değil mi canım?Direk veriyorum ama lekesi cikmio bugunde ilk defa mamaya kattım sanki daha kolay oldu
Bizim 8 damla dedi markaları farklı olabilirKullanımında bir şey yazmıyor da, 4 damla dediler günde 1 kere değil mi canım?
Kaşıkla veriyorum. Kaç aylıksa o kadar damlatıyorum. Mama süt ile vermiştim çünkü çıkarıyorlardı. Dr sabah saatlerinde beslenmeden 1 saat evel ver dedi. Çıkarmıyorlar artık. Kakaları yeşile dönüyor.Kızlar,demir ilacını kullandınız mı siz,kullandıysanız nasıl verdiniz?
Anladım canım,bende kaşıkla bir deneyeyim,bize de yemekten 1 saat sonra dediKaşıkla veriyorum. Kaç aylıksa o kadar damlatıyorum. Mama süt ile vermiştim çünkü çıkarıyorlardı. Dr sabah saatlerinde beslenmeden 1 saat evel ver dedi. Çıkarmıyorlar artık. Kakaları yeşile dönüyor.
Mamayla verilir mi,yada direk?
Ben de 6 aylikken oldum şimdi 7 aylıklar baya azaldı sanırım çekiliyor artık. 3 saatte bir sagabili yor musun ben fırsat bulamıyorum.
Hastane tipi medela bende de var 4 ay oldu artık veriym diorum
Mama inek sütünden yapılıyor canım benim bildiğim.Mamayla bilmiyorum da ben hemşireye sormuştum.hayvansal sütlerle olmaz demişti.bildiğim kadarıyla mamada yok hayvansal bişey.bi de ben ilk direk vermeye çalışmıştım.çok kötü tepkiler aldım :) yutamadılar.her yer kahverengi oldu.
Bende her beslemeden sonra uyutmaya çalışıyorum. Ama bazen uyumak istemiyorlar. 7 aylık (5,5) oldukKızlar bebekleriniz kaç aylık ve günde kaç sefer kaçar saat uyuyolar? benimkiler 6 olcak.her beslemeden sonra uyutmaya çalışıyorum.bazen çok direniyolar ya da hemen uyanıyolar.çok mu zorluyorum acaba??
Canım sen göğüs ucuyla emzirmeyi denedinmi?Ben kiralayalı 4 gün oldu.3 saat olmuyo.ge ce de sağamıyorum.şimdi kv var diye mutfağa koydum gidip orda sağıyorum.o gidince odaya almayı düşünüyorum.o zaman daha sık sağmayı umuyorum. Olduğu kadar artık.nasipleri neyse onu içerler.allahım bol rızık versin evlatlarımıza inşllh.
Ben direk verdim,mamayla karıştırsam hepsini bazen bitirmiyorlar aklımda kalır o yüzden böyle rahat oldu yani belki de şimdilik:)Mamayla bilmiyorum da ben hemşireye sormuştum.hayvansal sütlerle olmaz demişti.bildiğim kadarıyla mamada yok hayvansal bişey.bi de ben ilk direk vermeye çalışmıştım.çok kötü tepkiler aldım :) yutamadılar.her yer kahverengi oldu.
Benimkiler 4 aylık besledikten sonra kendi hallerine bırakıyoruz artık çünkü zorladığımız zaman hem yoruluyoruz hem uykuları kısa sürüyor,zaten uykuları geldiğinde kendileri bizi uyut diye mızmızlanıyorlarKızlar bebekleriniz kaç aylık ve günde kaç sefer kaçar saat uyuyolar? benimkiler 6 olcak.her beslemeden sonra uyutmaya çalışıyorum.bazen çok direniyolar ya da hemen uyanıyolar.çok mu zorluyorum acaba??
Hastane tipi kiralama nasil oluyor? Nerden temin ettin,fiyati ne kdr? Kalitesi daha mi farkli? Cekim gucu,acıtmamasi vs?Göğüs pompası lansinoh momma aldım.6 aya 10 gün var.şimdi pek çekmiyo bi de sesi müthüş çoğaldı.çocuklar uyurken kullanamıyorum şimdi medela hastane tipi kiraladım.iki gün oldu şimdilik memnunun.
Tırnak makası normal küçüklerden almıştım çok tırsıyodum keserken.sonra kaş kesme makasına benzeyenden aldım chicco nun.çok memnunum.bu arada küçük bebeklerin tırnağının kenarına bi çentik atıp çekince kendi geliyo.çok kolay oluyo.
şampuan resimdekini bebeğim egzema olunca doktor tavsiye etti.hem saç hem vücuda.biraz pahalı ama daha çeyreği bile bitmedi.
pompayı kesinlikle çiftli tavsiye ederim.öbür türlü çok zaman alıyo.
Siz de lansinoh ciftli pompayi kullaniyorsunuz sanirim. Memnun musunuz?Şampuan sebamed, bebeyağı kullanma kesinlikle. Pişik kremi çinko olan herhangi bişe olur. Dr söylüyor. Ateş ölçer temassız aldım. Islak mendil molfix ve johnson. Bez molfix. Pompa lansinoh çiftli. Göğüs kremi lansinoh lanolin. Mama similac.