- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
Canım benim hepsi yalnızlıktan.gün boyu tabi gece de çocuklarla uğraşıyosun.kafayı dağıtacak bişey yok.o yüzden düşün de düşün.sen de farkındasındır bunun.o yüzden çalışmak en iyisi.ben kv ile bakıyorum.bazen çok saçma şeyler yapıyorum.farkındayım ama engel olamıyorum.bi ara arkadaşlar geldi bebekleri görmeye.o kadar rahatlamışım ki kadına bakışım değişti.aramızdaki ilişki zarar görmesin diye artık gitmesini istiyorum.yoksa hiç sağlıklı gelin kaynana ilişkisi olmicak aramızdaki.benimkiler 10 gün snra 6 aylık oluyolar inşllh.şubatta 9 aylık olcaklar yani.bakalım hayırlısı.
Yalnızlık çok zor ama eşimin yengesi falan çok seviyor,gelmek istiyor.ama insana diymusum artık. Kimseyi goresim yok.geliyorlar her yer iş dolu.sen geç mutfakta bildiğin gibi pişir demiyor lar mi deliriyorum.onlarda çocuk sallasin.
En başından beri sallattirmamaya gayret ediyorum ki basardugimi düşünüyorum.afralar tafrakar..annem başta olmak üzere sallamadan çocuk mu buyurmuş.. Hanı nerrdesiniz?
Hep yanımda biti olacak olsa kucakta da gezsin sallasin da.ama..böyle söyleyince sustular.gelen. çay içmeye geliyor yada yemeğe. Girip birşeyler yapmıyorlar mi on kez soruluyor ne yapılacak ne olsun. Bunları düşünmekten de sınır oldum ben. Basım kalabalık ortada iş yok.en azından sınır oluyorum onca bulaşık kalıyor diye. Ne yapabilirsek onu yiyoruz esimle.
Bi de haftaya gelince mantı yapalım diyen var..daha neler neler..bunca yorgunluk gormuyorlar,oklava alicam elime.becwrebiliyorsan yap evinde davet et.fikirsizlik ..
Esimde anladı da,geç oldu işte..şuan iki yavru bakım istiyor..bıkmadan usanmadan sabırla büyütebilir ins