- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
Kullanımında bir şey yazmıyor da, 4 damla dediler günde 1 kere değil mi canım?
Bana 6 damla dediler.farklılık neye göre ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanımında bir şey yazmıyor da, 4 damla dediler günde 1 kere değil mi canım?
Hastane tipi kiralama nasil oluyor? Nerden temin ettin,fiyati ne kdr? Kalitesi daha mi farkli? Cekim gucu,acıtmamasi vs?
Ben de avent elektrikli alayim diyorum dogumdan sonra,sut durumuma gore tabi. Bi arkim avent cok sesli,sagamiyorum dolmuyor diyordu.
Medela da iyi dediler.
Lansinoh da.(sen de lansonoh u begenmeyip kiralama yoluna gitmissin)
Napiyim bilemedim.
Hastane tipi nasil oluyor?
Mama inek sütünden yapılıyor canım benim bildiğim.
Canım sen göğüs ucuyla emzirmeyi denedinmi?
Ben direk verdim,mamayla karıştırsam hepsini bazen bitirmiyorlar aklımda kalır o yüzden böyle rahat oldu yani belki de şimdilik:)
Cok tesekkur ederim, belki de ilerleyen zamanda sut sagimi zorlastigi icin makina cekmiyordur. Hastane tipi olanlarin cekim gucu cok iyiymis gercekten de..Hastane tipini kiralayan yerler var.netten araştırabilirsin.aylık 80 e kiraladım ben.çok fark var diğerleriyle.lansinohla 2 saatte çıkardığımı ( son zamanlarda 2 saatte anca boşaltıyodu iki göğsü)15 dk da çıkarıyorum şimdi.ben lansinohdan memnundum ama bozuldu heralde.hem çekmiyo hem çok ses çıkarmaya başladı.bi de benimki tekliydi.ilk günden pişman oldum çiftli almadığıma.ne alırsan al çiftli al bence.aman ne var 15 dk fazla sağarım deme.o onbeş dk lar birikip saatler yapıyo.ben bi göğsü boşaltıp öbürüne fırsat bulamadığımı bilirim.
Bebek bezini bebeğe göre tercih etmek lazım. Benimkiler molfix e reaksiyon vermediler baştan beri onu kullanıyorum. Lansinoh iyiydi ama sonradan iyi çekmemeye başladı. Bende emzirmek için uğraştım. Sonradan tuttu benimkiler memeyi. Bende sağmayı bıraktım.Siz de lansinoh ciftli pompayi kullaniyorsunuz sanirim. Memnun musunuz?
Bir de suan icin prima premium care aldim,biraz ilerleyen donemde molfix alayim diorum,gobek kordonu oyuntusu da var,cinsiyete gore de bez degisiyor. Guzel sanirim.
En olmadi gunduz molfix, gece/gezmeye giderken prima kullanirim.
Siz memnun musunuz?
Bebeklerin ayına göre yapıyor doktorlar ayarlamayı.Bana 6 damla dediler.farklılık neye göre ki
Golden goat bir tek keçi sütünden sanırım. Tabi laboratuvar ortamında düzenliyorlar. Vitamin mineral katkıları falan oluyor.1 yaşından önce inek sütü verilmez diyolar ya o yüzden kullanmıyolardır diye düşündüm. İçeriğini bilmiyorum hangi mamada ne var.
Ben gögüsüme biberon başlığı ile alıştırmıştım ama benimkiler küçüktüler tabi o dönem. Şansıma reddetmediler. Benimkiler 28 gün küvezde kalınca pek ümitli değildim. Şimdi de 6 ayı geçtiler ek gıda başladım. Süt aldılar bundan sonra almazlarsa dediğin gibi rızıkları yokmuş.Normal emzirmekten mi bahsediyosun? Bugün birini yine denedim.ne olduğunu anlamadı.oynadı durdu göğsümle(
Canım resimdekiler senin kızlar mı:)Ben gögüsüme biberon başlığı ile alıştırmıştım ama benimkiler küçüktüler tabi o dönem. Şansıma reddetmediler. Benimkiler 28 gün küvezde kalınca pek ümitli değildim. Şimdi de 6 ayı geçtiler ek gıda başladım. Süt aldılar bundan sonra almazlarsa dediğin gibi rızıkları yokmuş.
Yok canım daha Facebook'ta bile paylaşmadım. Ama 2-3 aylıkken andırıyorlardı. Onun için hoşuma gitti.Canım resimdekiler senin kızlar mı:)
Anladım canım çok tatlılar birde çok doğal ondan sordum,ben 40 ları çıkınca paylaştım herkes merak ediyor sonuçtaYok canım daha Facebook'ta bile paylaşmadım. Ama 2-3 aylıkken andırıyorlardı. Onun için hoşuma gitti.
Cok tesekkur ederim, belki de ilerleyen zamanda sut sagimi zorlastigi icin makina cekmiyordur. Hastane tipi olanlarin cekim gucu cok iyiymis gercekten de..
Markasi ne suanda kullandiginizin?
Bebeklerin ayına göre yapıyor doktorlar ayarlamayı.
Golden goat bir tek keçi sütünden sanırım. Tabi laboratuvar ortamında düzenliyorlar. Vitamin mineral katkıları falan oluyor.
Ben gögüsüme biberon başlığı ile alıştırmıştım ama benimkiler küçüktüler tabi o dönem. Şansıma reddetmediler. Benimkiler 28 gün küvezde kalınca pek ümitli değildim. Şimdi de 6 ayı geçtiler ek gıda başladım. Süt aldılar bundan sonra almazlarsa dediğin gibi rızıkları yokmuş.
Kabak, elma, armut, havuç verdim. Bugünde muzu ıhlamurla püre haline getirip verdim. 3-4 tatlı kaşığı veriyorum. 3 gün kuralı ile. Şimdi karnabahar ve brokoli aldım onları araştırıyorum. Verilir mi diye. Sen neler yapıyorsun?Ek gıdacılar nasıl gidiyo? Neler veriyosunuz? Bir iki tarif verir misiniz.bıktık patates havuç yemekten :)