İkizlerle Yeni Hayat

Yalnızlık çok zor ama eşimin yengesi falan çok seviyor,gelmek istiyor.ama insana diymusum artık. Kimseyi goresim yok.geliyorlar her yer iş dolu.sen geç mutfakta bildiğin gibi pişir demiyor lar mi deliriyorum.onlarda çocuk sallasin.

En başından beri sallattirmamaya gayret ediyorum ki basardugimi düşünüyorum.afralar tafrakar..annem başta olmak üzere sallamadan çocuk mu buyurmuş.. Hanı nerrdesiniz?

Hep yanımda biti olacak olsa kucakta da gezsin sallasin da.ama..böyle söyleyince sustular.gelen. çay içmeye geliyor yada yemeğe. Girip birşeyler yapmıyorlar mi on kez soruluyor ne yapılacak ne olsun. Bunları düşünmekten de sınır oldum ben. Basım kalabalık ortada iş yok.en azından sınır oluyorum onca bulaşık kalıyor diye. Ne yapabilirsek onu yiyoruz esimle.

Bi de haftaya gelince mantı yapalım diyen var..daha neler neler..bunca yorgunluk gormuyorlar,oklava alicam elime.becwrebiliyorsan yap evinde davet et.fikirsizlik ..

Esimde anladı da,geç oldu işte..şuan iki yavru bakım istiyor..bıkmadan usanmadan sabırla büyütebilir ins

İnşllh.sen çok dolmuşsun.ama yine de o yavrular için sakin olmak lazım.şu an her şeyden ve herkesten daha önemli olan onlar her şeyi hissediyo. Demeden geçemicem:) bi ben anlatamadım eşime yalnız çok daha mutlu olacağımı..

arkadaşlar plasentam kireçlenmeye başlamış doktor çok az dedi dogum yaklasıyor ondan endişelenecek birşey yok dedi ama ben yinede korkuyorum böyle birşey yaşayan var mı acaba bugunde ciger geliştirici igneyi oldum sona yaklaştıkça daha da korkmaya başladım(

Korkmayın haftanız çok çok iyi. Bolca dinlenin. Artık bundan sonra işler beklesin.

Ark.lar siz adet oldunuz mu.adet olunca sut kesilir mi.ben sagmaya çalışıyorum ama vakit olmuo ondan mi azaldı artık cekiliyor mu acaba

Deneyimli ikiz anneleri merhaba,

Sizden birsey rica edecegim.
Bebek bakim urunleri(sampuan,vucut yagi,pisik kremi,sac firca seti,tirnak bakim seti..vs),
islak mendili,atesolcer,burun aspiratoru,
Emzirme urunleri(gogus ucu silikon,krem,gogus pompasi,gogus kalkani,gogus pedi,gogus ucu cikarici vs..)
Bebek mama/su biberonu_emzigi.. diger arac gerec_aperatlar??

Kisaca bu tur urunlerde ne aldiysaniz markasi_eksik kalani_gerekli/gereksiz olan her ne varsa yazar misiniz? Hatta mumkunse resim koyar misiniz? Nelerim eksik kaldi bilmiyorum. Sizlere gore kiyaslama yapacagim,tavsiye ettiginiz marka/urun var mi?

Cok tesekkurler..

Korkmayın haftanız çok çok iyi. Bolca dinlenin. Artık bundan sonra işler beklesin.
Sagol canım iyi ki açmışsın bu konuyu tecrübelerinizden yararlanıyoruz sayende benim ikinci hamileligim olmasına ragmen ikiz çok farklıymış sizlerede kolay gelsin ama şunu da unutmayın her çocuk zorda olsa büyüyo ve sıkıntıları hatırlamıyosunuz bile

Göğüs pompası lansinoh momma aldım.6 aya 10 gün var.şimdi pek çekmiyo bi de sesi müthüş çoğaldı.çocuklar uyurken kullanamıyorum şimdi medela hastane tipi kiraladım.iki gün oldu şimdilik memnunun.
Tırnak makası normal küçüklerden almıştım çok tırsıyodum keserken.sonra kaş kesme makasına benzeyenden aldım chicco nun.çok memnunum.bu arada küçük bebeklerin tırnağının kenarına bi çentik atıp çekince kendi geliyo.çok kolay oluyo.

şampuan resimdekini bebeğim egzema olunca doktor tavsiye etti.hem saç hem vücuda.biraz pahalı ama daha çeyreği bile bitmedi.

pompayı kesinlikle çiftli tavsiye ederim.öbür türlü çok zaman alıyo.

Şampuan sebamed, bebeyağı kullanma kesinlikle. Pişik kremi çinko olan herhangi bişe olur. Dr söylüyor. Ateş ölçer temassız aldım. Islak mendil molfix ve johnson. Bez molfix. Pompa lansinoh çiftli. Göğüs kremi lansinoh lanolin. Mama similac.

Aynen öyle. Yeterki iyi olsunlar. Sende zamanında sağlıkla alırsın kucağına inşallah.

İyi olmak için geçmişe takılmamam gerektiğini de biliyorum.toparlayacagim inş.

Anlaşabiliyorsan, sanırım KV var.hiç yoktan iyidir. Gündüz 5 dk oturamiyorum ben 1 saat birak git uyu:)

Adet görmeyenler kaç ay oldu bilmiyorum. Ben 40 imda gordum.nasıl bir stresse artık yaşadığım.sonrasında da düzensiz ama oluyorum.

Tüm ikiz anneleri ne Rabbim güç versin.. Bebek brkleyenlerede sağlıkla kavuşmayı..bol bol dinlenin kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…