- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
Canım benim hepsi yalnızlıktan.gün boyu tabi gece de çocuklarla uğraşıyosun.kafayı dağıtacak bişey yok.o yüzden düşün de düşün.sen de farkındasındır bunun.o yüzden çalışmak en iyisi.ben kv ile bakıyorum.bazen çok saçma şeyler yapıyorum.farkındayım ama engel olamıyorum.bi ara arkadaşlar geldi bebekleri görmeye.o kadar rahatlamışım ki kadına bakışım değişti.aramızdaki ilişki zarar görmesin diye artık gitmesini istiyorum.yoksa hiç sağlıklı gelin kaynana ilişkisi olmicak aramızdaki.benimkiler 10 gün snra 6 aylık oluyolar inşllh.şubatta 9 aylık olcaklar yani.bakalım hayırlısı.
Su çıkarıyor derken canım? Sudukları mı?Kızlar benim bebişler arada su çıkarıyor neden ki acaba? gerçi yarın 4.ay aşımız var sorucam doktora...
Sudukları noluyor canım, sanki su içirirsin kusar ya öyle...Su çıkarıyor derken canım? Sudukları mı?
Salyaya bizim tarafta suduk derler. Hm bazen süt veya mama çöküyor su gibi bir şey çıkarıyor ama doktora sor bi canım.Sudukları noluyor canım, sanki su içirirsin kusar ya öyle...
Yalnızlık çok zor ama eşimin yengesi falan çok seviyor,gelmek istiyor.ama insana diymusum artık. Kimseyi goresim yok.geliyorlar her yer iş dolu.sen geç mutfakta bildiğin gibi pişir demiyor lar mi deliriyorum.onlarda çocuk sallasin.
En başından beri sallattirmamaya gayret ediyorum ki basardugimi düşünüyorum.afralar tafrakar..annem başta olmak üzere sallamadan çocuk mu buyurmuş.. Hanı nerrdesiniz?
Hep yanımda biti olacak olsa kucakta da gezsin sallasin da.ama..böyle söyleyince sustular.gelen. çay içmeye geliyor yada yemeğe. Girip birşeyler yapmıyorlar mi on kez soruluyor ne yapılacak ne olsun. Bunları düşünmekten de sınır oldum ben. Basım kalabalık ortada iş yok.en azından sınır oluyorum onca bulaşık kalıyor diye. Ne yapabilirsek onu yiyoruz esimle.
Bi de haftaya gelince mantı yapalım diyen var..daha neler neler..bunca yorgunluk gormuyorlar,oklava alicam elime.becwrebiliyorsan yap evinde davet et.fikirsizlik ..
Esimde anladı da,geç oldu işte..şuan iki yavru bakım istiyor..bıkmadan usanmadan sabırla büyütebilir ins
Anladım canım sorayım bakalımSalyaya bizim tarafta suduk derler. Hm bazen süt veya mama çöküyor su gibi bir şey çıkarıyor ama doktora sor bi canım.
32haftayı dodurduk bügünde igneyi oldum rabbim inş saglıkla kucagımıza almayı nasip ederKaçıncı haftadaydin bana doktorum yapmadı 34 u geçince kendileri solunumlarini yapabilir ya da ani bişey olursa hemen yaparım dogumu 1 gun durdur maya çalışırım dem8s ti
Aşımız var bugün
Korkmayın haftanız çok çok iyi. Bolca dinlenin. Artık bundan sonra işler beklesin.arkadaşlar plasentam kireçlenmeye başlamış doktor çok az dedi dogum yaklasıyor ondan endişelenecek birşey yok dedi ama ben yinede korkuyorum böyle birşey yaşayan var mı acaba bugunde ciger geliştirici igneyi oldum sona yaklaştıkça daha da korkmaya başladım(
Teşekkürler canım,olduk bakalım hayırlısı...İnşallah hiç Ateş yapmadan atlatacaksınız. Geçmiş olsun şimdiden.
Ben hala olmadım. Adetin siniri geldi kendisi yok. Adet olunca süt azalıyormuş.Ark.lar siz adet oldunuz mu.adet olunca sut kesilir mi.ben sagmaya çalışıyorum ama vakit olmuo ondan mi azaldı artık cekiliyor mu acaba
Sagol canım iyi ki açmışsın bu konuyu tecrübelerinizden yararlanıyoruz sayende benim ikinci hamileligim olmasına ragmen ikiz çok farklıymış sizlerede kolay gelsin ama şunu da unutmayın her çocuk zorda olsa büyüyo ve sıkıntıları hatırlamıyosunuz bileKorkmayın haftanız çok çok iyi. Bolca dinlenin. Artık bundan sonra işler beklesin.
Deneyimli ikiz anneleri merhaba,
Sizden birsey rica edecegim.
Bebek bakim urunleri(sampuan,vucut yagi,pisik kremi,sac firca seti,tirnak bakim seti..vs),
islak mendili,atesolcer,burun aspiratoru,
Emzirme urunleri(gogus ucu silikon,krem,gogus pompasi,gogus kalkani,gogus pedi,gogus ucu cikarici vs..)
Bebek mama/su biberonu_emzigi.. diger arac gerec_aperatlar??
Kisaca bu tur urunlerde ne aldiysaniz markasi_eksik kalani_gerekli/gereksiz olan her ne varsa yazar misiniz? Hatta mumkunse resim koyar misiniz? Nelerim eksik kaldi bilmiyorum. Sizlere gore kiyaslama yapacagim,tavsiye ettiginiz marka/urun var mi?
Cok tesekkurler..
Şampuan sebamed, bebeyağı kullanma kesinlikle. Pişik kremi çinko olan herhangi bişe olur. Dr söylüyor. Ateş ölçer temassız aldım. Islak mendil molfix ve johnson. Bez molfix. Pompa lansinoh çiftli. Göğüs kremi lansinoh lanolin. Mama similac.Deneyimli ikiz anneleri merhaba,
Sizden birsey rica edecegim.
Bebek bakim urunleri(sampuan,vucut yagi,pisik kremi,sac firca seti,tirnak bakim seti..vs),
islak mendili,atesolcer,burun aspiratoru,
Emzirme urunleri(gogus ucu silikon,krem,gogus pompasi,gogus kalkani,gogus pedi,gogus ucu cikarici vs..)
Bebek mama/su biberonu_emzigi.. diger arac gerec_aperatlar??
Kisaca bu tur urunlerde ne aldiysaniz markasi_eksik kalani_gerekli/gereksiz olan her ne varsa yazar misiniz? Hatta mumkunse resim koyar misiniz? Nelerim eksik kaldi bilmiyorum. Sizlere gore kiyaslama yapacagim,tavsiye ettiginiz marka/urun var mi?
Cok tesekkurler..
Aynen öyle. Yeterki iyi olsunlar. Sende zamanında sağlıkla alırsın kucağına inşallah.Sagol canım iyi ki açmışsın bu konuyu tecrübelerinizden yararlanıyoruz sayende benim ikinci hamileligim olmasına ragmen ikiz çok farklıymış sizlerede kolay gelsin ama şunu da unutmayın her çocuk zorda olsa büyüyo ve sıkıntıları hatırlamıyosunuz bile
İyi olmak için geçmişe takılmamam gerektiğini de biliyorum.toparlayacagim inş.İnşllh.sen çok dolmuşsun.ama yine de o yavrular için sakin olmak lazım.şu an her şeyden ve herkesten daha önemli olan onlar her şeyi hissediyo. Demeden geçemicem:) bi ben anlatamadım eşime yalnız çok daha mutlu olacağımı..