İkizlerle Yeni Hayat

Hastane tipini kiralayan yerler var.netten araştırabilirsin.aylık 80 e kiraladım ben.çok fark var diğerleriyle.lansinohla 2 saatte çıkardığımı ( son zamanlarda 2 saatte anca boşaltıyodu iki göğsü)15 dk da çıkarıyorum şimdi.ben lansinohdan memnundum ama bozuldu heralde.hem çekmiyo hem çok ses çıkarmaya başladı.bi de benimki tekliydi.ilk günden pişman oldum çiftli almadığıma.ne alırsan al çiftli al bence.aman ne var 15 dk fazla sağarım deme.o onbeş dk lar birikip saatler yapıyo.ben bi göğsü boşaltıp öbürüne fırsat bulamadığımı bilirim.

Ben direk verdim,mamayla karıştırsam hepsini bazen bitirmiyorlar aklımda kalır o yüzden böyle rahat oldu yani belki de şimdilik:)

Ben anne sütüyle veriyorum.küçük bi biberone 20 cc süt koyup içine ekliyorum.önce onu veriyorum.sonra başka biberonla kalan öğünlerini veriyorum. O zaman bitirmeme gibi bi durum olmuyo.

Cok tesekkur ederim, belki de ilerleyen zamanda sut sagimi zorlastigi icin makina cekmiyordur. Hastane tipi olanlarin cekim gucu cok iyiymis gercekten de..
Markasi ne suanda kullandiginizin?

Bir de,
Yeni dogan icin dr browns dar agizli 250 ml lik cam biberon aldim.
Litrelik hacmi cokmu sizce bayanlar?
Baskada biberon almadim henuz.
Avent in su biberonunu alayim diyorum.
Nasil sizce?
Bir de emzik olarak avent soothie iyi diye okumustum. Sizler hangi markayi kullaniyorsunuz ve memnunsunuz?

Bebek bezini bebeğe göre tercih etmek lazım. Benimkiler molfix e reaksiyon vermediler baştan beri onu kullanıyorum. Lansinoh iyiydi ama sonradan iyi çekmemeye başladı. Bende emzirmek için uğraştım. Sonradan tuttu benimkiler memeyi. Bende sağmayı bıraktım.

1 yaşından önce inek sütü verilmez diyolar ya o yüzden kullanmıyolardır diye düşündüm. İçeriğini bilmiyorum hangi mamada ne var.
Golden goat bir tek keçi sütünden sanırım. Tabi laboratuvar ortamında düzenliyorlar. Vitamin mineral katkıları falan oluyor.

Normal emzirmekten mi bahsediyosun? Bugün birini yine denedim.ne olduğunu anlamadı.oynadı durdu göğsümle(
Ben gögüsüme biberon başlığı ile alıştırmıştım ama benimkiler küçüktüler tabi o dönem. Şansıma reddetmediler. Benimkiler 28 gün küvezde kalınca pek ümitli değildim. Şimdi de 6 ayı geçtiler ek gıda başladım. Süt aldılar bundan sonra almazlarsa dediğin gibi rızıkları yokmuş.

Canım resimdekiler senin kızlar mı:)

Eklentiler

• upload_2015-11-7_7-32-42.jpeg
    6,4 KB · Görüntüleme: 36
Golden goat bir tek keçi sütünden sanırım. Tabi laboratuvar ortamında düzenliyorlar. Vitamin mineral katkıları falan oluyor.

Ben onu çok merak ediyorum.ebebekte görmüştüm.ama kullananı hiç görmedim.o yüzden cesaret edemiyorum bi süredir aklımda ama.

Bu saatten sonra çok zor.her şeyin farkındalar.gece bile almıolar artık.çok yoruldum.olduğu kadar artık.

Ek gıdacılar nasıl gidiyo? Neler veriyosunuz? Bir iki tarif verir misiniz.bıktık patates havuç yemekten :)

Merhaba kızlar sizin gibi olmak ve bebeklerini sağ salim kucağına alabilmek için var gücüyle çabalayan bir anneyim ikinci gebeliğim 26 haftalık ikiz 5,5yaşına di oğlum var ama acemi gibi hissediyorum kendimi her ağrıda her sancıda Dr a koşmamak için zor tutuyorum eminim uzak kaldı bu günler size ve komik geliyor, zorlandığınızı okuyorum diyorum ki sağ salim gelsinler de zorlanayım.ne alınmalı neler yapılmalı diye baya takip ediyorum sizi.şimdi iki sorum var cevaplarsanız çok sevinirim aranızda vulva varisi oluşan varmı Nasıl geçti doğum ve sonrasında geçti mi? İkincisi ben oğlumda emzirdim şimdi okuduğum kadarıyla dönüşümlü emzirenler çok bana da mantıklı geldi biberon ne kullanıyorsunuz anne göğsüyle dönüşümlü olarak kullanabileceğimiz bir marka var mı?

Ek gıdacılar nasıl gidiyo? Neler veriyosunuz? Bir iki tarif verir misiniz.bıktık patates havuç yemekten :)
Kabak, elma, armut, havuç verdim. Bugünde muzu ıhlamurla püre haline getirip verdim. 3-4 tatlı kaşığı veriyorum. 3 gün kuralı ile. Şimdi karnabahar ve brokoli aldım onları araştırıyorum. Verilir mi diye. Sen neler yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…