Sütü göğüsten boşaltamıyorlar sağıp veriyorum çoğunlukla üstüne bir de mama ama özellikle bir tanesi sürekli aranıyor, Çatlayana kadar yedirsen de aranıyor, emzik verdik ama bu sefer ağzından düşünce kıyamet kopuyor.
Göbekleri düştü ama hala hafif kanıyor, normal midir? Başınıza geldi mi hiç?
twinrose aynen dediklerini uyguluyorum, gündüz ev gürültüsü bol ışık var, gece sadece emzirirken gece lambasını açıyorum. Aynı yatakta yatıyorlar ve birbirlerini uyandırıyorlar gece, gündüz aynı odada ama ayrı yataklarda yatıyorlar. Yine de gece daha sık uyanıyorlar. Böyle böyle büyüyecekler galiba
Evet evet bağırıyorlar. Yerli yersiz ağlıyorlar. Sürekli kendi istedikleri olsun istiyorlar. Bu dönemde onların her istediğini yapmayacağımızı göstermemiz lazım ama çok ağlayınca dayanamıyorum:) ben de aynısını diyoruum.en azından biri uslu çok şükür.ben böylesini hiç görmedim.6. Aydan sonra rahatlarsınız diyolardı.bizimki çıldırdı.boğazı yırtılırcasına bağırıyo.bazen biyeri mi ağrıyo acaba diyorum.
Kisa sureli uyuyorlar bi bes on dakika kadar . genelde gunduz hep uyaniklar ve hep agliyorlar. Gece de yorgunluktan uyumakta zorlaniyorlar. Gece en erken uyuduklari saat on iki.Emdikten sonra uyumuyorlar mı ki,uyukluyor olmaları lazım, Uyutmak için neler yapıyorsun mesela?
Evet evet bağırıyorlar. Yerli yersiz ağlıyorlar. Sürekli kendi istedikleri olsun istiyorlar. Bu dönemde onların her istediğini yapmayacağımızı göstermemiz lazım ama çok ağlayınca dayanamıyorum
Bebeklerinizin hareketleri yavaşlıyor biraz. Bende aksine doktorlarıma sormama rağmen ciğer geliştirici vurmamışlardı.Arkadaşlar merhaba yarın ciger geliştirici igne olucam acaba sonrasında herhangi birşey oluyomu biraz tedirginim aslında erken dogum riskim yok şimdilik ama doktorum risk almak istemiyor cevaplarsanız sevinirim
Bende kısa süreli olmuştu. İkiz Bebek sahibi olmak yetersizlik duygusunu çıkardı bende. Yetişemiyorum diye ağlıyordum geçiyo ama zamanla. Şimdi ben bir kişiyim bekleyecekler elimden bu kadar geliyor diyorum.Mrb kızlar aranızda lohusalık depresyonu geçiren var mı?ben hiç bir sorun yokken sürekli ağlamak istiyorum ve çok gerginim evde herkesin kalbini kırıyorum benimle aynı şeyleri yaşayAn oldu mu?ne zaman geçer acaba sanki hiç geçmeyecek gibi
Teşekkür ederim cevap için ikiz olunca insan daha bir endişeli oluyor sanırım benim ikinci hamileligim ama tek bebekten çok farklıymış bu arada paylaşımlarınızı takip ediyorum gerçekten çok faydalı oluyor en azından benim içinBebeklerinizin hareketleri yavaşlıyor biraz. Bende aksine doktorlarıma sormama rağmen ciğer geliştirici vurmamışlardı.
Evet yetersizlik de var annem bakıcı var ama ben hiç uyumuyorum gözüm sürekli üzerlerinde Inşallah geçer zormuş gerçekten ikiz bebek sahibi olnakBende kısa süreli olmuştu. İkiz Bebek sahibi olmak yetersizlik duygusunu çıkardı bende. Yetişemiyorum diye ağlıyordum geçiyo ama zamanla. Şimdi ben bir kişiyim bekleyecekler elimden bu kadar geliyor diyorum.
Aynen bende oyleydim surekli aglamakliydim. Zamanla azaldi ama bitti diyemiyorum. Hala bi saskinlik bikkinlik icindeyim.Mrb kızlar aranızda lohusalık depresyonu geçiren var mı?ben hiç bir sorun yokken sürekli ağlamak istiyorum ve çok gerginim evde herkesin kalbini kırıyorum benimle aynı şeyleri yaşayAn oldu mu?ne zaman geçer acaba sanki hiç geçmeyecek gibi
Arkadaşlar merhaba yarın ciger geliştirici igne olucam acaba sonrasında herhangi birşey oluyomu biraz tedirginim aslında erken dogum riskim yok şimdilik ama doktorum risk almak istemiyor cevaplarsanız sevinirim
Koca mevzusunda burası karışır:)) bendede var aynı modelden. İkizlerin odasını ayırdık. Onların odadaki kanepede yatıyorum. Tek başıma bide. Annemde yok. Oraya gelmiyor. Rahatsızmış kanepe. Gece kızlar ağlayınca koşup geliyor ama o duyana kadar kızlar baya ağlıyor. Daha neler neler ama genede şükür halimize.Yanlız olmadığımı bilmek çok güzel ben bu aralar eşime taktım sabah erken işe gittiği için ayrı odada yatıyoruz ben annemle ve çocuklarla yatıyorum aslında bi yanım onu anlıyo uykusuz nasıl işe gidecek diyorum bi yandan da çok kızıyorum ohh ne güzel uyuyo ben ne çekiyorum görmüyo diye
Sizin bebisler buyumediler mi daha ya ben de uc ayi devirirsek duzelirler diye dusunmustum daha beter oldular simdi alti ayi dort gozle bekliyorum . umutlanayim mi sizce:)Ben de bazen çok mutluyum bazen nasıl bi üzüntü ağlama hissi.bi dengesizlik var hala geçmedi. Saat 9 dan beri 4 kişi 2 ser li gruplar halinde hamakta salincak ta çarşafta salliyoruz yeni uyudular bakalım gece ne yapcaz yetememek ayrı yorgunluk ayrı tanimlayamiyor insan.varliklarina binlerce kez şükürler olsun yavrularimiz iyi ki varlar
Sizin bebisler buyumediler mi daha ya ben de uc ayi devirirsek duzelirler diye dusunmustum daha beter oldular simdi alti ayi dort gozle bekliyorum . umutlanayim mi sizce:)
Bana önce 40 çıksın dediler sonra 3 ay sonra hele bi 6 ay tamamlasin diyenler.en son bi arkadas 2 yaş bitince rahatladım dedi 2 yasi duyunca bana bişeyler oldu tabii:) hercocuk farklı umarım seninkiler düzelir.Sizin bebisler buyumediler mi daha ya ben de uc ayi devirirsek duzelirler diye dusunmustum daha beter oldular simdi alti ayi dort gozle bekliyorum . umutlanayim mi sizce:)
Ayy cok tatli:) artik bir yasi beklicez desene.Bence fazla umutlanma:)6 ya 13 günümüz var.bitanesi çıldırdı.beyefendiyi uyutmak için şekiden şekle giriyoruz.kucağımıza alıp sallicakmışız.ama dokunmicakmışız da zatıalilerine...
Anlasilan bu zaman dilimleri ikizler icin gecerli degil. Ben de ikinci donem ise baslarim diye dusunuyordum 6.5 olacaklar. Ama bu gidisle bu sene evdeyim.Bana önce 40 çıksın dediler sonra 3 ay sonra hele bi 6 ay tamamlasin diyenler.en son bi arkadas 2 yaş bitince rahatladım dedi 2 yasi duyunca bana bişeyler oldu tabii:) hercocuk farklı umarım seninkiler düzelir.
Ben artık bişe beklemiyorum 7 ay olduk bu arada.
Bi de sünnet ettirsem diyorum herkes kafayı yersin zaten çocukların arsız diyor battı balık yan gider zaten durmuyorlar aradan çıksa keşke hayırlısıyla.