- 2 Aralık 2012
- 126
- 15
Çok çok teşekkür ederim hem mutluyum hem heyecanlıyım biraz korkuyorum değişik duygular içindeyim bugün.inşallah sağ salim aranızda olurumHayırlı doğumlar. Aramıza şimdiden hoşgeldiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok teşekkür ederim hem mutluyum hem heyecanlıyım biraz korkuyorum değişik duygular içindeyim bugün.inşallah sağ salim aranızda olurumHayırlı doğumlar. Aramıza şimdiden hoşgeldiniz.
Ben bir aydir yalnizim benim kayinvalide uzakta bir kez arayipta sormadi bile nasil bakiyorsun kimseyi bulamadin mi diye...bir yildir hep evdeyim zaten hem yorgunluk var hem de cidden evde durmaktan bunaldimBende tek bakıyorum. Kocamla daha şimdiden birbirinize girdik. Kv gelmiyor yardıma 10 dk mesafeden! Allah hepimize kolaylık versin.
Sizin bebekler kaç aylik.benimkiler in gece ve gündüz uykusu yok tek bakmam imkansız bakiciyla bile zor idare ediyoruz.Arkadaslar merhaba benim bakicim da kacti ve kimseyi bulamiyorum yalniz bakiyorum bir aydir neden kimse ikiz bebek istemiyor?sozde herkesin ihtiyaci var cok caresiz hissediyorum kendimi
Hayırlı sağlıklı doğumlar hosgeldin :)Çok çok teşekkür ederim hem mutluyum hem heyecanlıyım biraz korkuyorum değişik duygular içindeyim bugün.inşallah sağ salim aranızda olurum
Ben zaten en basta iki ay yalniz baktim 12 gunlukten beri sonra birini bulmustum sozde bir ara buraya yazmistim birseyler soyledim diye aksama kadar onu pispisladim diye tatil donusu pat diye birakti ikiz olunca kimse bakmak istemiyor kadinlar cocuk bakmaktansa temizlige gideriz diyorlarmis e ya seneye kadar da bulamazsam ne yapacagim bilmem karsima cikan kadinlar da hep 45 yas civari sizin de oyle mi?gecen ikizi olan bir arkadas ilan vermis aninda bilmus ben de var birsey ama bakal8mBenimde yardimcu birakti 4 gundur tek idare ediyorum yoruluyorum ama bakabiliyorum caresiz hissetme hepimiz ayniyiz oönünde sonunda tek bakacaz bi de bebekler hisediyor sen panikleyince ustune geliyorlar iyice. Kv guven olmaz bizimkide 3 aydir ugramiyor arkasina bile bakmadan gitti gecen geldi kalacak evdeki 28 yasindaki oglu grip olunca gitti 1 gun kaldi sehirdisindan geldi.
Sizin bebekler kaç aylik.benimkiler in gece ve gündüz uykusu yok tek bakmam imkansız bakiciyla bile zor idare ediyoruz.
Sizin ne kadara bakıyordu ucret.yemek temizlik yapıyor muydu
Ben 900 veriyorum ankaradayim.başka işleri duyuruyor bana ark. Şöyle calisio fln die ve erkenden gidio geç gelio sanırım yakinda gidecek yerini yapiyor
Ben de 800 veriyordum sabah 10 aksam 6 ama parayi artir dese artirirdim temizlik yemek herseyi yapiyordu ama o da hep is yapiyordu bana bebeklere cok faydasi olmuyordu sizinki nasil?genc mi?cok ihtiyaci olan biri denk gelmeli yoksa benim isim cok zor siz konusun bence cidden bulmak cok zor oluyor eger memnunsaniz bir de bebeklere uyku egitimi vermeyi deneseniz nasil olur?benim kizlarim 8 aylik oldular cok sukur sizinkiler kac aylik?Sizin bebekler kaç aylik.benimkiler in gece ve gündüz uykusu yok tek bakmam imkansız bakiciyla bile zor idare ediyoruz.
Sizin ne kadara bakıyordu ucret.yemek temizlik yapıyor muydu
Ben 900 veriyorum ankaradayim.başka işleri duyuruyor bana ark. Şöyle calisio fln die ve erkenden gidio geç gelio sanırım yakinda gidecek yerini yapiyor
Bakici sans isi ya benimki 30 yasindaydi her isi yapiyordu benle ama bi kac ay daha kalsaydi yaza kadar sonrasini ben daha rahat hallederdim.Ben zaten en basta iki ay yalniz baktim 12 gunlukten beri sonra birini bulmustum sozde bir ara buraya yazmistim birseyler soyledim diye aksama kadar onu pispisladim diye tatil donusu pat diye birakti ikiz olunca kimse bakmak istemiyor kadinlar cocuk bakmaktansa temizlige gideriz diyorlarmis e ya seneye kadar da bulamazsam ne yapacagim bilmem karsima cikan kadinlar da hep 45 yas civari sizin de oyle mi?gecen ikizi olan bir arkadas ilan vermis aninda bilmus ben de var birsey ama bakal8m
Bizimkiler goruntulu konusmada seviyor .Bugun gene konustular kizlardan biri zayif oradan kardesi kilo almis diyo kv ZAVALLI hic kilo almamis diyo. Sabahtan beri esimle kavga ediyoruz zavalli ne demek ya ben mi abartiyorum
Hayırlı doğumlar, sağlıkla alın inşallah kucağınıza...Ben yarın doğuma gidiyorum 37. Haftam dolmuş oluyo
Ben 140 lık su ile yapıyorum artık. 5 ml arttırabilirsin. Bende 3 saatte 1 besliyorum.Merhaba kızlar,benimkilerden biri artık 120 lik mamayla doymuyor,3 saate 1 veriyoruz arttırsak fazla gelir diye düşünüyorum ne yapsak ki?
Zaten iki tane biberon biri 120 lik biri 125 lik 3 saatte 1 vermeye başladığımızdan beri 2-3 gündür geceleri uyku kısalmaya başladı mide mi büyüdü nedir,ufaklık hepsini bitiremiyor bileBen 140 lık su ile yapıyorum artık. 5 ml arttırabilirsin. Bende 3 saatte 1 besliyorum.
Benimkilerde artik yavas yavas 120yi geciyolar oglum 150 yiyo genelde artik 120 yetmiyo kizda 130 140 falan yiyoMerhaba kızlar,benimkilerden biri artık 120 lik mamayla doymuyor,3 saate 1 veriyoruz arttırsak fazla gelir diye düşünüyorum ne yapsak ki?
Ben ikisinede eşit miktarda veriyorum. Benim 4-5 tane biberon var. Ama 125 likler yetmeyecekler yakında. Çalkalama payı kalmadı pek.Zaten iki tane biberon biri 120 lik biri 125 lik 3 saatte 1 vermeye başladığımızdan beri 2-3 gündür geceleri uyku kısalmaya başladı mide mi büyüdü nedir,ufaklık hepsini bitiremiyor bile
Seninkilerle aynı ayda sayılırız,120 den fazlası bu aylarda çok gelir gibime geliyor,seninkilerin kiloları nasılBenimkilerde artik yavas yavas 120yi geciyolar oglum 150 yiyo genelde artik 120 yetmiyo kizda 130 140 falan yiyo
Bizde de 4 tane var ama ayrı hepsi yani diğerleri 150 ve 320 lik, olmadı artık gece 150 likle veririm 130 luk yapıpBen ikisinede eşit miktarda veriyorum. Benim 4-5 tane biberon var. Ama 125 likler yetmeyecekler yakında. Çalkalama payı kalmadı pek.
Bunu en iyi doktorun bilir canım,kuvöze genelde kilo ve ciğerden giriliyor,inşallah öyle bir sorun olmaz sağlıklı bir şekilde yaparsın doğumunuKızlar benimde 34 hafta 3 günlük gebeyim sancidan hastanedeyim acaba kuveze girerler mi doğum olursa