İkizlerle Yeni Hayat

Kizimin yuzunde minik minik putircukler olmus ya ek gida gectik biz ondan mi bilmiyorum cene ve yanak alt yanlarinda biseyler yiyincede siziyor tam oralara inceleyince gorunuyor. Ekzama dediginiz bu mu acaba???
Bizimkiler de de var salyalari aktığı için sürekli ondan oluyor die tahmin ediyorum.
Doktora sordum bazen ek gida alerji yapabilir ama sizinki ona benzemiyor dedi. Artmazsa sorun değilmiş krem versem geçici çözüm yine olur dedi sürekli silmeye çalışıyorum suyla

Kilo alıyo.uykusunda verdiğim için kalanını. Ama Eskiden o daha öndeyken şimdi diğeri geçti onu. Çocuğumun kilo almasına sevinemiyorum diğeri geri kaldı diye.bence sen yavaştan başlayabilirsin.seninkiler bi ay büyük bizden.ben de normal 6 dolunca başlamayı düşünüyorum hemen.düzeltilmiş 4,5 oluyo yani. Yoksa daha fazla direnemicem.bu aralar herkesten nasıl 4 ayda başladıklarını dinliyorum sürekli. Herkes söyleyince eşim de etkileniyo.ben de sürekli "ama benimkiler erken doğdu" diyen pimpirikli anne oluyorum.
Ben de kızimda 7 aylık başladım prematüre oldu gü için 6 aylığa denk geliyor die burden herseyi yedirme ama yavas yavaş tatsın 1 çay kaşığı mesela tadına alisirlar kızım hicbirsey yemiyor geç geçtim die mi huyu mu öyle bilmiorum bunlarda önce başladım o yuzden

Kizimin yuzunde minik minik putircukler olmus ya ek gida gectik biz ondan mi bilmiyorum cene ve yanak alt yanlarinda biseyler yiyincede siziyor tam oralara inceleyince gorunuyor. Ekzama dediginiz bu mu acaba???
Egzamanın türleri var. Ama sizinki egzama gibi değilde ıslaklıktan ötürü oluşmuş gibi. Sürekli kurularsanız geçecektir.

Ben de kızimda 7 aylık başladım prematüre oldu gü için 6 aylığa denk geliyor die burden herseyi yedirme ama yavas yavaş tatsın 1 çay kaşığı mesela tadına alisirlar kızım hicbirsey yemiyor geç geçtim die mi huyu mu öyle bilmiorum bunlarda önce başladım o yuzden
Kızın ne kadarlık doğmuştu canım?

Egzemada vücudu soyuluyodu benimkinin.yüzü de pütürlüydü.dokununca o bebeksi kayganlık hissi olmuyodu.

Anladım.ben de geçmek istiyorum da bi yandan da acaba zorlar mıyım diye düşünüyorum.sen kaç aylıkken başladın

Ben az yumurta sarisi vermistim sonra yariya ciktim daha peynir falan vermiyorum pzrt bursada dr kontrolümüz var ona göre baslicam artik

maşallah onlara. Her aşı bir stres.
Bizimde yarın. Doktor bu ay için herhangi bir uyarıda bulundu mu canım? Ölçümde yaptı mı? Nasıl kiloları boyu?
Büyügünün bıngıldagı biraz kapanmıs D vitamini 2 damlaya düstük biri 7.500 digeri 8 kilo

Büyügünün bıngıldagı biraz kapanmıs D vitamini 2 damlaya düstük biri 7.500 digeri 8 kilo
Maşallah kiloları gayet iyi. Bngıldağın erken kapanmaması gerekiyor başın genişleyebilmesi için. D vitamininin o kadar etkili olduğunu düşünmemiştim.

Yok canım excipial lipo diye bir krem verdi. Sebamedin hassas ciltler için olan şampuanını kullanın dedi. 1 hafta kullanacağız kremi. Geçmezse kortizonlu bir kreme başlayacak galiba. Bebeklerde yaygınmış.
Siz 34 haftalık mı doğum yaptınız düzeltilmişi 40 haftaya göre mi hesaplıyotsunuz?ikizlerde 37 yi miad olarak görüyorlar o yüzden sordum

Evt aynen öyle oluyor.bakicimız da heran kacabilir aslında işi rahat ama daha cazip bi iş buldu galiba.
Arkadaslar merhaba benim bakicim da kacti ve kimseyi bulamiyorum yalniz bakiyorum bir aydir neden kimse ikiz bebek istemiyor?sozde herkesin ihtiyaci var :KK43: cok caresiz hissediyorum kendimi

Siz 34 haftalık mı doğum yaptınız düzeltilmişi 40 haftaya göre mi hesaplıyotsunuz?ikizlerde 37 yi miad olarak görüyorlar o yüzden sordum
33. Hafta doğum yaptım. Düzeltilmişi 40 hafta üzerinden hesaplıyor doktorlar. Onun için sat a göre olan doğum tarihimi baz alıyorum. Siz doğum yaptınız mı?

Arkadaslar merhaba benim bakicim da kacti ve kimseyi bulamiyorum yalniz bakiyorum bir aydir neden kimse ikiz bebek istemiyor?sozde herkesin ihtiyaci var :KK43: cok caresiz hissediyorum kendimi
Bende tek bakıyorum. Kocamla daha şimdiden birbirinize girdik. Kv gelmiyor yardıma 10 dk mesafeden! Allah hepimize kolaylık versin.

Benimde yardimcu birakti 4 gundur tek idare ediyorum yoruluyorum ama bakabiliyorum caresiz hissetme hepimiz ayniyiz oönünde sonunda tek bakacaz bi de bebekler hisediyor sen panikleyince ustune geliyorlar iyice. Kv guven olmaz bizimkide 3 aydir ugramiyor arkasina bile bakmadan gitti gecen geldi kalacak evdeki 28 yasindaki oglu grip olunca gitti 1 gun kaldi sehirdisindan geldi.

Benimde yardimcu birakti 4 gundur tek idare ediyorum yoruluyorum ama bakabiliyorum caresiz hissetme hepimiz ayniyiz oönünde sonunda tek bakacaz bi de bebekler hisediyor sen panikleyince ustune geliyorlar iyice. Kv guven olmaz bizimkide 3 aydir ugramiyor arkasina bile bakmadan gitti gecen geldi kalacak evdeki 28 yasindaki oglu grip olunca gitti 1 gun kaldi sehirdisindan geldi.
Sevmeye gelince varlar bakmaya gelince yoklar.

twinrose .!.:
Sevmeye gelince varlar bakmaya gelince yoklar.
Bizimkiler goruntulu konusmada seviyor .Bugun gene konustular kizlardan biri zayif oradan kardesi kilo almis diyo kv ZAVALLI hic kilo almamis diyo. Sabahtan beri esimle kavga ediyoruz zavalli ne demek ya ben mi abartiyorum

X