- 9 Ocak 2015
- 1.326
- 535
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla almışsındır kucağına, detaylarrrr:)Kızlar Perşembe itibariyle aranıza katıldım, çok çok güzel bir duyguymuş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla almışsındır kucağına, detaylarrrr:)Kızlar Perşembe itibariyle aranıza katıldım, çok çok güzel bir duyguymuş :)
Ben de 800 veriyordum sabah 10 aksam 6 ama parayi artir dese artirirdim temizlik yemek herseyi yapiyordu ama o da hep is yapiyordu bana bebeklere cok faydasi olmuyordu sizinki nasil?genc mi?cok ihtiyaci olan biri denk gelmeli yoksa benim isim cok zor siz konusun bence cidden bulmak cok zor oluyor eger memnunsaniz bir de bebeklere uyku egitimi vermeyi deneseniz nasil olur?benim kizlarim 8 aylik oldular cok sukur sizinkiler kac aylik?
Canım tebrik ederim. Planlı doğum mu yaptın? Kiloları beklediğin gibi gelmiştir umarım. Allah sağlıkla büyütmeyi kısmet etsinKızlar Perşembe itibariyle aranıza katıldım, çok çok güzel bir duyguymuş :)
Çok çok teşekkür ederim hem mutluyum hem heyecanlıyım biraz korkuyorum değişik duygular içindeyim bugün.inşallah sağ salim aranızda olurum
Merhaba kızlar,benimkilerden biri artık 120 lik mamayla doymuyor,3 saate 1 veriyoruz arttırsak fazla gelir diye düşünüyorum ne yapsak ki?
Kızlar benimde 34 hafta 3 günlük gebeyim sancidan hastanedeyim acaba kuveze girerler mi doğum olursa
Kızlar Perşembe itibariyle aranıza katıldım, çok çok güzel bir duyguymuş :)
Ayyy inanmıyorum çok çok tebrik ederim hayırlı olsun.seninle aynıydık bende yarın gidiyorum doğuma.öncelikle nasılsın bebekler nasıl kaç kilo doğdular sezeryan mı oldu süt geldi mi ..... Ayyyy başını şişirdiysem kusura bakma çok soru var aklımda çok heyecan yaptımKızlar Perşembe itibariyle aranıza katıldım, çok çok güzel bir duyguymuş :)
4 aya yakınlar canımKaç aylıktı?benimkiler 5 aylık bikaç gündür 120 veriyorum 3 saatte bir.
Sen bana gore cok iyiymissin canim ben hep yalnizdim hala da oyleyim su ana kadar toplam bir ay olmamistir birileriyle beraber...bizde bakici varken de kadin hep is yapti cunku cidden is delisiydi bebekler hep bendeydi...biz hala deniyoruz uyku egitimini ama rutin olusturmaya calis gerci bu kalabalikta zor gibi ama istersen yaparsin benim kizlardan biri cok huysuzlasmisti son bir aydir falan cok hareketlenmisti haliyle uyumuyordu gunduz de gece de 4_5 gundur deniyoruz uyku egitimini hem gunduz hem gece ise yariyor gibi cok yorgun olduklari icin de uykuya direniyorlar gece de uyuyamiyorlar derin uykuya gecemiyorlarBenimkiler 6 ay bitmek üzere.7 ye gircez gelen bakıcı 40 li yaşlarda iş yemek herseyi yapio.öncelik cocuklar onlardan vakit kalırsa diğer işler. Ama benim kv çok yakında her gün geliyor öğlen. Akşam 10 da çocukları uyutun ca tabii uyitabilirsek o zaman gidiyor.ailem şehir dışında ama sürekli geliyorlar yani kadının işi rahat bakan çok arada 3 4 gün belki yalnız kalmisizdir.tek kadın ve ben. Akşam eşimle çok zor oluyor hiç uyumadan ise gittiği oluyor bazen sehirdisina ailemi n yanına taşınsam diorum ama işe baslamam lazim bi yandan.kadın la annem kv fln idare edecekler yani umarım.
Annem in de yaşı var kafasi götürmüo
KV iyce yaşlı bize kadar zor yürü.o
Uyku eğitimi nden fln anliy cak gibi değiller çok arsuz lar.
Yine de bi ara denerim cesaret toplayıp uyku rutin fln yapiorum gerçi bana misin demiyorlar seninkiler uyuyor mu neler yaptın nasıl alustirdin
Bir de ek gida işine nasıl geçtin neler yiyorlar
2 hafta once 3aylik kontrole gittigimzde kiz 5300 oglanda 5600du yani cok da fazla degik bence 150 yedikleri zaman 4 saat falan duruyolar ama 120de 3saatSeninkilerle aynı ayda sayılırız,120 den fazlası bu aylarda çok gelir gibime geliyor,seninkilerin kiloları nasıl
Canım tebrik ederim. Planlı doğum mu yaptın? Kiloları beklediğin gibi gelmiştir umarım. Allah sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin
Bu uyku işini bi araştırıp deneyim ins ise yarar ama bizimkiler catliycak gibi agliyor evde hamak ve salincak var kendilerini atacaklar ondan nerdeyse tek çarşaf care oluyor o da çok zor tahmin edersin bizi mahvediyor. Ama durmuyorlar başka türlü. Akşam kaşık mamasina ben de geçti m saat kaç gibi veriyorsun ve onunla kaç saatte bir uyanıyorlar emziriyor musun.ben dr kahvaltı corba az az veriyorum ama kabiz oluyorkar ya ek gida ya da mama değiştirdim ondan.kahvalti nasıl haxirliyorsun hergün yumurta verilir mi acaba bi de tek tek mi veriyorsun yumurta peynir vb. İkiz annesini ikiz annesi anlar ne cok sormuşumSen bana gore cok iyiymissin canim ben hep yalnizdim hala da oyleyim su ana kadar toplam bir ay olmamistir birileriyle beraber...bizde bakici varken de kadin hep is yapti cunku cidden is delisiydi bebekler hep bendeydi...biz hala deniyoruz uyku egitimini ama rutin olusturmaya calis gerci bu kalabalikta zor gibi ama istersen yaparsin benim kizlardan biri cok huysuzlasmisti son bir aydir falan cok hareketlenmisti haliyle uyumuyordu gunduz de gece de 4_5 gundur deniyoruz uyku egitimini hem gunduz hem gece ise yariyor gibi cok yorgun olduklari icin de uykuya direniyorlar gece de uyuyamiyorlar derin uykuya gecemiyorlar
Ek gidaya 4,5 aylikken basladik aksam kasik mamasi gunduz yogurt verdik ilk basta sonra meyve sebze puresi ama hicbirini severek yemek istemediler
Burdan bir arkadas eninde sonunda alisacaklar demisti dogruymus simdi sabah kahvalti yapiyoruz sonra uyumadilarsa meyve oglen corba ya da sebze puresi ikindi yogurt aksam muhallebi ya da kasik mamasi
Bizim duzenimiz boyle ama bende simdi nasil sofraya oturacaklar bizim yemeklerden yiyecekler onu merak ediyorum bilen arkadaslar yazarsa cok sevinirim bana cok uzak gibi geliyor ama eninde sonunda alisiyorlar resmen agizlarini kilitliyorlardi ama gecti bin sukur darisi size
Allah analı babalı büyütsun yavrularına kavuşmuşsun cidden baya macerali olmuş ama sağlıklı ve güzel kilolarda dogmus lar önemli olan.hosgeldin buraya:)Gece 3 te nişan geldi, 5te hastaneye gittiğimizde 1cm açıklık var dediler, 8:30da tam açılma ile doğumhaneye alındım, 15 dk sonra ilk kızım doğdu, ikinci kızım baş aşağı olmasına rağmen eli kafasının önünde geldiği için kanala giremedi. Doktorum bir saat uğraştı ama benim de sancılarım kesilince ikinci kızım sezeryanla doğdu. Epey maceralı bir doğum oldu ama çok şükür hepimizin sağlığı yerinde. Doğum 36+2 de oldu, biri 2900 diğeri 2800 doğdular. Sezeryanla doğan daha büyük olan.
Benimkileri kucakta oturtuyoruz ama koltuğa koyup sağdan soldan destekleyip oturtmadım. Dönmeye başlamalarının ardından oldu.İyi geceler annişler,bebişleriniz destekli oturmaya başladı mı, başladıysa ne zaman acaba?
Central da mı yaptın doğumu? Maşallah onlara. Artık maraton başlıyor. Senin 1+2 birde. Allah kolaylık versin.Gece 3 te nişan geldi, 5te hastaneye gittiğimizde 1cm açıklık var dediler, 8:30da tam açılma ile doğumhaneye alındım, 15 dk sonra ilk kızım doğdu, ikinci kızım baş aşağı olmasına rağmen eli kafasının önünde geldiği için kanala giremedi. Doktorum bir saat uğraştı ama benim de sancılarım kesilince ikinci kızım sezeryanla doğdu. Epey maceralı bir doğum oldu ama çok şükür hepimizin sağlığı yerinde. Doğum 36+2 de oldu, biri 2900 diğeri 2800 doğdular. Sezeryanla doğan daha büyük olan.
Benimkiler yeni oturuyorlar Desteksiz 7 ay olcak yakinda ama 1 ay erken doğduk lari için 6 ay mi oluyor tam bilemedim. Destekli 1 ay öncesinde fln oturuyorlardiİyi geceler annişler,bebişleriniz destekli oturmaya başladı mı, başladıysa ne zaman acaba?