İkizlerle Yeni Hayat

zaman zaman değişiyor halleri merak etme benimkilerde gündüz yarım saat uyuyup uyanıyorlar yarım saat sonra tekrar uyumak istiyorlar ve sürekli sallanmak istiyorlar bu aralarda sabah 5 te kalkıp 7 ye kadar oyun oynuyorlar düzen tamamen değişti, biz ailemin yanına yerleştik mecruben eşim 3 vardiya çalışıyor çünkü geceleride işe gidiyor , ara ara eve gidip geliyoruz :)
Sizin kac aylikti bebekler. Ben de annemlere yerlesmeyi dusunuyorum

6 aylığı z hiç düzelme yok.gündüz en fazla 20 dk uyuyorlar uykuya dalamiyorlar.biri 1 3 5 dieri 2 4 6 kalkıyor yani saat başı ayaktayim.sabah 6 dan sonra hiç uyku yok gündüz sürekli başağrısı oluo artık kaniksadim bi ağırlık kafada.bakıcı var gündüz ama 5 de gidio sonrası zor gecio.gece ayrı zor. İnş sızınkıler düzelir
Benimkiler kirkina kadar iyiydiler sonra zivanadan ciktilar. Bazen oturup ben de agliyorum onlarla. Esimin yolunu hic bu kadar gozlememistim tek kurtaricim o benim.

Aynı anda uyanirlar sa sabırlar i olmuyor ve ikisine yetişemiyorum gece biri bende biri babasında artık. Birbirlerini uyandiriyorlar o yüzden odalar ayrı.

Siz nasıl hallediyor sunuz gece ikisi birden bağırı çağır aynı ana denk gelirse
Ben bebeklerin odasını ayırdım. 4,5 aylıklar. Odalarında bir beşikte yatıyorlar. Bende kanepede yatıyorum onlarla. Şimdi beşikleride ayırayım diyorum. Biri dönüp diğerine ulaşmaya başladı. Eşim bebişler çok ağlayınca uyanıp geliyor. Ağlamazlarsa kendim hallediyorum.

Aynı biberon mu kullanıyorsunuz yoksa telaş tan nası denk gelirse mi
Evet aynı biberonu,dediğim gibi,birini yedirirken diğeri uyanıyor çığlık çığlığa o an tek oluyorsun mecburen ondan ona,ben doktora sormuştum zaten bişey olmaz dedi.

Kızlar hala bebişler için ayrı deterjan mı kullanıyorsunuz,3.aydan sonra yavaş yavaş bırakmak gerekiyormuş,siz ne düşünüyorsunuz?

Aynı anda uyanirlar sa sabırlar i olmuyor ve ikisine yetişemiyorum gece biri bende biri babasında artık. Birbirlerini uyandiriyorlar o yüzden odalar ayrı.

Siz nasıl hallediyor sunuz gece ikisi birden bağırı çağır aynı ana denk gelirse
Acikmaya baslayinca kipirdanmaya basliyolar zaten ben ozaman basliyorum mamayi yapip vermeye aydirmiyorum uykularini hic

Ben bebeklerin odasını ayırdım. 4,5 aylıklar. Odalarında bir beşikte yatıyorlar. Bende kanepede yatıyorum onlarla. Şimdi beşikleride ayırayım diyorum. Biri dönüp diğerine ulaşmaya başladı. Eşim bebişler çok ağlayınca uyanıp geliyor. Ağlamazlarsa kendim hallediyorum.
Ben odayi ayirmadim ama ayri besiklerdeler sabah cok zor oluyor uyutmasi ikisinide sallamak

Evet aynı biberonu,dediğim gibi,birini yedirirken diğeri uyanıyor çığlık çığlığa o an tek oluyorsun mecburen ondan ona,ben doktora sormuştum zaten bişey olmaz dedi.
İki biberon hazirla sicak suya koy digeri aglamaya baslayinca basla doyurmaya ben kucukken oyle yapiyordum birini beslerken digeri uyanirdi onada verirdim

İki biberon hazirla sicak suya koy digeri aglamaya baslayinca basla doyurmaya ben kucukken oyle yapiyordum birini beslerken digeri uyanirdi onada verirdim
Her zaman denk gelmiyor ki aynı anda acıkmaları,bazen hazırlıyorum uyanmayası tutuyor sonra güvenemeyip çöpe gidiyor mama

Her zaman denk gelmiyor ki aynı anda acıkmaları,bazen hazırlıyorum uyanmayası tutuyor sonra güvenemeyip çöpe gidiyor mama
Uyurkem ver ictigi kadar icsin birkac mamadan sonra birlikte acikmaya baslarlar ozaman ikisini birlikte beslersin ayri ayri olunca sana hic dinlenmeye vakit kalmaz

acikmaya baslarlar ozaman ikisini birlikte beslersin ayri ayri olunca sana hic dinlenmeye vakit kalmaz[/QUOTE]
Aynı anda nasıl beskiycex ben birini yediriorum gaz ini çıkartıp dierini gecio rum. Aynı an da olursa eşim geliyor. Sırayla olunca hiç uyku yok bana aynı olursa eşim söyleniyor. Bugece ayaktaydik kv karpuz yedirmis bebeler e sabaha kadar agladilar sancı dan olan yine bana oldu

acikmaya baslarlar ozaman ikisini birlikte beslersin ayri ayri olunca sana hic dinlenmeye vakit kalmaz
Aynı anda nasıl beskiycex ben birini yediriorum gaz ini çıkartıp dierini gecio rum. Aynı an da olursa eşim geliyor. Sırayla olunca hiç uyku yok bana aynı olursa eşim söyleniyor. Bugece ayaktaydik kv karpuz yedirmis bebeler e sabaha kadar agladilar sancı dan olan yine bana oldu[/QUOTE]
Günaydın. Sizinki resmen kayınvalide terörü. Bakıyor belki sana yardımcı oluyor ama belki bakmasa daha iyi. Ek gıdada önceliği sebzelere vermek lazım. Tatlı şeylere bebekler çabuk alışır.

Yere yorgan ser ikisinide yatir ver biberonlari ben gunduz oyle yapiyorum yanlizken yada pusette yediriyorum

X