İkizlerle Yeni Hayat

arkadaslar kizlarim gun icinde neredeyse hic uyumuyorlar aksam da aglamalariyla geciyor gece uyuyorlar ama sabah 6 da tekrar basliyorlar. Cok yorgunum cok uykusuzum hep boyle mi olacak kizlarim 2.5 aylik. Ilerleyen zamanlarda duzelirler mi deneyimlerinize ihtiyacim var ((

Bizimkilerin uyku düzeni sürekli değişiyor. Gündüz uyumadıkları zaman sinirli ve ağlamaklı oluyorlar onun için en azından 30-40 dk uyumaları lazım. Tek mi bakıyorsunuz?

zaman zaman değişiyor halleri merak etme benimkilerde gündüz yarım saat uyuyup uyanıyorlar yarım saat sonra tekrar uyumak istiyorlar ve sürekli sallanmak istiyorlar bu aralarda sabah 5 te kalkıp 7 ye kadar oyun oynuyorlar düzen tamamen değişti, biz ailemin yanına yerleştik mecruben eşim 3 vardiya çalışıyor çünkü geceleride işe gidiyor , ara ara eve gidip geliyoruz :)

Tek bakiyorum. Cok zor geliyor artik bakici bulamadim daha.

6 aylığı z hiç düzelme yok.gündüz en fazla 20 dk uyuyorlar uykuya dalamiyorlar.biri 1 3 5 dieri 2 4 6 kalkıyor yani saat başı ayaktayim.sabah 6 dan sonra hiç uyku yok gündüz sürekli başağrısı oluo artık kaniksadim bi ağırlık kafada.bakıcı var gündüz ama 5 de gidio sonrası zor gecio.gece ayrı zor. İnş sızınkıler düzelir

Tek bakiyorum. Cok zor geliyor artik bakici bulamadim daha.

Allah kolaylık versin canım ya.çok zor biliyorum.bi kısır döngünün içinde gibi.birinin altını değiştir besle gazını çıkar uyut.diğerinin altını değiştir besle gazını çıkar uyut.ilki tekrar uyanmaya başlasın.benimkiler de gittikçe daha az uyumaya başladılar ama kendi başlarına durma süreleri de arttı.hepsi geçecek inşllh.sadece güzel yanlarını hatırlayıp neden daha fazla video çekmemişim diyorum ben şimdiden.

Birlikte uyuyup uyanmiyorlarmi diger turlu cok zor oluyor Allah benimkiler ne yaparsa hep birlikte

Ben dogduklarindan beri hep birlikte besledim birlikte uyuttum simdide oyle devam ediyor bazen tuvaletlerini bile birlikte yapiyolar :)

Kizlar bebisleriniz kac saatte kac cc mama yiyiyorlar benimkiler 120 nadiren 150 daha ustune cikamadik gunduzde hep 3 saatte besleniyolar gece degisiyor

Ben dogduklarindan beri hep birlikte besledim birlikte uyuttum simdide oyle devam ediyor bazen tuvaletlerini bile birlikte yapiyolar :)

Bizimkiler de öyle.zaten biri uyanınca diğerinin uyuması mümkün olmuyo.ama ben bikaç defa yalnız kaldım.o zaman mecburen sıraya bindirmek zorunda kaldım.çoook yorucu oluyo..

Bizimkiler de öyle.zaten biri uyanınca diğerinin uyuması mümkün olmuyo.ama ben bikaç defa yalnız kaldım.o zaman mecburen sıraya bindirmek zorunda kaldım.çoook yorucu oluyo..
Aynen bizimkileri de sırayla yapmaya çalışıyoruz,bazen denk geliyor aynı ana dönüşümlü baktığımız için zor oluyor birinden biberonu çek diğerine ver zaten biri çok cazgır hiiç başedilmiyor...

Benimkilerden biri uyandığında diğerinide uyandırıyor. Uyanmıyorsa da ben uyandırıyorum beslemek için. Farklı saatlerde uyanmaları sıkıntı. Gece özellikle. Gece eşimi kaldırmıyorum ben. Tek ilgilenmeye çalışıyorum. Ama sabırsız olurlarlarsa evde kıyamet kopuyor eşimde kalkıyor.

Aynı anda uyanirlar sa sabırlar i olmuyor ve ikisine yetişemiyorum gece biri bende biri babasında artık. Birbirlerini uyandiriyorlar o yüzden odalar ayrı.

Siz nasıl hallediyor sunuz gece ikisi birden bağırı çağır aynı ana denk gelirse

Aynı biberon mu kullanıyorsunuz yoksa telaş tan nası denk gelirse mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…