2. Ay gaz kakası yapmaya başlamıştı. Gaz çıkarırken kaka yapıyordu günde 3-4 kere. Şimdi 4 ayı geçtik 3-4 günde bir kaka yapıyorlar. Doktora sorduk normal dedi.Arkadaşlar bebekleriniz iki ayı bitirdiğinde günde kac defa kaka yapiyorlardi. Benimkiler 1 defa yapiyorlar bana az gibi geldi. Ben ilaç kullandigim icin emziremiyorum. Sadece mama veriyorum.
Yani 34. Haftaya geldiysen gerek yokmuş.Ben 28 haftada ciger gelistirici vuruldu. Doktor bunyen zayif erken dogum riskin var dedi. 33.haftada dogum yaptim solunum cihazina baglanmadilar. Sadece iki üç gun düşük doz oksijen aldilar kuvezde.
Kan damlası dediğiniz Demir mı acaba ? Saglık ocağından verdiler bize 4. Ayda başlanıyormuş . Ben multitabs vitaminle Demir'i suya karıştırdım verdim yoksa bitmiyor hep tukuruyorlar bosa gidiyorKan damlasıyla d vitaminini aynı öğünde kullansam olur mu??
Ben d vitamini olarak tetrazinc demir olaraksa ferrum kullanıyorum. Multitabs nasıl suda mı eriyor? Benimkilerin ikiside damla.Kan damlası dediğiniz Demir mı acaba ? Saglık ocağından verdiler bize 4. Ayda başlanıyormuş . Ben multitabs vitaminle Demir'i suya karıştırdım verdim yoksa bitmiyor hep tukuruyorlar bosa gidiyor
Multitabs da damla 1ml veriliyor icinde d vit de var başka vitaminlerde. Bizimkiler tükürüyor bende cok az suya 1 ml multitabs ve 6damla Demir'i karıştırıp biberonla içirdim bugun. Kolay oldu. Demirel c vitamini beraber almak daha iyi zatenBen d vitamini olarak tetrazinc demir olaraksa ferrum kullanıyorum. Multitabs nasıl suda mı eriyor? Benimkilerin ikiside damla.
2 tane uzman dr gördü ikiside büyüdükçe geçebilirde geçmeyebilirde takip edicez dedi 2 ayda bir falan bakılacak yürüyüp konuşana kadar.beynin ön kısmındayymış su ALLAHTAN hidrosefali değilmiş emilebilir dediler.oğlumdaki kistte anne karnındaki bebeklerde çok görülüyormuş geçiyormuş ama bakıcaz.inşallah geçecek.Ne yaptınız canım? Kontroller olumlu geçmiştir umarım.
Kızlar düzeltilmiş 4 ay 1 haftalık oldular. Ek gıdaya Kilo alımları çok çok düşmezse 6. Ayda başlamayı düşünüyorum. Geçmiş olsun Canım. Zaman'la üstesinden gelecekler. Onlar bir karnı 2 kişi paylaşmışlar. Zorluklara daha anne karnında alışmışlar. Bunlarında üstesinden gelirler Allah'ın izniyle.2 tane uzman dr gördü ikiside büyüdükçe geçebilirde geçmeyebilirde takip edicez dedi 2 ayda bir falan bakılacak yürüyüp konuşana kadar.beynin ön kısmındayymış su ALLAHTAN hidrosefali değilmiş emilebilir dediler.oğlumdaki kistte anne karnındaki bebeklerde çok görülüyormuş geçiyormuş ama bakıcaz.inşallah geçecek.
Sen naptın nasıl kızlar?kaçaylık oldular şimdi ek gıda başladın mı?
Dis ağrısı icin taze soğan veriyorlarmış ellerine hem kasıyor hemde ağrıya iyi geliyormuş ama hangi tarafı bilmiyorum herhalde beyaz taraftir netten bi bak istersen.Ark.lar bizim felaket şekilde huzursuzluk var kesinlikle durmuyorlar artık calpol veriyorum 2 gündür gece bari uyusunlar diye. Bu diş le nasıl başa cikilacak.
Geçmiş olsun canım. Ateşleri çıkıyor mu arada? Bu diş olayı bizde de var. Aşırı bir kaşıma hissi var kızlarda. Eller ağızda. Hırslarından bağırıyorlar.Ark.lar bizim felaket şekilde huzursuzluk var kesinlikle durmuyorlar artık calpol veriyorum 2 gündür gece bari uyusunlar diye. Bu diş le nasıl başa cikilacak.
Evet demir.benimkiler de tükürdü.ben de şimdi sütle karıştırıp biberonla veriyorum.içiyolar çok şükür.Kan damlası dediğiniz Demir mı acaba ? Saglık ocağından verdiler bize 4. Ayda başlanıyormuş . Ben multitabs vitaminle Demir'i suya karıştırdım verdim yoksa bitmiyor hep tukuruyorlar bosa gidiyor
Merhaba arkadaşlar benim ikizlerimde 28 haftalık oldular doğuma pek bişey kalmadi malum hazırlıklar devam ediyor ama beşik konusunda kararsizim biri kız biri erkek sözlerinde fikirlerini alayım tek beşik mi alsam yoksa iki küçük beşik mi bilemedim birde oğlum var 6 yaşında odasında. 3 lü ranza si var bebeklerde1 yaşına gelmeden odaya geçirmek istiyorum yataklarına ama ilk dogduklarinda malum geceleri emme durumundan dolayı benim odamda kalacaklar ama ne şekilde bilemedim
Ark.lar bizim felaket şekilde huzursuzluk var kesinlikle durmuyorlar artık calpol veriyorum 2 gündür gece bari uyusunlar diye. Bu diş le nasıl başa cikilacak.
Demir'i sutle vermeyi cok önermiyorlar emilimi az oluyormuş vücutta. Cok az suya damlatip biberonla deneseniz belki alırlar. Tabi siz bilirsinizEvet demir.benimkiler de tükürdü.ben de şimdi sütle karıştırıp biberonla veriyorum.içiyolar çok şükür.
Ates yok şükür ler olsun. Burun tikali grip oldular aynı zamanda. Viks surcem bu gece.salya felaket derecede aynen hirslarindan bağırıyorlar da.Geçmiş olsun canım. Ateşleri çıkıyor mu arada? Bu diş olayı bizde de var. Aşırı bir kaşıma hissi var kızlarda. Eller ağızda. Hırslarından bağırıyorlar.
Kan damlasi icin doktor emzirdikten ya da mamadan bi saat sonra ver dedi. Süt ürünleri birlikte alinmazmis.Evet demir.benimkiler de tükürdü.ben de şimdi sütle karıştırıp biberonla veriyorum.içiyolar çok şükür.
Demir'i sutle vermeyi cok önermiyorlar emilimi az oluyormuş vücutta. Cok az suya damlatip biberonla deneseniz belki alırlar. Tabi siz bilirsiniz
Hadi ya bna demediler.anne sütünü sütten saymadıydım ben de.baya zor olcak vermesiKan damlasi icin doktor emzirdikten ya da mamadan bi saat sonra ver dedi. Süt ürünleri birlikte alinmazmis.