İkizlerle Yeni Hayat

Tşk ediyorum cevaplar için.yakın tarihlileri kullanırım olmazsa. Ek gıdaya eklemek de mantıklı geldi. Emek emek sağıp koydım.atmak içimden gelmiyo

Ben ek gidaya 1 aydir basladim artik ana öğün gibi iki dr basla dedi ama benimkuzular zayif diye denmis olabilir mamayida yemiyorlar ben yogurtla basladim sonra kabak patates puresi corba simdi kahvalti ekledim ama gazimiz oluyor arada

Ben ek gidaya 1 aydir basladim artik ana öğün gibi iki dr basla dedi ama benimkuzular zayif diye denmis olabilir mamayida yemiyorlar ben yogurtla basladim sonra kabak patates puresi corba simdi kahvalti ekledim ama gazimiz oluyor arada

Ne kadarlık bebekler?düzeltilmiş olarak yani

2435 2480 kilolari. Ciger gelistirici de yaptim. Iyiki de yapmisim kuvozde falan kalmadilar. Sen de yaptir bence ikizler erken gelebiliyorlar kuvoz riskini aza indirge.
Canim ıgne konusunda devlet hastanesi gereksiz diyo özel hastane de vuracam diyo bende oyüzden kararsız kaldım kaçıncı haftada vuruldun uz

Canim ıgne konusunda devlet hastanesi gereksiz diyo özel hastane de vuracam diyo bende oyüzden kararsız kaldım kaçıncı haftada vuruldun uz
32 igne yaptik. Benim dr a ben soylemistim yaptiralim diye o da sicak bakinca yaptik. Ignenin kotu bi etkisi yok diye biliyorum. Ama erken dogduklari takdirde ciger gelisimi tamamlanmazsa ki bu da 34 bitince oluyo kuvoz olayi kacinilmaz olur. Siz kac haftalik oldunuz

Ben d yi sabah veriyorum kanı da akşamüstü. Ama herhangi bir mantık yok. Benimkilerin kan damlasını verdikten sonra besliyoruzda. Çünkü mideleri bulanıyor çıkartıyorlar.

Evt ya ben de bugün ilk defa kullandum kanı.yüzünü öyle bi buruşturup kaçmaya çalışışı vardı ki acıdım haline.diğerine vermeye cesaretim yok.bidahakine tek damlactek damla süte karıştırıp vermeyi düşünüyorum kaşıkla.inşllh kolay alırlar.

Ben veriyorum 3 ay sorun olmaz yalnız dikkatli ısıtmak gerekiyor once oda ısısına gelmesini bekleyin daha sonra hafif sıcak eliniz girebileceği ısıda suya koyun su sogudukca azaltıp sıcak ilave ederek isinmasini sağlayın. Sık sık dairesel hareketlerle calkalayin. Yani isitirken acele etmemek lazım hemen kaynar suya filan koyarsanız bozulur. Bozulduğu yapısından anlaşılıyor homojenligi kayboluyor. Benim Haziran ayından vardı bitirdim sayılır 1paketim kaldı. Gunleri geçmeden verin bence mamalar yapay sonuçta. Yazık degil mı sutlerinize sağmakda kolay degil aticakmisiniz? Emek emek sağmıştınız o zaman 1damlasina kiyamam ben.

Bigün eşim hızlı ısınsın diye koymuş öyle.bi bsktım süt kesiği gibi.heralde bahsettiğinizbu.benim de hazirandan kalma.ikidir süt yetmicek diye sabahtan bi paket çıkarıyorum.çok şükür kılı kolına yetirip ertesi sabah atıyorum o sütü.zaten hep onla beslemicen ya bir iki öğün takviye yapıcam.besin değerini yitirsr de mamadan iyidir dşyorum ben de. En azından sindirimi kolay.ek gudada vermek de mantıklı geldi ama onun içinbi buçuk ay daha bekletmem gerekecek.

Arkadaşlar bebekleriniz iki ayı bitirdiğinde günde kac defa kaka yapiyorlardi. Benimkiler 1 defa yapiyorlar bana az gibi geldi. Ben ilaç kullandigim icin emziremiyorum. Sadece mama veriyorum.

Arkadaşlar bebekleriniz iki ayı bitirdiğinde günde kac defa kaka yapiyorlardi. Benimkiler 1 defa yapiyorlar bana az gibi geldi. Ben ilaç kullandigim icin emziremiyorum. Sadece mama veriyorum.

Benimkiler 2 aylıklen önce biri sonra diğeri günaşırı yaomaya başladı.şimdi günde bir defa yapıyolar.

Amin bebekleriniz kaç kilo doğdu bide ciğer geliştirici vuruldun mu canım
Benim de öyle 36+0 da dogdular.
Ciger gelistirici yapmadı dr gerek olursa ani bişey gelişir se yaparım dedi.48 saat gerekiyormuş ıgneden sonra.
Bi de 34 geçince ydi sanırım. Çok gerek yokmuş.

Benim de öyle 36+0 da dogdular.
Ciger gelistirici yapmadı dr gerek olursa ani bişey gelişir se yaparım dedi.48 saat gerekiyormuş ıgneden sonra.
Bi de 34 geçince ydi sanırım. Çok gerek yokmuş.
Ben 28 haftada ciger gelistirici vuruldu. Doktor bunyen zayif erken dogum riskin var dedi. 33.haftada dogum yaptim solunum cihazina baglanmadilar. Sadece iki üç gun düşük doz oksijen aldilar kuvezde.

Twinrose cok sevindim benim bebislerin kalbinde delik varmış. Kontrol altında tutalım dedi doktor.
Benim hamileliğimde bebeklerden birinde kardial odak vardı. Küvezdeyken diğer bebeğin pda sı ilaçla kapanmıştı. Geçmiş olsun kalbin delik olması durumu çok rastlanıyormuş. Ama Zaman'la geçiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…