Artik tek cok zorlaniyorum bende yerde surekli yuzustu ama hemen mizildamaya basliyolar uyurken donmek istiyolar mama az geciksin cigligi basiyolar sallanarak uyumak istiyolar tek besikte bazen birbirlerini tekmeliyolar, lar lar larBenimde Bayram'da annem geldi. Bir süre kalacak ama o da ağlayınca hemen kucağa alıyor. Fazla kalamaz amahiç tam gün tek bakma tecrübesi yaşamadım. Ama çok zor olacağını tahmin ediyorum. Gündüz istedikleri kadar dönsünler ama gece uyurken dönünce tedirgin oluyorum. Bizimkiler oyun halısındaki oyuncakları çekiyor gelmeyince ağlıyor. Şu sıralar ağlamak için bahane arıyorlar diyebilirim. Gene bir atak dönemindeler sanırım. Eşimin boş günü var mı henüz bilmiyoruz ama sabahçı olacak sanırım. Ama onda da 3 gibi evde olur anca. Anca yaşayınca Nasıl olacağını göreceğim. Sen ne yapmayı düşünüyorsun?
Bizimkiler 5 bucuk 3 saatte 120 bazen 150 iciyolar evolviayi biraktik icmiyolar biktilar similac veriyoruz simdi 700 gr almislardiBiz mama olarak evolvia ya geçtik. Kabiz olmalarına iyi geldi gibi bir de 100 gr mind a ki demir calsiyum vb. Daha yüksek.bu konuda bilgisi olan varsa önerilere açığım
Biz de yardımcı kv elti topluca bakıyoruz ama gece eşim le ben zor oluo yetisemiyoruz. 6 aylıklar şimdi.
6 aylık olanlar kaç cc mama içiyorlar acaba az mı iciriyorum ben 2 saatte 125 cc.ama aglamiolar aç olsalar ağlarla r di mi.geçen ay 800 gr almışlardı
Ya bu mevsim geçişlerini hiç sevmiyorum,hep kafamda soru işaretleri, gece tek battaniye yeter mi diye dönüp duruyorum,yüzlerini burnunu elliyorum soğuk mu diye,gerçi enseden bakılırmış üşümesine ama neyse, siz
neler yapıyorsunuz benim gibi olan var mı
3 saat-3gün-3ay kuralını duymuştum canım. Ben dondurmadım hiç ama hastane duvarlarında asılıydı bir afişte bu kural. Sütten korkarım açıkçası. Ama genede sen bilirsin.Kızlar dondurulmuş sütlerim var 4 aydır duruyolar.artık sütüm yetmiyo.kararsız kaldım onları mı kullansam yoksa mama mı takviye etsem.dondurup çözünce değeri düşüyomuş ya bi de çözdürünce kokusu bi garip geliyo.anne sütününiçeriği bebeğin ayına göre de değişiyomuş 3 ay öncekiler bebeklerime fayda etmez mi acaba diyorum.bi yandan da anne sütü her türlü mamadan iyidir diyorum.siz ne ypardınız yerimde olsaydınız?
Memleketten annem geldi bayramda. O yanımda şimdi tek kalmıyorum henüz. Eşimde sabahçı oldu bu sene. 3 gibi eve geliyor ama sabah 7 de dersi başlıyor. Bakalım annem gidince ne olacak.Twinrose ne yaptın halledebiliyo musun tek başına?
Kızlar dondurulmuş sütlerim var 4 aydır duruyolar.artık sütüm yetmiyo.kararsız kaldım onları mı kullansam yoksa mama mı takviye etsem.dondurup çözünce değeri düşüyomuş ya bi de çözdürünce kokusu bi garip geliyo.anne sütününiçeriği bebeğin ayına göre de değişiyomuş 3 ay öncekiler bebeklerime fayda etmez mi acaba diyorum.bi yandan da anne sütü her türlü mamadan iyidir diyorum.siz ne ypardınız yerimde olsaydınız?
Vallaha ben tam 3 ay beklemiş olsa da tereddüt ederdim,birde zaten anne sütünün normalde kokusu değişik dolaptan sonra nasıl anlaşılır bilemem,yani kısacası mama daha mantıklı geliyor banaKızlar dondurulmuş sütlerim var 4 aydır duruyolar.artık sütüm yetmiyo.kararsız kaldım onları mı kullansam yoksa mama mı takviye etsem.dondurup çözünce değeri düşüyomuş ya bi de çözdürünce kokusu bi garip geliyo.anne sütününiçeriği bebeğin ayına göre de değişiyomuş 3 ay öncekiler bebeklerime fayda etmez mi acaba diyorum.bi yandan da anne sütü her türlü mamadan iyidir diyorum.siz ne ypardınız yerimde olsaydınız?
Bizim buralara kış geldi artık atlet uzun kol body altına da külotlu çorap giyiyorlar,gündüz değildi gece sabaha karşı tereddüt ediyorum bir battaniye daha örtsem mi diye o zamanda terliyolar sanki off bilemedimAynı durumdayım.şort giydiriyorum .ya hava serinler de ben farkedene kadar üşütürlerse diyorum.pantolon giydiriyorum çok sıcakladılar mı acaba diyorum. Bi de bizim birinin eli ayağı sürekli soğuk.kansızlıktanmış heralde.anlayamıyorum üşüdü müyoksa normal mi diye.
Ben de kızım da dondurucu koyuyordum 6 aya kadar değil miydi saklama süresi.Kızlar dondurulmuş sütlerim var 4 aydır duruyolar.artık sütüm yetmiyo.kararsız kaldım onları mı kullansam yoksa mama mı takviye etsem.dondurup çözünce değeri düşüyomuş ya bi de çözdürünce kokusu bi garip geliyo.anne sütününiçeriği bebeğin ayına göre de değişiyomuş 3 ay öncekiler bebeklerime fayda etmez mi acaba diyorum.bi yandan da anne sütü her türlü mamadan iyidir diyorum.siz ne ypardınız yerimde olsaydınız?
Çıt citli body üzerine gündüz kisa kol.gece uzun kol.altlari hep Penye pijama gibi oluyor ya ondan.Ya bu mevsim geçişlerini hiç sevmiyorum,hep kafamda soru işaretleri, gece tek battaniye yeter mi diye dönüp duruyorum,yüzlerini burnunu elliyorum soğuk mu diye,gerçi enseden bakılırmış üşümesine ama neyse, siz
neler yapıyorsunuz benim gibi olan var mı
Biz kısa kolu artık alttan giyiyoruz bura serinledi,bizimkilerin de genelde tıkalı oluyor burunları,ağlayınca da tıkanıyor aynı bizimki gibi normal yani ama inşallah hasta olmadan şu kışı atlatırız...Çıt citli body üzerine gündüz kisa kol.gece uzun kol.altlari hep Penye pijama gibi oluyor ya ondan.
Sabaha doğru burunlari tikali oluyor artık ustlerini aciyorlar surekli
Vallaha biz doğduklarından beri veriyoruz mama napalım mecbur,ama bence mamalar o kadar da kötü değil ayrıca bazen anne sütüyle kilo almayan anne sütü yaramayan çocuklarda var yani sağlıklı olduktan sonra mam yemiş anne sütü almış çokta önemli değil bence,ama tabiiki anne sütü ayrı ama napıcaz yoksa.Bakicimız mama yiyceklerine corbalari fln yedir artık diyor mamadan ne kadar az icerkerse kar diyor.
Bu mamalar bu kadar kötü mü. Ek gıdaya geç sem mi tadım mi yaptirsam arada kaldım 4 .5 ayliktan beri tadiyorlar siz napiyosunuz tecrübesi olanlar. Yediriyorum kötü mü ii mi yapıyorum acaba
Benim de aynen oyleydi 36.1 de dogum yaptim. Allah yardimcin olsun.Bayanlar benimle aynı olan varmı tek yumurta ikizleri ne hamileyim diamniyotik monokoryanik aralarında zar var tek plesanta benim gibi olanlar kaçıncı haftada doğum oldu ağrılarım oluyo çok doktora gitmem lazimmi başka bi sıkıntım yok karnimda bebekler toplanıyo çok
Amin bebekleriniz kaç kilo doğdu bide ciğer geliştirici vuruldun mu canımBenim de aynen oyleydi 36.1 de dogum yaptim. Allah yardimcin olsun.
2435 2480 kilolari. Ciger gelistirici de yaptim. Iyiki de yapmisim kuvozde falan kalmadilar. Sen de yaptir bence ikizler erken gelebiliyorlar kuvoz riskini aza indirge.Amin bebekleriniz kaç kilo doğdu bide ciğer geliştirici vuruldun mu canım
Biz kısa kolu artık alttan giyiyoruz bura serinledi,bizimkilerin de genelde tıkalı oluyor burunları,ağlayınca da tıkanıyor aynı bizimki gibi normal yani ama inşallah hasta olmadan şu kışı atlatırız...
Bakicimız mama yiyceklerine corbalari fln yedir artık diyor mamadan ne kadar az icerkerse kar diyor.
Bu mamalar bu kadar kötü mü. Ek gıdaya geç sem mi tadım mi yaptirsam arada kaldım 4 .5 ayliktan beri tadiyorlar siz napiyosunuz tecrübesi olanlar. Yediriyorum kötü mü ii mi yapıyorum acaba