İkizlerle Yeni Hayat

Artik tek cok zorlaniyorum bende yerde surekli yuzustu ama hemen mizildamaya basliyolar uyurken donmek istiyolar mama az geciksin cigligi basiyolar sallanarak uyumak istiyolar tek besikte bazen birbirlerini tekmeliyolar, lar lar lar
bizde bugun ilk defa yurutec denedik kisa sure cok hoslarina gitti geri geri baya gidiyolar cok mutlular ama cok koyamiyoruz daha 6 al olmadilar

Bizimkiler 5 bucuk 3 saatte 120 bazen 150 iciyolar evolviayi biraktik icmiyolar biktilar similac veriyoruz simdi 700 gr almislardi

Ya bu mevsim geçişlerini hiç sevmiyorum,hep kafamda soru işaretleri, gece tek battaniye yeter mi diye dönüp duruyorum,yüzlerini burnunu elliyorum soğuk mu diye,gerçi enseden bakılırmış üşümesine ama neyse, siz
neler yapıyorsunuz benim gibi olan var mı

Aynı durumdayım.şort giydiriyorum .ya hava serinler de ben farkedene kadar üşütürlerse diyorum.pantolon giydiriyorum çok sıcakladılar mı acaba diyorum. Bi de bizim birinin eli ayağı sürekli soğuk.kansızlıktanmış heralde.anlayamıyorum üşüdü müyoksa normal mi diye.

Kızlar dondurulmuş sütlerim var 4 aydır duruyolar.artık sütüm yetmiyo.kararsız kaldım onları mı kullansam yoksa mama mı takviye etsem.dondurup çözünce değeri düşüyomuş ya bi de çözdürünce kokusu bi garip geliyo.anne sütününiçeriği bebeğin ayına göre de değişiyomuş 3 ay öncekiler bebeklerime fayda etmez mi acaba diyorum.bi yandan da anne sütü her türlü mamadan iyidir diyorum.siz ne ypardınız yerimde olsaydınız?

3 saat-3gün-3ay kuralını duymuştum canım. Ben dondurmadım hiç ama hastane duvarlarında asılıydı bir afişte bu kural. Sütten korkarım açıkçası. Ama genede sen bilirsin.
Twinrose ne yaptın halledebiliyo musun tek başına?
Memleketten annem geldi bayramda. O yanımda şimdi tek kalmıyorum henüz. Eşimde sabahçı oldu bu sene. 3 gibi eve geliyor ama sabah 7 de dersi başlıyor. Bakalım annem gidince ne olacak.

Buzlukta o kadar dayanır, ben oğlumda dondurup sonra verdim. Çözdürdükten sonra ısıtırken benmari usülü ısıtmak gerekiyor. Ek gıdaya geçtiğinde kahvaltısını bulamaç yapıyorduk o bulamaca sütü koyuyordum ben. öyle öyle tükettim.

Vallaha ben tam 3 ay beklemiş olsa da tereddüt ederdim,birde zaten anne sütünün normalde kokusu değişik dolaptan sonra nasıl anlaşılır bilemem,yani kısacası mama daha mantıklı geliyor bana

Bizim buralara kış geldi artık atlet uzun kol body altına da külotlu çorap giyiyorlar,gündüz değildi gece sabaha karşı tereddüt ediyorum bir battaniye daha örtsem mi diye o zamanda terliyolar sanki off bilemedim

Ben de kızım da dondurucu koyuyordum 6 aya kadar değil miydi saklama süresi.
Kullandım diye hatırlıyorum bazıları kötü kokuyordu nieyse onları döktüm kokmuyorsa kullandım. Belkide kokan süt de o zamanlar da yediğimiz birseyden dolayidir bilmiyorum.
İ si t bi bak içine sinerse kullan bence.

Çıt citli body üzerine gündüz kisa kol.gece uzun kol.altlari hep Penye pijama gibi oluyor ya ondan.
Sabaha doğru burunlari tikali oluyor artık ustlerini aciyorlar surekli

Bakicimız mama yiyceklerine corbalari fln yedir artık diyor mamadan ne kadar az icerkerse kar diyor.
Bu mamalar bu kadar kötü mü. Ek gıdaya geç sem mi tadım mi yaptirsam arada kaldım 4 .5 ayliktan beri tadiyorlar siz napiyosunuz tecrübesi olanlar. Yediriyorum kötü mü ii mi yapıyorum acaba

Çıt citli body üzerine gündüz kisa kol.gece uzun kol.altlari hep Penye pijama gibi oluyor ya ondan.
Sabaha doğru burunlari tikali oluyor artık ustlerini aciyorlar surekli
Biz kısa kolu artık alttan giyiyoruz bura serinledi,bizimkilerin de genelde tıkalı oluyor burunları,ağlayınca da tıkanıyor aynı bizimki gibi normal yani ama inşallah hasta olmadan şu kışı atlatırız...

Vallaha biz doğduklarından beri veriyoruz mama napalım mecbur,ama bence mamalar o kadar da kötü değil ayrıca bazen anne sütüyle kilo almayan anne sütü yaramayan çocuklarda var yani sağlıklı olduktan sonra mam yemiş anne sütü almış çokta önemli değil bence,ama tabiiki anne sütü ayrı ama napıcaz yoksa.
Benim arkadaşım 5,5 aylıkken başlamış, mamayı da 1 yaşlarını bitirene kadar vermiş ek gıdayı ara öğün yapmış,ne aç olsunlar ne tok diyor eşitlemiş yani.çok yedirme karnı ağrır diyor,alerjik reaksiyon olabilir kontrol et diyor...

Benim de aynen oyleydi 36.1 de dogum yaptim. Allah yardimcin olsun.

Ben bugün sağlık ocağındayfım.sordum tattırayım mı diye.biraz dur dediler. Pek hevesliydim.kursağımda kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…